Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eline sağlık canım , çok güzel.olmus

Zaten küsuratlarla olacak bizim yarışımız
Wc olayini, yesilcay, aci biberle çözüyorum.

Spor isi zor, cok tembelim normalde . Ama yarisirken kendimi zorlayip seni sasirtabilirim
şaşırtmanı bekliyorum zaten. amacımız bu değil mi?
ama çok yeni sayılırsın beni henüz tanımıyorsun. 20 gündür takımdasın ve ben bu sürenin 10 gününde izindeydim. sonunda sende şaşıran olabilirsin.
Dün 12 tane maden suyu aldım eve zor tasidim. Akşam oldu bı baktim hepsini meyveli soda almışım sadece maden suyu sanıp , yansın bu Dünya . Kim içecek onları şimdi vay başıma gelen
geçen hafta bende bir gazlı içecek vardı maden suyu meyve aromalı olanlardan anam aldım bir heves eve geldim açacakla açtım cooossss dedi. önce bir yudum aldım. safi şeker bir okudum oranları benim hayaller yerlerde tabi kızlarıma kakaladım kalanı.

Ayy ben de öyle kakalayacam birilerine :)

Hahahha ne guzel iste. Zaten insanlar birbirini ya yolculukta ya yarismada tanirmis

Canim patatesi firinda denemelisin. Ya da tost makinesinde
az yağla da güzel tadi. Tabii bir kizartma olamaz
Tost makinesinde nasil yapiyorsun
Birgaripanne naber beybisi
Bugün 2 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum. İnsallah iftarda da kacamak yapmam. Yeşilçay icerim türk kahvesi içerim. İstahim kapanir.
Senin bugünkü planin nasil
Sahur a kalkamamisim emzirdigim icin oruc tutamadim simdi cocuklarin ikisinide uyuttum bir gonlum kardesimi cocuklarin yanina birakip yuruyus yapmak carsida da isim var zaten zatiflamaya gelince ben sisman oldugum icin kilo vermem daha cokolacagi icin simdiden kendimi
deniz diyette sabahları içebilirsin maydanoz limonu. rondodan geçir içine limon sık. bir bardakta su. bu şekilde olunca ödem gidiyormuş.
Kaptanim ben de iceyim o zaman yaris benim icinde devam ediyor
Dün 12 tane maden suyu aldım eve zor tasidim. Akşam oldu bı baktim hepsini meyveli soda almışım sade maden suyu sanıp , yansın bu Dünya . Kim içecek onları şimdi vay başıma gelen
Bana gonder

canım benim ne demek şişmanım asla bu kelime yok etine dolgun balık etli diye tanımlıyoruz kendimizi ve çevremizdekileri.
iç tabi canım ödem attırıyormuş.
sen nasıl içeceksin diyette değilmisin yav kızarım bak

Patatesleri ince halka halka doğuruyorum. Firca ile tost makinesine zeytinyagi sürüp, izgara gibi yapiyorum.
Senin emzirmek gibi bir avantajin var ama o da aciktirir ayni zamanda
Aynen aynen sana gondersin meyveli gazozlari, bol bol iç Ben kazanayim yarisi

InsAllah ben 60 kusurlerde kalirim diye dusunuyorum cunku uzmanin birini dinlemistim mesela 10 yil once 58 kiloydum o kiloya donmem zormus vucut simdiki hale adepte olup en yakin halde kaliyormus
Ay ne zayifmissin kiz 58 cok az. Ne ara sistik.
Ben de 60 kiloydum hep, ama yaş aldikca daha zayif fit olmak istiyorsun.
Genclik elden gidiyeaaahhh

Diyet demeyelim ona duzenli beslenme

Ay ne zayifmissin kiz 58 cok az. Ne ara sistik.
Ben de 60 kiloydum hep, ama yaş aldikca daha zayif fit olmak istiyorsun.
Genclik elden gidiyeaaahhh
Hic deme 26 yasindayim 81kiloyum daaha 6 yil once 58 tim ah bu annem hep sorumlusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…