- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Ayni ruh halindeyiz canim..hiç bitmeyen bir döngünün içinde gibi hissediyorum. habire yemek pişiriyorum yaaaaa bitsin ramazan geçsin corona artık. gerçi şükür halimize o kadar düştü ki burada risk daha rahat dolanır oldum.
Gececek diye umuyorum...
Cok keyifle okudum bu yaziyi ama kotu olmus kuzum ya :)ayy ben hala çok korkuyorum ceydos, dün sabah işe giderken şu otobüslerde 4 lü koltuklar oluyor ya ona oturdum , karşımdaki iki koltuk boştu yanım da boştu. kızın birisi geldi karşıma oturuverdi. yıldırım hızıyla hiç bir şey demeden ayağa fırlayıp kalktım . kız şok oldu . arkamdan seslendi hanım efendi oturmuyorum kalktım gelin diye , utandım cevapta veremedim. sonra yanıma geldi duymuyormusunuz diyor. cılız sesle maskenin içinden duyuyorum dedim de o duymadı . sonra döndüm yönümü. cebimden peçete çıkardım , peçeteyle tutuna tutuna ayakta gittim işe ,geri dönmeyi yediremedim gururumaişin kötü tarafı kızla aynı yerde indik uzaktan bir baktım benim hastane kartından var , sağlık çalışanı çıktı benim hastanede.
Ilk zamanlar zor oluyor kuzum duzen oturtursun birkac gune eminim :)Hoşgeldin canımBenin’in hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş tebrik ederim
Selam canım iyiyim ben diyete ayak uydurmaya çalışıyorum düzeni oturtamadım hala
Süper canım
Tamamdir canim, guncelleyelim..56 kiloyum canım hedefi 48 yaptım :) daha buralardayım . kaptişlerim benim hedefi güncellesek yarın ki liste için . 55.9 çıkarsam yarın listeye girmek istiyorum . bildirimimi saat 17 gibi yapsam yarın olur mu ? işten 4 te çıkıyorum ,sabah yaparsam fazla çıkarım diye yapmak istemiyorum da.
Yawrukush CEYDOS
Olmamis gulum bu menu..14 mayıs menüsü
Sahur
Domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
4 tane kalem böreği
1 fincan bitki çayı
İftar
Bir kase ayran çorbası
Bir yemek tabağı karışık kızartma(üzgünüm)
3 dilim kadar da ekmek
Evet canim bu hafta menulerini duzenli yazmadin , 1 hafta daha duzen oturtmak mi istersin yoksa kararliim listeye gireyim mi dersin?Böyle listemi oluyordu ah ben çok eksik kaldım alisamadim daha yazmaya bu hafta daha dikkat edicem
Tamam canim, mezuram yok ama baslangic kilomu not edip baslayacagim..Tamamdır. Cumartesi başlıyoruz
Chole ting 2 week shred (bel ve karın) ve
Slim thighs & legs workout that works( ic uyluk ve dış bacak)
Toplam 25 dk. Önemli olan hergun düzenli yapmak.
Başlamadan tartilin ve olculerinizi alın. Öncesi sonrası karsilastiralimben şimdiden çok heyecanlandım
Ben bunlarla Karataya devam edicem. Ve bir detoks suyu hazirlicam. Herkese şimdiden başarılarYawrukush Birgaripanne
Canim her cuma gunu , tarti fotografimizla, en gec aksam saat 17ye kadar kilo bildirimimizi yapiyoruz.Ramazanda tartilma işi nasıl oluyor niyetliler için saat kaça kadar bildirim yapiyoruz