Aslında Ben hemen hergün yürüyüş yaptım. hatta arada leslıe de yaptım ama yazamadım.
yorumsuz gün afiyet olsun. ödül yapılmış magnolya ve yaz helvası ödüle gidiyor.İyi geceler
Sahur 2 dilim yumurtali ekmek kalmasin diye yedim peynir zeytin salata cay 2 catal kazandibi 1 parca yaz helvasi
İftar
2 kepce hazir mantar corbasi 1 tabak manti 1 kase salata
Ara 1 kucuk kase bol karisik meyveli magnolya 1 buyuk kupa nescafe
Ara 1 buyuk fincan turk kahvesi 1 avuc kiraz birkac erik
Su 2 lt yi gecti
Spor saymadim ama az da olsa karisik biseyler yaptim yine su almaya gittim. Birde 2 damacana suyu pazar arabasi ile getirdim izmir bugun acayip sicakti uzerimde de feracem le gelene kadar bayagi ter attim.
Yawrukush CEYDOS
umarım devam eder kilo vermen.hadi hayırlısı diyelim 6 ları bende görmek istiyorum sende.Canim salata ve doya doya zayifla kitabima goz atiyorum ve sonuc bu. Haftaya hedefim 6li sayilari gormek insallah.
bugün yorumsuz gün afiyet olsun.15 mayıs menüsü
Sahur
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
3 zyetin
Yarım ceviz
Bir fincan bitki çayı
2 dilim ekmek
İftar
Bir kase şehriye çorbası
5 inegöl köfte
Bir kase salata
Su
Günlük sporum
15 dk yürüyüş
20 dk leslie
Puan 200
İçtiğim su 1.5 litreye yakın sahura kadar içmeye devam
yorumsuz gün afiyet olsun.Ben de menümü yazayım:)))
Sahur: menemen, KK kadar peynir, 5 zeytin, iki dilim kadar lavaş ekmek
İftar: çorba, salata, haşlanmış tavuk, 3 kaşık kadar karnabahar, 3 kaşık yoğurt
Ara: Elma, ayran
Su: 3 litre
yorumsuz gün afiyet olsunBugünkü menüm sahur
Yulaf lapası 1 adet muz 1 hurma koydum içine
Iftar
Yarım kaseden az çorba
5 6 yk mantar 2 çatal kadar kızartma
Şu 2 lt
Spor
30 dk tempolu yürüyüş 120 puan
50 ip atlama 100 puan
Toplam 220
yorumsuz gün afiyet olsun. hadi o zaman azmet bu hafta görelim seni kiloda.Bugünkü menum
Sahur
Tarçınlı muzlu yoğurt (4-5 kaşık yoğurt, yarım muz, bir çay kaşığı tarçın)
Iftar
Bir hurma, Bir kase yayla çorbası, bir dilim börek, tavuk sote, salata, bir bardak ev yapımı limonata
Ara bir dilim şerbetli tatli
Su 2 litre
Bugün abarttım iyice yarın kaldığım yerden devam
Bu arada spor yarışmasında 1. Olduğumu görünce hem şaşırdım hem mutlu oldum hiç beklemiyordumCEYDOS kaptanım ellerine sağlık tablo için. takımimiz da iyiydi bu hafta herkesi tebrik ediyorum kızlar ramazanın son haftasını güzel geçirip kilolarimizi verelim inşallah söyle 66 lari görsem ayyy nasıl güzel olur bayram hediyesi resmen
Insallah kaptanımyorumsuz gün afiyet olsun. hadi o zaman azmet bu hafta görelim seni kiloda.
bende başlarını görmek istiyorum artık bu hafta daha fazla azmedelim hep beraber.Insallah kaptanımelimden geleni yapicam
Bence bl dene az azOlabilir, az yediğimi sanip cok yiyor olabilirim bunyeme göre
Bir de porsiyon azaltmayi deneyim bu hafta.
Bende uyumadan sahur yapanlardan inBen hala uyumadım sabah namazu bekliyorum
Sağol canım sanada iyi uykularIyi sahurlar, iyi dinlenmeler kizlar.
Canim sen zaten 6 li rakamlardasinumarım devam eder kilo vermen.hadi hayırlısı diyelim 6 ları bende görmek istiyorum sende.
bugün yorumsuz gün afiyet olsun.
Ucretli mi uygulama canim ona gore yukleyimadblock işi çözüyor ben onu yükledim reklamlardan kurtuldum.
Doya doya zayıfla kitabi mi ?Canim salata ve doya doya zayifla kitabima goz atiyorum ve sonuc bu. Haftaya hedefim 6li sayilari gormek insallah.
Evet canım iki ayım dolacak.. evet azalıyor sütüm ama yetiyor çünkü kilo alımı normal.. bide şunu fark ettim canım iftarla sahur arasında ben 3 lt den fazla su içmeye çalışıyorum ve 3-4 gün 2,5 lt civarı içebildim ozamanlar sütüm azaldı.. şimdi iki gündür 3 lt nin üstüne çıkıyorum ve sahurda güzel yiyorum süt yapıcı şeyler iki gündür göğüslerim baya dolu.. eğer bebeişinin kilo alımı iyise hiç başlama derim mamaya canım..tebrikler canim harikasinsenin bebiste iki aylıktı değilmi benim sütüm akşama dogru iyice azaliyor ramazan oncesi dolaba sut sagip koymustum onunla idare ettik bu zamana kadar sutum yetmediginde . sanirim bundan sormada mama takviyesi verecegim hic mama kullanmadik ama doymuyor hisediyorum sen ne yapiyorsun bebisle diyetin bebegin sutunu cok etkiliyor mu bu arada kizmi erkekmi seninki ☺
Canım senin bebek kaç aylık bu arada söylemeyi unuttum benim kız bebek.. akşamaları kolik ağrılarınız oluyormu gaz sancıları bştmeyen ağlamalartebrikler canim harikasinsenin bebiste iki aylıktı değilmi benim sütüm akşama dogru iyice azaliyor ramazan oncesi dolaba sut sagip koymustum onunla idare ettik bu zamana kadar sutum yetmediginde . sanirim bundan sormada mama takviyesi verecegim hic mama kullanmadik ama doymuyor hisediyorum sen ne yapiyorsun bebisle diyetin bebegin sutunu cok etkiliyor mu bu arada kizmi erkekmi seninki ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?