Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:) simdi korkudan hep temkinli davrancam yalniz canim hahhahaha

Kacamak yapsa sen kesin görürsün, en minik puntolari bile okuyosun canim :) :)
Şu reklamlardan kurtulmak icin ben de deneyim o dediğini.

:) simdi korkudan hep temkinli davrancam yalniz canim hahhahaha
Bu arada sen galiba ketojenik beslenmeyi merak ediyorum demistin.
Yaptikca tarifleri veririm.bu arada hala keto mantigini bilmem ceyda gibi ama tariflerini cozdum ve harika oldugu icin mantigini merak etmiyorum
2 aydir harika seylerle besleniyorum.
Surekli krep,pizza,borek falan da yapiyorum.harika bir seymis ama hicbir seyin abartilmamasi gerektigini dusunenlerdenim sadece bu 2,3aydir cok mutluyum.
Yani normal hayatimda da mutluyum ama kasmadan yemek,degisik tarifler bana asiri huzur verdi,diyet mantigindan uzak olunca.
Iyi geceler

Aslında Ben hemen hergün yürüyüş yaptım. hatta arada leslıe de yaptım ama yazamadım.

İyi geceler
Sahur 2 dilim yumurtali ekmek kalmasin diye yedim peynir zeytin salata cay 2 catal kazandibi 1 parca yaz helvasi

İftar
2 kepce hazir mantar corbasi 1 tabak manti 1 kase salata

Ara 1 kucuk kase bol karisik meyveli magnolya 1 buyuk kupa nescafe

Ara 1 buyuk fincan turk kahvesi 1 avuc kiraz birkac erik

Su 2 lt yi gecti
Spor saymadim ama az da olsa karisik biseyler yaptim yine su almaya gittim. Birde 2 damacana suyu pazar arabasi ile getirdim izmir bugun acayip sicakti uzerimde de feracem le gelene kadar bayagi ter attim.

Yawrukush CEYDOS

stitch sen buralarda mısın canım Ben de izinden döndüm ama artılarla döndüm sen nasılsın ?
Hosgeldin canim yerlesmemistir henuz o artilar, gider hemen
Ben buralarda degilim cok, sadece etiketlendigim mesajlari okuyabiliyorum, onun harici cok kaos geciyor zaman. Sen nasilsin?

Hosgeldin asena87 donmekle iyi yaptin

Canim salata ve doya doya zayifla kitabima goz atiyorum ve sonuc bu. Haftaya hedefim 6li sayilari gormek insallah.

AppLesma tebrikler canim sen hedefine ulasdin darisi bana. Ayni tarihte girmistik. Sen benden azimli ciktin. Umarim kilonu kurursun. Burada kalmaya devam edecekmisin.
Evet canim burdayım. Eğer ayrılırsam hemen alirim ama yanlız bugün biraz mezun olunca kudurdum yarın hemen başlıyorum dikkat etmeye

15 mayıs menüsü

Sahur
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
3 zyetin
Yarım ceviz
Bir fincan bitki çayı
2 dilim ekmek

İftar
Bir kase şehriye çorbası
5 inegöl köfte
Bir kase salata
Su

Günlük sporum

15 dk yürüyüş
20 dk leslie
Puan 200

İçtiğim su 1.5 litreye yakın sahura kadar içmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…