- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Kaptanim pinterestte mi kullaniyorsun
kullanmıyorum aslında resimler için iyi oluyor diye oradaKaptanim pinterestte mi kullaniyorsun
Resimleri mi yedekliyorsun anlamadimkullanmıyorum aslında resimler için iyi oluyor diye orada
Süpersin bende Sosisli omlet yaptım. 1tp peynir ve domates
beğendiğim fotoları biriktiriyorum. aramalar genelde pinde çıkıyor. onalrı projelerime dahil ediyorum falan işte.Resimleri mi yedekliyorsun anlamadim
beğenmedim yineDün kahvaltı
7_8 tane sosis
1 domates
Çay
Akşam koca tabak patates salatası ( dikkatli diyete baslicam diye motive yemeğim)
1 lt su
1 saat yürüyüş
harikasın canım bu hafta çok kırmızı kart göstereceğim cezaları verme işini de eşlere yükleyeyim.Selamlar kizlar nasilsiniz?
Hemen 2 gunluk yazamadigim menulerimi yazayim, sonrada eslestirme yapayim :)
Cok iyi fikir kaptanim..harikasın canım bu hafta çok kırmızı kart göstereceğim cezaları verme işini de eşlere yükleyeyim.
Gonder bakalim hemen gonder amaSüpersin bende Sosisli omlet yaptım. 1tp peynir ve domates
Sporu yaptım, çok terletiyorbacaklarım yandi resmen haydi bismillah. Bugün başladık, 14 gün firesiz devam
şınav yokmuş, plank haraketli var. Acaba farklı video mu açıyorsun. Youtbe link göndermek yasak değilse link gondereyim
Benim de var canim o yuzden dedimbeğendiğim fotoları biriktiriyorum. aramalar genelde pinde çıkıyor. onalrı projelerime dahil ediyorum falan işte.
beğenmedim yine
yaaa cokk sagol canim hic duymamıştım kefirin kolik bebege fayda ettigini hemen alıp deneyeceğimÂmin canım sağ olasın ben Şundan dolayı sordum bir tavsiyede buluncaktım sana.Benim bebeğim de öyleydi Ramazan’dan sütüm artsın diye kefir içmeye başladım.Ve on gün sonra bebeğimin kolik. Ağlamaları kesti.Bir arkadaşımda doğumundan beri günde bir bardak kefir içiyordu onun bebeğin de hiç olmadı.Ben de ayni gaz damlası şurubundan verdim hiçbir etki yapmadı fakat kefir içmeye başlayınca on gün sonra aşırı azaldı ve şu an hiç yok bir haftadır.Denemeni şiddetle tavsiye ediyorum.Benim bebeğim de çok şiddetliydi kolik ağlamaları o yüzden gördüğüm bütün bebeği olanlara söylüyorum
ne mutlu . nice sağlıklı yaşları olsun. kısır mı var o masada dayanamam.Cuma Menum
Sabah
Tereyaginda 2 yumurta
Yarim salatalik
Yarim yesil elma
Avuc ici olcusunde pita ekmegi
1 kk peynir
Ara
4 ceviz
Filtre kahve
Ikindi- Aksam
Dogum gunu idi Akinin odulun dibine vurdum..
Kisir
Sut helvasi
Pasta
Borek
Su: 2 lt
Spor: Saatler suren ev isi, dogum gunu hazirliklari, ev susleme
kız sen niye beni arıyorsun hayır değil pinterestim bana özel kuzumCEYDOS soyismin yilmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?