- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Çok güzel canım cumaya kadar iyi bir eksi göreceksin bencehayirli aksamlar kizlar
kilo bildirimim
cuma 74,3
bugun 74,1
fark -200 gram
Kuru nun suyunu suzdum de yedim ama cok yedim bu hafta esim yine gunduz ve zorlanacagimkurufasulyeyi suyunu süzdürüp ekmeksiz yeseydin keşke ikiside karbonhidrat içeriyor.o baklava ne ola orada olmamış. üstelik sahurda hem ekmek hem poğaça var
tatlım menülerini hiç beğenmez oldum. sabah güzel tamam, öğlen patates kızartması birde ekmek sağlıklı beslenmede yeri yok, akşam kurufasulye yanına pilav yemek zorunda değilsin. suyunu süz tanelerini ye.
Yarın yapsamCanim 3bard ayran var, ekmek var azda olsa patates ,pilav var.
Goze az gozukuyor ama hepsi karbonhidrat oyuzden 200 zip zip cezasi geliyor.
Nasıl hesaplanıyorbulgur pilavı olmasaymış daha iyi olurmuş ama ilk gün diyelim buna. spor hareketlerinin puanlarını hesaplarsan listeye dahil edebilirim senide
@Derya_the_queen , @Melegimkorusun , H hsbaharmert , @AyTerapisii , @matilda34 nasil gidiyor diyetler kizlar?
Orucla iyi gidiyor aslinda sahurda 1 haslanmis yumurta 3-4 zeytin biraz peynir ve 3 dilim tambugday ekmek yedim. Iftarda ise 1 kase corba ve 1 tabak manti yedim (UZULEREK) ara ogun olarak 2 hurma 2 lt su
yemeklerin suyunu tüketmiyorum canım . ekmek 2 parmak kadardı . ben tatlı ihtiyacım için ap acı %80 kakaolu bitter aldım geldim . akşam babam gitmiş baklava almış , şu nefsimi terbiye edmedim gitti ne iradesiz çıktım böyle. neyse özgecim kesmiş cezamı , listede olmadığım için çok etkilemiyorum takımı da kendime ettim genekurufasulyeyi suyunu süzdürüp ekmeksiz yeseydin keşke ikiside karbonhidrat içeriyor.o baklava ne ola orada olmamış. üstelik sahurda hem ekmek hem poğaça var
tatlım menülerini hiç beğenmez oldum. sabah güzel tamam, öğlen patates kızartması birde ekmek sağlıklı beslenmede yeri yok, akşam kurufasulye yanına pilav yemek zorunda değilsin. suyunu süz tanelerini ye.
biliyorum canım , yaparım başım üstüme :)Canim baklava,pogaca olmmamis 300zip zip cezasi geldi
ben listeyi etkilemiyorum diye saldım heralde biraz hiç hesapta yoktu irademi kaybettim yineKizlar menulerinizi bozmayim ne olur , 1pogaca yiyeceginize ya da ekmek, salata yiyin,sebze yemegi yiyin..Sonra bir hafta derece aliyoruz bir hafta sonuncu oluyoruz...Ekstra dikkat lutfen...
Bulgur pilav yenilebilir ama ben pek sevmiyorum ilk defa soğan yerine taze yeşil soğanlı yaptım çok güzel oldubulgur pilavı olmasaymış daha iyi olurmuş ama ilk gün diyelim buna. spor hareketlerinin puanlarını hesaplarsan listeye dahil edebilirim senide
Salatanın içine zeytinyağ at limon ohhakşamları bu kadar yoğun yemesen daha fazla kilo vereceksin. birde ben salata yemeyi bırakmak zorunda kaldım çoook gaz yaptı bana
harika olmuş çok beğendim
Bana ver cezayı hırsa geldimCanim baklava,pogaca olmmamis 300zip zip cezasi geldi
Karantina da kilo alan elbet çok olmuştur ama veren de varKendimi tanitirsam eğer, bu güzel takimdan geçen yaz mezun olmuştumİsmim Filiz.
Öğretmenim, şu sıralar online derslerle ödev göndermekle ve MEB'in verdiği online eğitimlere katılmakla geçiyor zamanım. (Ve çok zaman alıcı aslında)
İki kızım var Allah bağışlasın. Biri birinci sınıf. Ona ödev yaptırmak çooook zorr
Bu kadar aklıma gelenler
o ne demek bugün önemli değil kontrol tartısı cuma gecikmesin yeterki tatlım. hümamı öp benim için.Merhaba arkadaşlar bugün uğrayamadım çok yorucu bir gündü.. kiloyuda yazamadım hakkınızı helal edin hemen kilomu bildireyim menülerimi ilerleyen saatlerde yazacağım bebişim durmuyor
Cuma 63,8
Pzt 63,8
Sabitim.. muhtemeln wc ye çıkamadığımdan
ooo az olmuş bir öğüne toplanmış. böyle vücudun çalışmayabilir.
hayır canım yok öyle eşim evde vs kabul etmiyorumKuru nun suyunu suzdum de yedim ama cok yedim bu hafta esim yine gunduz ve zorlanacagim
Yarın yapsam
takımın 1. sayfasında spor puanları var canım oradan yaptığın sporu bulup hesaplayabilrisinNasıl hesaplanıyor
kızmamız liste için değil ki senin hayaline kavuşabilmen için.yemeklerin suyunu tüketmiyorum canım . ekmek 2 parmak kadardı . ben tatlı ihtiyacım için ap acı %80 kakaolu bitter aldım geldim . akşam babam gitmiş baklava almış , şu nefsimi terbiye edmedim gitti ne iradesiz çıktım böyle. neyse özgecim kesmiş cezamı , listede olmadığım için çok etkilemiyorum takımı da kendime ettim gene
biliyorum canım , yaparım başım üstüme :)
ben listeyi etkilemiyorum diye saldım heralde biraz hiç hesapta yoktu irademi kaybettim yine
hadi hayırlısı inşallah canımİftardan sonra neler yaptım
Yeşil kahve içtim
Gözde sporu tekrar yaptım ama bı tür
20 mekik attım
Yani 10 dakika sporu yeniledim
Cuma 85 göreceğimi hissediyorum
hep beğeniyorum zaten menülerini bugünde beğendim.sahur
2 yk tahin 1 cay kaşığı pekmez
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmegi
akşam
8 kaşık etli patlıcan yemegi
1 tabak yogurtlu semizotu salatasi
ara elma
su 3 litre sahura kadar tamamlanacak
spor 30 dk leslie 210 p
1 saat ev işi temizlik 180 P
toplam 390 P
cokofesttt
ben severim ama diyette pek uygun görmüyorum.Bulgur pilav yenilebilir ama ben pek sevmiyorum ilk defa soğan yerine taze yeşil soğanlı yaptım çok güzel oldu
2-3 kaşık yedim gerisi eşim yedi
Tıka basa doymadan biraktim iki öğün sahur ve iftar
yoktu canım iki günde soğansız yedim.Salatanın içine zeytinyağ at limon ohh
Soğan varsa gaz yaparsoğan atma bence domates salatalık marul blber olsun
yahaha düşüp kalma bir yerde sonra benim bünyem kaldırıyor yumurtalı yaşamı ama sen alışık değilsin.Bu gece de iki yumurta ylyeceglm Ceyda ablamın menüleri takip ediyorum
Peki olur canim..Kuru nun suyunu suzdum de yedim ama cok yedim bu hafta esim yine gunduz ve zorlanacagim
Yarın yapsam
Hadi 300 zip zipta sen yap canim :)Bana ver cezayı hırsa geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?