Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağolasın canım öperim o yaramazı.. uykuda günü gününü tutmuyor sıpanın sabah saat 11 den şu saate kadar hiç uyumadı.. sürekli memede durmak istiyor.. bu hafta atak haftası.. o mememde ben evin içinde dolandık durduk.. uyusun diye gözünün içine bakıyorum ama nafile şükür 01:30 da uyudu..

10.05.2020

Sahur

1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Domates

İftar

1 kase yayla çorbası
3 yk yoğurtlu biber köz
1 adet ıspanaklı kaşık dökmesi

Ara

1 sb kefir

Su. 2,8 lt

11.05.2020

Sahur

2 yumurtayla ıspanaklı yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik

İftar
1 kase mercimek çorbası
3 yk etli güveç
2 yemek kaşığı pilav

Ara

1 dilim su böreği ( biliyorum bu olmadı ama kardeşim el açması kendi yaptı sütüm çeker dedim)

Yatmadan önce 1 sb kefir
Su 3lt

B Beklenen2 CEYDOS Yawrukush

Bugünkü menüm sahur
2 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık
Akşam
kıymalı pide 1.5 parca konyalim ya parçalar çok büyük olmuyo 1 kase çorba salata yarim bardak ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi biraz tuzsuz çekirdek
Su 2.5 lt
Spor 3 saat ev işi 540 puan
100 bisiklet hareketi 200 puan
300 ip atlama 600 puan
Toplam 1340 puan
Bu aralar hiç doymuyorum gerçekten vitamin kullanıyorum ondan olabilir mi
CEYDOS Yawrukush

Güzel olmuş canım menün spor puanlarını da yazarsan daha iyi olur

Arrietty_ nerelerdesin, iyi misin canim?
@asena87 canim nasilsin?
@MigiMadid bende donuyorum takima haydi beraber efsane bir donus yapalim :)
Kaptanım hoş geldin, hızlı geldin maşallah

Spor muhteşem

Menün çok güzel canım 6 saat ev işi çok yoruyo

Evet canım çok yoruldum ama değdi yemekleri beğenmişler öyle olunca tüm yorgunluğum gitti

Evet kaptanım haklısın ekmeği azalticam

Günaydın
Kaptanlarım tartı komşuda evlerine gidip tartiyi alamam. Bugün kontrol tartısı yapmasam olur mu. Perşembe günü markete geliyor sabah alıp gelicem
Canım geçmişte de okudum yazamadım komşuna ve annesine çok geçmiş olsun size de bir şey olmamıştır inşallah iyi düşün iyi olsun

eline sağlık özgecim
AppLesma Melek Ada çok tebrik ederim sizi kızlar .
erciyes111 neyse sonuncu olmadık en azından kız değilmi bu da bir başarı
Kesinlikle canım 4. De iyidir ama daha da iyi olabiliriz

Ayy ne güzel bir mesaj çok mutlu oldum senin adına canım çok cok çok daha mutlu ol inşallah ☺

11 mayıs kilo bildirimim :
cuma günü : 56.0
bugün : 56.8
fark : + 800

ceydoş beni çukura düşürmeden toparlanmam lazım
Yawrukush CEYDOS erciyes111
Ikimiz de artidayiz kuzum dikkatli olmalıyız

Herkesın geçmiş anneler gunu kutlu olsun bu arada şimdi geçmiş mesajları okuyum
Ayy sağol canım senin mesajın sayesinde ben de senin ve tüm annelerimizin gününü kutluyorum

Allah yardımcın olsun canım hem veli olarak hem öğretmen olarak

Aramiza hoş geldin canım ☺

Pancarı cok severim ilk defa kavurmasini duydum lezzetli mi oluyor

Kahvaltı
4 sosis, 4 nuget 5 top peynir 2 çatal helva
Akşam sanırım yemek yemeyi unuttum 1 tane kremalı gofret yedim, 2 topta süt mısır cips. Yazarken fark ettim yemek yemediğimi şuan da fena midem kaziniyor
Diyetteyiz diye kendini bu kadar ac birakmacanim yorgun dusersin

Arakadaşlar hoşbuldım ama galiba devam edemiycem bu gece göğüslerim çok cıvık bebeğim daha 1.5 aylık acayip vicdan azabı çekiyorum şu an yanlış mı yapıyorum bilmiyorum bebeğimin karnı doymazsa sütüm azalırsa mahvolurum çünkü dün aptamil mama verdim yavrum öğürüyo hiç sevmedi napıcam bilmiyorum Yawrukush CEYDOS

Tamam bu gun yaparim.

Rezene cayi pekmez serbeti icsütün gelir insallah

Cabaliyorum ekmegi oglen aksam biraktim ama sabah erken yiyorum oglene kadar acikmayim diye cabaliyorum
İyi geceler bugün ne yedim
Kahvaltı 2 kk peynir 2 dilim ekmek domates ve marul yarım yumurta
Akşam 1 tabak sulu köfte ve salata bir tavuk baget
8 bardak su spor yok
Birgaripanne
Canim yaptigin ev isleri de spor sayiliyor bende yapamiyorum ev isi tutmaktan
Aslinda kizarmis ekmegin kalorisi daha az ama kasarin kalorisi cok dengeliyor
Bende bu ay b.m den tost ekmegi alacagim seyli olanlardan aklima gelmedi simdi ondan iki tane yiyecegim kizartip bir de boyle denicem gecen aylarda bayagi odemimi atmisti tabi bunyeden bunyeye fark ediyor
Canim biberonla verme sakin sutun olsa da cabuk birakiyorlar ben kizim i 6 ay zor emzirdim ama oglumu cay kasigi ile besliyorum arada cicibebe ile emmesi gayet iyi akli yetince emmeyi kolay birakmiyorlar

Günaydınn herkese? Nasılsınız bakalım bugün? Ben sabah yürüyüşüne çıktım ama rahatım bozuldu ya biraz gönülsüzüm. Şu ilk günler hep çok zor gelir zaten bana içimden bir ses boşver ye iç yat demekte ama dinlememeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…