afiyet olsun canim menun ve sporun harika olmuş
Bende bunun gibi bir beslenme düzenine gecicem hazır alismiskenKizlar slze bisey söyleyeyim
Sahurda mutlaka yumurta ye
İnanılmaz tok tutuyor
Çay iç susamuyorsun
Ve iftar ve sahur arası 2 litre su için
Tatlıya salma
Tatlı yerseniz oruç tutunca hem susatir hem acıkır
Bu oruç bana iyi geldi ki aralıklı oruç denemeyi düşünüyorum
11-12 arası öğle yemek ve 19:30-20:00 yemek iki öğün düşünüyorum
harika canım gayet makul
sporda olsaymış harika olurmuş.
yok be tatlım gene ertelenecek. benim kızda haber bekliyor ama temmuzdan önce bişey çıkmaz. daha var tatilinizin bitmesine
dokunmadım pidene kalsın bugün düne göre daha iyi çünkü.
Yaaaabende senin yaşındayken böyle hisler yaşardım. kendine işkence etme.hadi yeniden tanışalım yaprak ben elizabeth. memnun oldum.
Ben musaitim canim cumartesi baslayalim @Puuff
Sevindim canim, iyi olmana.
Neler yedin canim, ah ahhh...
Borek ne kadardi canim, guzel kilo veriyorsun bozma ne olur menulerini..
Hodri meydan diyorsun canim, ne guzel :)
Canim hayirlisi olsun okullar icin, calismalarin daha iyi gidiyor mu?
Yapraga selam soyle benden, senin su stresli zamanin, sinav donemlerin gecsin, ona elveda diyecegiz..
Opuyorum yanaklarindan canim.
Oyy oyy oyy bir dal challenge haa ,en sevdigimmm :)))
Azmini ve takim icin sorumlu davranisini tebrik ediyorum canim.
Canim hosgeldin, seni gormek ne guzel..
Bulantilar basladi demek.. Kolaylikla, hizlica gecer bu donem ve hamileligin keyfini cikarirsin umarim canim.
Canim bu durumu bir diger kaptanlara yazayim, benden haber bekle ,tartiyi alma henuz..
Canim haber verdigin icin cok tesekkur ederim bugun listemizi hazilayacagim, cok sevindim aramiza donmene :))
Ceydoşum çok çok özür dilerim cuma aklımdaydı ama sonra tamamen unuttumfayfeyfiy kuzum hadi sende bildirim yap liste tamamlansın
Ceydoşcumgünaydın. takım bugün nasılsınız? ödül öğünlerini yapmayanlar 1 öğün ödülünü yapsın. yapanlar aman dikkat listelendiniz
fayfeyfiy canım neredesin listeleri paylaşacağım ama sen olmayacaksın. ben kendime gelene kadar kilonu paylaşırsan listelerde senide görmek istiyorum.
@angelnesss kuzum nasıl gidiyor izin ?
@plasticwoman özledim seni.
@Periannem arada uğra kendini özletme olur mu?
Yaaaa sizler de mi geldiniiiizÖzlemciiimmm ben bile döndüm, gel çook güzel olur birlikte
Evet leslie gundemde 2 haftada olan spor hareketleride var onlarada bak
Maalesef ev isi kalkti
Chole ting falan oluyor youtube da2 haftada olan spor hateketleri derken tam anlamadım
Hadi yaa tüh bende sevinmiştim
InsAllah kaptanim da nobet gercirmemesi icin hic ilac vermediler mi bu ataklar oldugundaGunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor
Diken ustundeyim,beni mazur gorun,firsatim oldukca gelecegim..
Dualarinizi da eksik etmeyin akliniza gelirsek, kolaylikla atlatalim insallah bu rahatsizligi...
Ah canım benım çok guzel koşu bantım vardı dizileri acardım sezon sezon izlerdim hem yururdum. Sanırım motoru degısecek benım tembel bir herifim var asla tamir etmez tamirci cagırmama ızın vermez. İlk evlendıgımızde sene 2008 de aldık eeebozuldu. Bisiklet surmeye bayılıyorum bugun yıne surerum.Koridorda yürüyebilirsin.
Kronometre calistir 15 dakika evde gitgit gel :)
Aynen olabılır. Evdeyiz haziranda belli oldu okullar açılmıyor.Canım bende yapamazdım ama aşırı yorucu olmayan ama çok ter attıran bi spır yapıyorum 5 6 gündür çok iyi geliyor
Denemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?