cumaya kadar kaçamak yapmayacağım ceydoş , 55 i görmek istiyorum cumaya :)bu hafta araftan çıkmak lazım ben kendi adıma cehennemde yanarken arafa çıktım bu hafta hedefim helliosa yükselmek.
ödül yapmamışsın dünde bugünde yok.artık ödül yapacak zamanın kalmadı. menü için tebrikler.
son haftalarda reçelli ekmeklerin dikkatimi çekiyor ve kilo vermende azaldı bundan olabilir mi? bence kesmelisin.
ooo ikinci günde ödül olamdı eşleşmeler yapılınca buna ceza gelecek.
kızarmışta olsa 2 dilimi geçemezsin. eşleşmeler yapılınca ceza gelecek.
ooooooo kimler gelmiş hoş gelmiş , nasılsın canım seni görmek ne güzelDondum ceydacım dondum allah utandirmasin bakalim
eline saglik ceydosum
Ya ole oldu biraz bide bu karantinasa baya bi yuklendim kendime baktim gidisat iyi degil durmam lazim dedim benim yerim 4.takım hadi ozlem kaldır totoyu dedim ins bu seferde basarabilirim
@Derya_the_queen canim zaten seni kizlari gorunce bi heyecan yaptim gaza falan geldim iste hayirlisi hepimiz icin nasilsin nasil gidiyor kilo durumun ne cok aldinmi sende
Hepsi harika görünüyor ellerine saglik miss misssdeniz diyette canim bir kac kahvalti icin tarif veriyorum.begendigim tarifler,ketoda mantik hindistan cevizi unu veya badem unu kullanmak ve protein mantikli yiyeceklerden kullanmak.bunlar sayesinde hamur isi ile yasayabiliyorum.
Her zaman degil tabi ama cok agir olduklarini sanmiyorum ama her seyde bol bol peynir cesidi kullaniyorum.
Tariflerin hepsi instagramdan bu tarz sayflaradan alinip denendi.
Eki Görüntüle 2636098
10 dakikada harika pizza;
1 yumurta,2 kasik yogurt,yarim kabartma tozu,1 cay bardagi badem unu rondodan sonra yaglanmis tavada kapakli kisikta piser.
Krep tavasinda tam pizza boyutu oluyor.ters cevirildiginde uzerine hazirlanan sos gezdirilir(salca,az sarimsak,baharat)uzerine ne malzeme hazirlandiysa (ben sucuk,mozzarella,kasar,mantar,kirmizi biber duruma gore)kapagi kapatip 5,10 dk buharda piserek pizza hazir.
Eki Görüntüle 2636099
Maydanozlu krep;
Maydanoz cok vazip gelmez ama tadi guzeldi.
Yarim demet maydanoz,az su,süt rondoda en minik hale getirirlir.1 yumurta,2 kasik badem unu,tuz,istenirse baharat rondodan sonra tavaya...
Eki Görüntüle 2636100
Ekmeksiz tost;
Bir kaba 1 yumurta1 yk badem unu,peynir,sucuk,maydanoz,baharat,mahlep,kabartma tozu gibi istedigin malzemeleri koyup yagli kagida serip dikdortgen sekil berip yagli kagidi ustune kapat ve tost makinesinde kisikta pissin.tost makinesinin izi cikmadi bu kez bende.
Eki Görüntüle 2636101
Boreğimsi yumurta;
1 yumurtanin beyazi rondoda cirpilir.
Yumurtanin sarisi,1/2 badem unu,tuz,1/2 fincan sut rindoda cirpilip hepsi birlestirilir.ben mahlep de koydum.agzi kapatilip tavada ust pisirilir,cevirildiginde ustun yarisina istedgin cesit peynir ve daha once tavada bir kac cevrilmis mantar eklenip yumurta ikiye katlanir...kapakli bir sekilde peyniri eriyince tamam.Eki Görüntüle 2636103
Herseyi karistirip firina da ariyorum borek oluyor.kabak yogurt sut un peynir sogan baharat vs...
ŞEKERLI KREP ama harika otesi;
Bunu kendim uydurdum guzel olunca arada nadiren yapiyorum.
1 yumurta,tahin,az recel,kabartma tozu,susam.hindistan cevizi/badem unu,mahlep,yogurt/sut....
Elime ne gelirse kafama gore karistiriyorum artik
Leslie 7 ile çarpılıyor canim 1.sayfaya bak.Yaşasınn yükselişe geçenler grubuna girnişim mutlu olduumm
Bugünkü menümü yazayım
Sahur
1.5 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 fincan bitki çayı
İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir tane dolmabiber
Yarım dürüm çiğ köfte (küçük bi dürüm ama)
2 lokma da çavdarlı ekmek tabağımı sünnetlemek için o da
Beyaz ekmek uzun zamandır tüketmiyoruz çavdarlı bir paket de bir haftdan uzu gidiyor maşallah
30 dk leslie/fitneess yaptım
140 puan sanırım
Su içmeye devam ediyorum
ama karbonhidratı sadece ekmekten almıyorsun diğer besinlerdede bar dolmada var dürümde var mercimekte bile var üstüne iki lokma ekmek yine olmaz eşler belirlenince bu menüye ceza var.Yaşasınn yükselişe geçenler grubuna girnişim mutlu olduumm
Bugünkü menümü yazayım
Sahur
1.5 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 fincan bitki çayı
İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir tane dolmabiber
Yarım dürüm çiğ köfte (küçük bi dürüm ama)
2 lokma da çavdarlı ekmek tabağımı sünnetlemek için o da
Beyaz ekmek uzun zamandır tüketmiyoruz çavdarlı bir paket de bir haftdan uzu gidiyor maşallah
30 dk leslie/fitneess yaptım
140 puan sanırım
Su içmeye devam ediyorum
hadi canım sen bana ben sana dua edelim istediğimize ulaşlım diye.cumaya kadar kaçamak yapmayacağım ceydoş , 55 i görmek istiyorum cumaya :)
hayır canım ev işi yok dün gece yaptığım bildirimde özellikle belirttim olmadığınıAaa ev işi de mi puanlanıyorrrr
sadece 210 puan30 dk leslie 210 puan
200 dk ev işi 600 puan
Toplam puan 810
verebiliyorsun canım biz bunlarla verdik .sen bakma benim son dönem yediklerime evdekilere çeşit yapıcam diye kendimi ihmal ediyorum. yoksa öncesi böyleydi.Hepsi harika görünüyor ellerine saglik miss misss
Hamur isine de benzemesi detayi beni benden aldi.
