56 kiloyum canım hedefi 48 yaptım :) daha buralardayım . kaptişlerim benim hedefi güncellesek yarın ki liste için . 55.9 çıkarsam yarın listeye girmek istiyorum . bildirimimi saat 17 gibi yapsam yarın olur mu ? işten 4 te çıkıyorum ,sabah yaparsam fazla çıkarım diye yapmak istemiyorum da.Feyzoş daha 8 kilo mu vercenmasallah Azmine
Selam canim nasilsin☺ ben geldim eski eşinHerkese merheba sevgili takim arkadaşlarım.
Bu günlük menumu paylaşmak icin geldim internetim bitdi diye cok uğrayamıyorum.
Bu gun regl bitdi yarin niyetli olucam insallah.
Sabah: 1 dilim ekmek peynir tere yağ.
Oglen: 2 parca tavuk, 1 dilim ekmek salatalik, peynir.
Su:1.5 devam.
Spor: 200 ip, 100 suguat. 10000 adimbaya adim atmışım.
Toplam-1200
Ev isi cok yaptim nerdeyse tüm gun odacok fazla puan demek bu yüzden yazmiycam.
Selamsss☺Selam kızlar sezonun ilk karpuzunu aldik, bir de sofraya oturuncaaaaa
Benim yeşilçay- süt kürü yalan oldu
Karpuz kürü oldu desem yeridir
İftar
1 dilim karpuz
6 zeytinyağli yaprak sarmasi
1kase yoğurt
1 Salatalik
2 yaprak marul
Ara
cay
yesil cay
Ara
Türk kahvesi sade
Sahur yapmıyorum zaten.
Su 3 lt
Spor leslie 2 mil 210 puan
Ohhhhh ne guzel gitmis kilolar hemen sana ulasmam lazim,su an 60 civarina ciktim yine.bu arada 8 kilom kaldi demissin amac 48 49 falan mi ya
Yaaa kotu olmus canim ama sen de haklisin ama tuhaf olmus ve artik karsilasirsin o kizla algida secicilikten dolayi sanirimayy ben hala çok korkuyorum ceydos, dün sabah işe giderken şu otobüslerde 4 lü koltuklar oluyor ya ona oturdum , karşımdaki iki koltuk boştu yanım da boştu. kızın birisi geldi karşıma oturuverdi. yıldırım hızıyla hiç bir şey demeden ayağa fırlayıp kalktım . kız şok oldu . arkamdan seslendi hanım efendi oturmuyorum kalktım gelin diye , utandım cevapta veremedim. sonra yanıma geldi duymuyormusunuz diyor. cılız sesle maskenin içinden duyuyorum dedim de o duymadı . sonra döndüm yönümü. cebimden peçete çıkardım , peçeteyle tutuna tutuna ayakta gittim işe ,geri dönmeyi yediremedim gururumaişin kötü tarafı kızla aynı yerde indik uzaktan bir baktım benim hastane kartından var , sağlık çalışanı çıktı benim hastanede.
Güzel çıktı canim yarim mi alsankarpuz güzel çıktı mı ayy bende yarın alayım , ama arabam da yok taşıması ölümküçüklerden varsa bulayım bir tane , otura otura gelirim eve
Biz küçük bulduk biz 30 lira verdik yani karpuz için insan bir şaşırıyor Bu fiyataSelam canim nasilsin☺ ben geldim eski eşinguzel ve istikrarli gidiyordun arada bakiyorum.maşallah,ramazanda iyi devam ettirmissin ben zorlaniyorum migrenle ve iftardan sonra her seyi yeme istegimle
Selamsss☺
Canim baya vermissin kilo ne guzel,
Dun arkadasim 45 liraya karpuz aldik demisti ay cok buyukler tek basima zor geliyor.
