Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hep derim 100 gr olsn bizim olsun ama eksi olsun. ben ayrılma derim canım.
AppLesma canim bugun mezun oluyorsun, komsundan sakin tarti alma.Aman ha cok dikkat et kendine,ailene.Ne guzel bir gun mezunumuz var♥
yaaa 6. takım mezun vermiş onu gördüm çok kıskanmıştım artık bizimde olacak yaşasın.
neden üzülüyorsun canım ileride yeni hedefle yeniden takıma girersin. ama mezun olmak girdiğim günden bu yana hayalim. anlının akı ile takıma bol destek olarak sorumlu bir şekilde davranarak mezun oluyorsun daha ne ister insan.
Kaptanim ben burdan ayrılırsam kesin kilo alirim liste dışı devam edebilirmiyim . Hafta ici tartı alarak başlayabilirim.
tabi ki burada olacaksın başka gidecek yerin mi var? burada devam edeceksin kilo vermeye.

ah ah bende aynılarını söylüyorum bak bugün 4 hafta oldu neredeyse sıfır kaçamaklı 4 hafta gram düşüş yok kilomda.
Fazla mı yiyorsun temiz yiyorum derken
Bence azalt porsiyonu
daha azaltırsa yiyecek bişey kalmaz. baktın mı yediklerine
Yawrukush CEYDOS
Kaptanlarım hemen gittim tartı aldım geldim
65.90
Geçen hafta 66.50
Bu hafta 65.90
Fark 600 gr
Yüzde 0.90
kız ne yaptın mezun olacan neden aldın şimdi ah kaçık kadın ne diyeyim ben sana. ama fark çok güzel

Bende yediklerime bakıyorum fazla yiyorum gibi geliyor

Alışkanlık oldu ne yapıyım

Ben sana bırakıyorum kaptanim sen almak istersen listeye gireyim bu hafta daha düzenli girerim buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…