- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Bu arada spor ve suyu unutmusumBugun ne yedim
Sabah
0
Oglen
3 te 1ekmek arasi yumurta peynir domates
Ikindin
3 bardak su
Aksam
1 icli kofte
Bol salata
3 k pilav ustu ciger kavurma 1 kasik
1 sarma
Ara
1 elma
3 cilek
CEYDOS Yawrukush @Meryem1306
Ayy ben hic dayanamiyorum hele o yulafli bilmem neler ama mecbur yiyecem paket bitsin sade gevrek alacagim yarin o daha doyurucu geldi banaİyi geceler herkese
Sahur: 5-6 tane hurma, yulaflı yoğurt
İftar: erişte pilavı, salata
Ara: hurma, elma yarım muz, bir avuç karışık çerez
Su: 1 litre
Spor yok
Kendimi çok kötü hissediyorum. Spor yapacak halim yok. Yarın kesin artı çıkacam. Diyetisyen listesini uygulamayacam. Yağsız ve tuzsuz yemekler yüzünden midem bozuldu
AppLesma
Bu aralar hepimiz öyleyiz. Ben sahursuz oruç tutuyordum midem cok rahat oluyorduİyi geceler herkese
Sahur: 5-6 tane hurma, yulaflı yoğurt
İftar: erişte pilavı, salata
Ara: hurma, elma yarım muz, bir avuç karışık çerez
Su: 1 litre
Spor yok
Kendimi çok kötü hissediyorum. Spor yapacak halim yok. Yarın kesin artı çıkacam. Diyetisyen listesini uygulamayacam. Yağsız ve tuzsuz yemekler yüzünden midem bozuldu
AppLesma
Ayy ben hic dayanamiyorum hele o yulafli bilmem neler ama mecbur yiyecem paket bitsin sade gevrek alacagim yarin o daha doyurucu geldi bana
Aslında ilk haftalar yapılıyor ama sonrasında gerçekten çok zor.
Yemek yemezsen daha rahat hissediyorum gerçekten ama tuzsuz yemek yemek de mantıklı gelmiyor bana sonuçta ben diyeti bıraktıktan sonra bu şekilde beslenecemBu aralar hepimiz öyleyiz. Ben sahursuz oruç tutuyordum midem cok rahat oluyordu
Azaltmak daha mantikli bence sonucta tuz da tat veriyorYemek yemezsen daha rahat hissediyorum gerçekten ama tuzsuz yemek yemek de mantıklı gelmiyor bana sonuçta ben diyeti bıraktıktan sonra bu şekilde beslenecem
Böyle listemi oluyordu ah ben çok eksik kaldım alisamadim daha yazmaya bu hafta daha dikkat edicemTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 ODUL Puuff 200IA 15DK DANS 200IA CEYDOS Arrietty_ @cokofesttt ODUL Yawrukush erciyes111 ODUL 200IA Birgaripanne ODUL 200IA 200IA 200IA @Melegimkorusun mifihafa ODUL 50S @Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @Milana firuze ODUL 200IA 200IA @hsbaharmert 200IA SPOR? @Aycaokurcan ODUL SPOR? 200IA SPOR? @AyTerapisii SPOR? HASTA / MUAF @MigiMadid 100IA Melek Ada matilda34 SPOR? @Gonulmeyvesi 10DK A fyzanur ODUL 300IA 15DK A @deniz diyette 200IA AppLesma ODUL MUAF MUAF @Meryem1306 10DK D luges 100IA
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Neden tuzsuz yiyorsun anlamadım. Az da olsa at bu seferde tansiyonun düşer yaz geldiği icin terliyoruz vücuttan atılan minarelleri yerine koyar .Yemek yemezsen daha rahat hissediyorum gerçekten ama tuzsuz yemek yemek de mantıklı gelmiyor bana sonuçta ben diyeti bıraktıktan sonra bu şekilde beslenecem
Diyetisyenden dolayı canm yağ tuz yok demişti ama bıraktım uygulamayacamNeden tuzsuz yiyorsun anlamadım. Az da olsa at bu seferde tansiyonun düşer yaz geldiği icin terliyoruz vücuttan atılan minarelleri yerine koyar .
Tamamdır. Cumartesi başlıyoruzBen musaitim canim cumartesi baslayalimPuuff
Sevindim canim, iyi olmana.
Neler yedin canim, ah ahhh...
Borek ne kadardi canim, guzel kilo veriyorsun bozma ne olur menulerini..
Hodri meydan diyorsun canim, ne guzel :)
Canim hayirlisi olsun okullar icin, calismalarin daha iyi gidiyor mu?
Yapraga selam soyle benden, senin su stresli zamanin, sinav donemlerin gecsin, ona elveda diyecegiz..
Opuyorum yanaklarindan canim.
Oyy oyy oyy bir dal challenge haa ,en sevdigimmm :)))
Azmini ve takim icin sorumlu davranisini tebrik ediyorum canim.
Canim hosgeldin, seni gormek ne guzel..
Bulantilar basladi demek.. Kolaylikla, hizlica gecer bu donem ve hamileligin keyfini cikarirsin umarim canim.
Canim bu durumu bir diger kaptanlara yazayim, benden haber bekle ,tartiyi alma henuz..
Canim haber verdigin icin cok tesekkur ederim bugun listemizi hazilayacagim, cok sevindim aramiza donmene :))
Niye bu kadar az hasta mı oldunuz hiç bişey yiyememissinizKahvaltı 7_8 sosis, domates, çay
Akşam 1 büyük but 1 lt subelkide okadar bile değil
2000 adım
Senin diyetisyen cok katıymış. Gelinimizde gitti diyetisyen e patates kızartmasana azda olsa izin vermişti 20 kilo verdi .Diyetisyenden dolayı canm yağ tuz yok demişti ama bıraktım uygulamayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?