Tesekkur ederim canim.
Kilo koruma donemi icin cok doğru olur
Ama bunlari yersem kilo veremem gibime geldi
Çünkü porsiyon kontrolu yapamam :)
Mutlaka yapacağım ve foto atacağım.
Epey tarif vermissin, sadece biri firin istiyor digerlerinin pisirme yontemi de oldukca pratik
çok güzel olmuş 5 yaprak sarmasını ödüle alıyorum kalan hepsi olmuş.Selam dolu dolu menulerle geldim. Kilo verememe sebebim bu menulerde
Cuma menüm
İftar
2 kepce mercimek corbasi
1 porsiyon patlicanli etli güveç
5 yaprak sarmasi(bu fazladan oldu
Salata
Ayran
Ara
1 muz
1 avuc leblebi
Sahur
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 yumurta
Su 3 lt
Spor 30dak leslie, 3 saat ev isi.
..........
Cumartesi menum
250 gr antrikot
Salata
Ayran
Ara
1 avuc antep fıstığı
3 hurma
Sahur
1 dilim ekmek
1 yagda yumurta
5 zeytin
Kk peynir
Su 3 lt
Spor 45 dakika leslie 315 puan
Koridorda yürüyebilirsin.Evde ben spor yapamıyorum dısarda daha keyifli. Ramazan bitsin sabah yuruyuslerıne başlayacagım.
Evet leslie gundemde 2 haftada olan spor hareketleride var onlarada bakCanım bende yapamazdım ama aşırı yorucu olmayan ama çok ter attıran bi spır yapıyorum 5 6 gündür çok iyi geliyor
Denemeni tavsiye ederim
Maalesef ev isi kalkti30 dk leslie 210 puan
200 dk ev işi 600 puan
Toplam puan 810
Dunku dogum gunumuzden birkac foto
Karantina sartlarinda bu kadar oldu..
Eki Görüntüle 2636081
Eki Görüntüle 2636080
Eki Görüntüle 2636083
Eki Görüntüle 2636082
Hepsi harika görünüyor ellerine saglik miss misss
Hamur isine de benzemesi detayi beni benden aldi.
Tesekkur ederim canim.
Kilo koruma donemi icin cok doğru olur
Ama bunlari yersem kilo veremem gibime geldi
Çünkü porsiyon kontrolu yapamam :)
Mutlaka yapacağım ve foto atacağım.
Epey tarif vermissin, sadece biri firin istiyor digerlerinin pisirme yontemi de oldukca pratik
Hamur isi gibi degil hamur isi baya sadece peynir bol.benim gibi cok yiyen bir insan icin kilo verdirdi cunku cok doyuruyor.asena87 iyiki tarifleri yolladin cok sevaba girdin hepimiz takimca cok mutlu olduk
Nasil da hamur isi seviyoruz heee.
Evet canım biz beraberdikSelam kızlar nasılsınız
Yawrukush kaptanım doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere ☺ harika görünüyor her şey
Bu ara spor yapamicam ev işi de spordan sayilmiyormus biraz biraz temizlik yapıyorum tayinimiz çıktı bu arada Yozgat'a kafam allak bullak.
Menüm şöyle
Sahur
Yarım dilim ekmek bir çay kaşığı fındık kreması
İFTAR
Bir hurma, Bir kase domates çorbası, iki kaşık bulgur pilavı, avuç içi kadar fırında tavuk, salata
Su 2 litre
CEYDOS kaptanım tablo için de ellerine sağlık çok önemli değil ama benim başlangıç tarihim 2. Ay değil 3. ay cokofesttt ile aynı gün başlamıştık ☺
Hafta ici yazmaya calısıcam. 4 gün eşim evde .bayram öncesi biraz temizlik yapmak istiyorum .ilk fırsatta yazarım kaptanimAppLesma canim dilersen (zorunlu degil) asagidaki linke basari hikayeni, nasil kilo verdigini yazabilirsin.
Mezuniyet karnen hazirlaninca haberdar edecegim.Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Nice mutlu yıllara. Ömrü uzun ve cok mutlu olsun.Dunku dogum gunumuzden birkac foto
Karantina sartlarinda bu kadar oldu..
Eki Görüntüle 2636081
Eki Görüntüle 2636080
Eki Görüntüle 2636083
Eki Görüntüle 2636082
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?