Ohhhhh ne guzel gitmis kilolar hemen sana ulasmam lazim,su an 60 civarina ciktim yine.bu arada 8 kilom kaldi demissin amac 48 49 falan mi ya
Yaaa kotu olmus canim ama sen de haklisin ama tuhaf olmus ve artik karsilasirsin o kizla algida secicilikten dolayi sanirim
Halam da bize icli kofte gondermis yarin tarti var ama yedimKaynanam gilde iftar yapacagiz ne var menüde bilmiyorum da felaket başım ağrıyor anlatamam gözlerimi zor açıyorum resmen
ayy ben hala çok korkuyorum ceydos, dün sabah işe giderken şu otobüslerde 4 lü koltuklar oluyor ya ona oturdum , karşımdaki iki koltuk boştu yanım da boştu. kızın birisi geldi karşıma oturuverdi. yıldırım hızıyla hiç bir şey demeden ayağa fırlayıp kalktım . kız şok oldu . arkamdan seslendi hanım efendi oturmuyorum kalktım gelin diye , utandım cevapta veremedim. sonra yanıma geldi duymuyormusunuz diyor. cılız sesle maskenin içinden duyuyorum dedim de o duymadı . sonra döndüm yönümü. cebimden peçete çıkardım , peçeteyle tutuna tutuna ayakta gittim işe ,geri dönmeyi yediremedim gururumaişin kötü tarafı kızla aynı yerde indik uzaktan bir baktım benim hastane kartından var , sağlık çalışanı çıktı benim hastanede.
Terziye goturup daraltsanaydin canimben de az sonra trendyoldan bir kaç bir şey alacağım . her şey çuval gibi oldu . bir kaç tişörtü 60 dereceye attım çeksin diyede çekmedi. yenisini almak şart oldu , birde 90 dereceye atayım diyorum ama bilemedimhayır alacağım sonra yine boşa gidecek , daha 8 kilo vereceğim . almasan ayrı sorun . geçiş aşaması sorunlu oldu kıyafet açsıından .
nasıl oldun canım. yemeklere hayır diyebildin mi?Kaynanam gilde iftar yapacagiz ne var menüde bilmiyorum da felaket başım ağrıyor anlatamam gözlerimi zor açıyorum resmen
muhteşem dönüş 200 jumpingle birde puanı hesağlarsan harika olacak. menün güzel beğendimHerkese merhaba kizlar.
Yarin donus yapacagim yarismaya,bugunden menu paylasayim.
Hatirlayanlar bilir az yerdim ama 1 aydir artirdim baya.yarin daha da duzene girer diye umuyorum.bugun ve yarin oruc tutmayacagim.bu surecte artirdigim seyleri ve fazlalari biliyorum,o yuzden toparlarim inş.
13.30: keto pizzanin 1/2 si.yarindan itibaren tam malzemeleri yazarim.
1 dilim keto brownie...
16.00:2kare bitter,15 findik
19.00 balik ve corba
Gun icinde 2 lt su,bitki cayi,Turk kahvesi
Hareket;200 jj
ekmekler dışında beğendim ama onlarıda yemediklerine saydım.Herkese merheba sevgili takim arkadaşlarım.
Bu günlük menumu paylaşmak icin geldim internetim bitdi diye cok uğrayamıyorum.
Bu gun regl bitdi yarin niyetli olucam insallah.
Sabah: 1 dilim ekmek peynir tere yağ.
Oglen: 2 parca tavuk, 1 dilim ekmek salatalik, peynir.
Su:1.5 devam.
Spor: 200 ip, 100 suguat. 10000 adimbaya adim atmışım.
