- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
:) simdi korkudan hep temkinli davrancam yalniz canim hahhahahaBiliyorum canim yanlislikla oldugunu,geyiğine yazdim bende.
Ama ceydoş madem sordun az evvel 10,15 tane findik yedim yaaaa
Alismisim 1 aydir her turlu yemege,bir anda bosluga dustum
Hemen keto tariflerle devam...
Sahurda muthis bir sey yapacagim tarifini yazarim sonra.
Kacamak yapsa sen kesin görürsün, en minik puntolari bile okuyosun canim :) :)çok şişim ama gidip yürüyeceğim hahah hem gün geçmiş olacak 24 sonrası cumartesi sporuna dahil ederim nasıl fikir.
benim gözümden kaçan bir kaçamak mı vardı da ben görmedim neden kızmışdeniz diyette
Bu arada sen galiba ketojenik beslenmeyi merak ediyorum demistin.:) simdi korkudan hep temkinli davrancam yalniz canim hahhahaha
Aslında Ben hemen hergün yürüyüş yaptım. hatta arada leslıe de yaptım ama yazamadım.
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. @erciyes111
2. @Milana firuze
3. B Beklenen2
4. Yawrukush
5. @Tanssss
6. CEYDOS
7. Melek Ada
8. AppLesma
9. Arrietty_
10. @Melegimkorusun
11. @Aycaokurcan
12. @fyzanur
13. deniz diyette
14. @luges
15. asena87
16. @MigiMadid
17. Gonulmeyvesi
18. @cokofesttt
19. @AyTerapisii
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
@Derya_the_queen @fmad @hsbaharmert matilda34 M Meryem1306 mifihafa @Periannem @plasticwoman @Puuff
Kesinlikle canm. Bu hafta dah çok dikkat edecemOlsun canim telafi edersin
Hosgeldin canim
HosgeldinYeni merak,menumu paylasayim hemen
13 00:2kk peynir,1 sucuklu yumurta
18 30:taze fasulye 1 tabak-sebzeli karabugday 5 dolu yemek kasigi-1 bardak ayran
20.30:ince dilim kavun-5 findik
Gun icinde: 2 lt su,10 bardak cay,1 neskafe,1 Turk kahvesi
Egzersiz:
3500 adim
200 merdiven
150 jj
Puanlama yapilmiyordur herhalde bugun.
Valla kavun findik falan hep bu izin surecinde cikti ortaya hatirlayanlar bilir sadece 2 ogun yerdim
Seviliyorsunuz
Canim salata ve doya doya zayifla kitabima goz atiyorum ve sonuc bu. Haftaya hedefim 6li sayilari gormek insallah.geçen hafta 74,2 kg gelmiştin canım ama yinede fark güzel 74,8 bir önceki haftanın kilosu
harikasın düzenli istikrarlı.
birinci sayfada yüzde hesaplaması mevcut oradan kopy çekebilirsin. fark harika tebrik ederim.
pes valla vermediğin hafta yok nazarım değmesin.
kız o menülerle nasıl veriyorsun çözemedim. ama tebrik ederim.
üzüldüm senin adına
Çok teşekkür ederimCok cok tebrik ederim arkadasim, geldin ve harika azimle devam ettin. Insallah hep boyle istedigin kiloda kalirsin bundan sonra
Cok iyi bir eksi tebrikler
Çok teşekkür ederim
eksi eksidir sevinmekte haklisin15mayis kilo bildirimim
Geçen cuma : 56.0
Bugün :55.9
Fark: -100 Gr.
Yüzde : % 0.1
Bu yuzdeyle takımı kötü etkileyeceksem listeye haftaya girsem de olur :) ama bütün hafta boyunca 57 ye çıkınca bu 55.9 a mutlu oldum ben .Eki Görüntüle 2635478
Yawrukush CEYDOS
Evet canim burdayım. Eğer ayrılırsam hemen alirim ama yanlız bugün biraz mezun olunca kudurdumAppLesma tebrikler canim sen hedefine ulasdin darisi bana. Ayni tarihte girmistik. Sen benden azimli ciktin. Umarim kilonu kurursun. Burada kalmaya devam edecekmisin.
Evet canim burdayım. Eğer ayrılırsam hemen alirim ama yanlız bugün biraz mezun olunca kudurdumyarın hemen başlıyorum dikkat etmeye
Anlaşıldı ceydos 1 öğün :)sadece yarın o da 1 öğün tüm gün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?