Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Feyzoş daha 8 kilo mu vercen masallah Azmine
56 kiloyum canım hedefi 48 yaptım :) daha buralardayım . kaptişlerim benim hedefi güncellesek yarın ki liste için . 55.9 çıkarsam yarın listeye girmek istiyorum . bildirimimi saat 17 gibi yapsam yarın olur mu ? işten 4 te çıkıyorum ,sabah yaparsam fazla çıkarım diye yapmak istemiyorum da.
Yawrukush CEYDOS

Selam canim nasilsin☺ ben geldim eski eşin guzel ve istikrarli gidiyordun arada bakiyorum.maşallah,ramazanda iyi devam ettirmissin ben zorlaniyorum migrenle ve iftardan sonra her seyi yeme istegimle
Selamsss☺
Canim baya vermissin kilo ne guzel,
Dun arkadasim 45 liraya karpuz aldik demisti ay cok buyukler tek basima zor geliyor.
Ohhhhh ne guzel gitmis kilolar hemen sana ulasmam lazim,su an 60 civarina ciktim yine.bu arada 8 kilom kaldi demissin amac 48 49 falan mi ya
Yaaa kotu olmus canim ama sen de haklisin ama tuhaf olmus ve artik karsilasirsin o kizla algida secicilikten dolayi sanirim

Biz küçük bulduk biz 30 lira verdik yani karpuz için insan bir şaşırıyor Bu fiyata
Teşekkür ederim canım sen de tekrar hoş geldin aramıza

Kaynanam gilde iftar yapacagiz ne var menüde bilmiyorum da felaket başım ağrıyor anlatamam gözlerimi zor açıyorum resmen
Halam da bize icli kofte gondermis yarin tarti var ama yedim

Terziye goturup daraltsanaydin canim

Kaynanam gilde iftar yapacagiz ne var menüde bilmiyorum da felaket başım ağrıyor anlatamam gözlerimi zor açıyorum resmen
nasıl oldun canım. yemeklere hayır diyebildin mi?
muhteşem dönüş 200 jumpingle birde puanı hesağlarsan harika olacak. menün güzel beğendim
ekmekler dışında beğendim ama onlarıda yemediklerine saydım.
dünün telafisi bu galiba olmuş harika
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım

ben hiç toplu taşıma kullanmam yavrum ondan rahatım kullansam ben her dışarı çıkışta 14 gün karantina uygulardım kendime. ama bizim erzincanda yüksek riskli yer kalmadı hiç. uygulamadan takipteyim sürekli. komik bir anı olarak kalacak sende bu hatta belki ileride kızla arkadaş olursunuz beraber gülersiniz.
bizim artık dönmemiz lazım ceydoş
evet dönmem lazım ama dönemiyorum. artıdayım. hadi döndüm diyelim yine durursa kilom takımı olumsuz etkilerim korkusu sardı.
en ucuzlarından al birde strech modelleri seçmeye çalış.
hedefini güncelledim ben. hadi inşallah çıkarsın. 17 son paylaşım saati gecikme emi.
Biz küçük bulduk biz 30 lira verdik yani karpuz için insan bir şaşırıyor Bu fiyata
Teşekkür ederim canım sen de tekrar hoş geldin aramıza
fiyat iyiymiş bulduğunuzun canım çekiyordu zaten yarın bende alayım karpuz peynir yiyeyim bolca

harika bir ikili karpuz ve peynir bayılırım

Selamlar
Sahur
İftardan kalan pideli köfte
Tereyağlı yumurta
Peynir
1 bardak çay
İftar
Bir tabak sulu patates yemeği
Yaprak sarma ( uzun zamandır yemedim )
Bı dal taze soğan
Yoğurt
Spor
Temizlik
Yemek hazırlanma
Dans ettlm 5 dk
Bugün baya çok usebgeclik günüydü

Ne aliyosun canim bize de foto at bakalim

Selamlar herkesee

13 Mayıs menüsü ( belki de yazmıştım ama unuttum )

Sahur
Dımates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
2 tane sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 fincan bitki çayı

İftar
Bir kase ayran çorbası
4 y.k makarna
4 5 y.k kadar döner
Salata
Ev yapımı limonata (az şekerli)

30 dk leslie
30 dk yürüyüş
(bunu dün yazmıştım ama daha derli toplu olsun diye altına yazdım )

harika bir ikili karpuz ve peynir bayılırım
bende bayılırım günlerdir sayıklıyordum alayım artık. şeker oranı yüksek olsada ikisi mükemmel diyet öğünü .
beğenmedim canım yemeklerini diyete uygun değil.
iki gününde uygun değil canım olmamış bu menüler
Bugun ne yedim
Sabah
0
Oglen
3 te 1ekmek arasi yumurta peynir domates
Ikindin
3 bardak su
Aksam
1 icli kofte
Bol salata
3 k pilav ustu ciger kavurma 1 kasik
1 sarma
Ara
1 elma
3 cilek
CEYDOS Yawrukush M Meryem1306
tartı öncesi yenilmeyecek şeyler yemişsin tansu olmamış.

Iyiyim canim hoş geldin, biraz zorlandım bende ama normal gidiyor yavas yavas kilolarda.
Izinden kilo almadan dönmek zaten buyuk bir başarı.

Bugün kendimi hep halsiz hissettim sporum kaldı ama birazdan leslie yaparım belki gaza gelip inşallah

Aniden ateş basıyor vücudumu sonra geçiyor inşallah hayırlara alamettir
geçmiş olsun canım.bizim evdekilerde bugün aynıydı hep yatıştılar sağda solda . eşim işe bile gidemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…