Toplam-1200
Ev isi cok yaptim nerdeyse tüm gun odacok fazla puan demek bu yüzden yazmiycam.
dünün telafisi bu galiba olmuş harika
iyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar
ben hiç toplu taşıma kullanmam yavrum ondan rahatım kullansam ben her dışarı çıkışta 14 gün karantina uygulardım kendime. ama bizim erzincanda yüksek riskli yer kalmadı hiç. uygulamadan takipteyim sürekli. komik bir anı olarak kalacak sende bu hatta belki ileride kızla arkadaş olursunuz beraber gülersiniz.ayy ben hala çok korkuyorum ceydos, dün sabah işe giderken şu otobüslerde 4 lü koltuklar oluyor ya ona oturdum , karşımdaki iki koltuk boştu yanım da boştu. kızın birisi geldi karşıma oturuverdi. yıldırım hızıyla hiç bir şey demeden ayağa fırlayıp kalktım . kız şok oldu . arkamdan seslendi hanım efendi oturmuyorum kalktım gelin diye , utandım cevapta veremedim. sonra yanıma geldi duymuyormusunuz diyor. cılız sesle maskenin içinden duyuyorum dedim de o duymadı . sonra döndüm yönümü. cebimden peçete çıkardım , peçeteyle tutuna tutuna ayakta gittim işe ,geri dönmeyi yediremedim gururumaişin kötü tarafı kızla aynı yerde indik uzaktan bir baktım benim hastane kartından var , sağlık çalışanı çıktı benim hastanede.
evet dönmem lazım ama dönemiyorum. artıdayım. hadi döndüm diyelim yine durursa kilom takımı olumsuz etkilerim korkusu sardı.bizim artık dönmemiz lazım ceydoş
en ucuzlarından al birde strech modelleri seçmeye çalış.ben de az sonra trendyoldan bir kaç bir şey alacağım . her şey çuval gibi oldu . bir kaç tişörtü 60 dereceye attım çeksin diyede çekmedi. yenisini almak şart oldu , birde 90 dereceye atayım diyorum ama bilemedimhayır alacağım sonra yine boşa gidecek , daha 8 kilo vereceğim . almasan ayrı sorun . geçiş aşaması sorunlu oldu kıyafet açsıından .
hedefini güncelledim ben. hadi inşallah çıkarsın. 17 son paylaşım saati gecikme emi.56 kiloyum canım hedefi 48 yaptım :) daha buralardayım . kaptişlerim benim hedefi güncellesek yarın ki liste için . 55.9 çıkarsam yarın listeye girmek istiyorum . bildirimimi saat 17 gibi yapsam yarın olur mu ? işten 4 te çıkıyorum ,sabah yaparsam fazla çıkarım diye yapmak istemiyorum da.
Yawrukush CEYDOS
fiyat iyiymiş bulduğunuzun canım çekiyordu zaten yarın bende alayım karpuz peynir yiyeyim bolcaBiz küçük bulduk biz 30 lira verdik yani karpuz için insan bir şaşırıyor Bu fiyata
Teşekkür ederim canım sen de tekrar hoş geldin aramıza
Canım keşke bugün yemeseydin Cuma günü yeseydinHalam da bize icli kofte gondermis yarin tarti var ama yedim
Terziye goturup daraltsanaydin canim
harika bir ikili karpuz ve peynir bayılırımnasıl oldun canım. yemeklere hayır diyebildin mi?
muhteşem dönüş 200 jumpingle birde puanı hesağlarsan harika olacak. menün güzel beğendim
ekmekler dışında beğendim ama onlarıda yemediklerine saydım.
dünün telafisi bu galiba olmuş harika
iyi akşamlar canım
ben hiç toplu taşıma kullanmam yavrum ondan rahatım kullansam ben her dışarı çıkışta 14 gün karantina uygulardım kendime. ama bizim erzincanda yüksek riskli yer kalmadı hiç. uygulamadan takipteyim sürekli. komik bir anı olarak kalacak sende bu hatta belki ileride kızla arkadaş olursunuz beraber gülersiniz.
evet dönmem lazım ama dönemiyorum. artıdayım. hadi döndüm diyelim yine durursa kilom takımı olumsuz etkilerim korkusu sardı.
en ucuzlarından al birde strech modelleri seçmeye çalış.
hedefini güncelledim ben. hadi inşallah çıkarsın. 17 son paylaşım saati gecikme emi.
fiyat iyiymiş bulduğunuzun canım çekiyordu zaten yarın bende alayım karpuz peynir yiyeyim bolca
Ne aliyosun canim bize de foto at bakalimben de az sonra trendyoldan bir kaç bir şey alacağım . her şey çuval gibi oldu . bir kaç tişörtü 60 dereceye attım çeksin diyede çekmedi. yenisini almak şart oldu , birde 90 dereceye atayım diyorum ama bilemedimhayır alacağım sonra yine boşa gidecek , daha 8 kilo vereceğim . almasan ayrı sorun . geçiş aşaması sorunlu oldu kıyafet açsıından .
bende bayılırım günlerdir sayıklıyordum alayım artık. şeker oranı yüksek olsada ikisi mükemmel diyet öğünü .harika bir ikili karpuz ve peynir bayılırım
beğenmedim canım yemeklerini diyete uygun değil.Selamlar
Sahur
İftardan kalan pideli köfte
Tereyağlı yumurta
Peynir
1 bardak çay
İftar
Bir tabak sulu patates yemeği
Yaprak sarma ( uzun zamandır yemedim)
Bı dal taze soğan
Yoğurt
Spor
Temizlik
Yemek hazırlanma
Dans ettlm 5 dk
Bugün baya çok usebgeclik günüydü
Selamlar herkesee
13 Mayıs menüsü ( belki de yazmıştım ama unuttum )
Sahur
Dımates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
2 tane sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 fincan bitki çayı
İftar
Bir kase ayran çorbası
4 y.k makarna
4 5 y.k kadar döner
Salata
Ev yapımı limonata (az şekerli)
30 dk leslie
30 dk yürüyüş
(bunu dün yazmıştım ama daha derli toplu olsun diye altına yazdım )
iki gününde uygun değil canım olmamış bu menüler14 mayıs menüsü
Sahur
Domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
4 tane kalem böreği
1 fincan bitki çayı
İftar
Bir kase ayran çorbası
Bir yemek tabağı karışık kızartma(üzgünüm)
3 dilim kadar da ekmek
tartı öncesi yenilmeyecek şeyler yemişsin tansu olmamış.Bugun ne yedim
Sabah
0
Oglen
3 te 1ekmek arasi yumurta peynir domates
Ikindin
3 bardak su
Aksam
1 icli kofte
Bol salata
3 k pilav ustu ciger kavurma 1 kasik
1 sarma
Ara
1 elma
3 cilek
CEYDOS Yawrukush M Meryem1306
Iyiyim canim hoş geldin, biraz zorlandım bende ama normal gidiyor yavas yavas kilolarda.Selam canim nasilsin☺ ben geldim eski eşinguzel ve istikrarli gidiyordun arada bakiyorum.maşallah,ramazanda iyi devam ettirmissin ben zorlaniyorum migrenle ve iftardan sonra her seyi yeme istegimle
Selamsss☺
Canim baya vermissin kilo ne guzel,
Dun arkadasim 45 liraya karpuz aldik demisti ay cok buyukler tek basima zor geliyor.
Yaaa kotu olmus canim ama sen de haklisin ama tuhaf olmus ve artik karsilasirsin o kizla algida secicilikten dolayi sanirim
geçmiş olsun canım.bizim evdekilerde bugün aynıydı hep yatıştılar sağda solda . eşim işe bile gidemedi.Bugün kendimi hep halsiz hissettim sporum kaldı ama birazdan leslie yaparım belki gaza gelip inşallah
Aniden ateş basıyor vücudumu sonra geçiyor inşallah hayırlara alamettir❤
geçmiş olsun canım.bizim evdekilerde bugün aynıydı hep yatıştılar sağda solda . eşim işe bile gidemedi.
Ceydos duymasin da dondurma yedim bmdeHalam da bize icli kofte gondermis yarin tarti var ama yedim
Terziye goturup daraltsanaydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?