Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnsan evde olunca YouTube batağına düşmesi normal bende düştüm
Ama sipr videolara daldım
Artık vloğ yapanlar hiç dikkatim çekmiyor
Beyhan Budak
Barış Özcan
Hikmet Anıl Öztekin
Düşünce gücü
Sevgi Choi
CHole ting
Lily Sabri
Ergin kırbaç
Yemek videoları
123 go 5 dakika hallet gibiişte böle videolara bakıyorum
Ev işlere boşverdım bunlar yüzünden

Çok geçmiş olsun Canım , inş en kısa zamanda toparlar. Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun kaptanim
Bunları hiç izleyemiyorum . Benim kiz izliyor bana fırsat bırakmıyor ki

etmem mi canım ederim tabi ki şu mübarek ayın hürmetine kabul olur inşaallah :)

Geçmiş olsun Özgecim. Umarım düşer kuzucuğun ateşi. Dualarimizdasin canım

Bugünkü menüm sahur
Kıymalı yumurta 1 dilim tb ekmeği
Iftar
1 kase çorba
2 yk tavuk sote çok acıydı yiyemedim
Salata
Şu 2.5 lt
Spor
2 saat ev işi 360 puan yarın düzgünce spor yapacağım insallah
menün harika. ev işleri bu hafta dahil değil canım üzgünüm.
beklenen bir tayin miydi? küçük ve serin bir şehir. çocukları küçük şehirlerde büyütmek her zaman daha güzeldir benim düşünceme göre. ilk başta yadırgarsın belki ama ilerleyen zamanlarda alışırsın. tabi dostları alıştığın yaşamı değiştirmek her zaman çok zordur. hayırlı olsun canım. plasticwoman ' ında tayini çıkmış olabilir mi acaba.
menün güzel olmuş. evet bu hafta aktif spor olarak sayılmayacak ev işi. biliyorum seninki çok başka olacak nereye ne koyacaksın kamyon ayarlama vs. bana şimdiden bastı. marketlerde koli avına çıktım. geçen gün bir markette bir kızımız var girdim içeri o da depo kısmındaymış. ne yapıyorsun abla dedi demesiyle ben çığlığı bastım. kızcağız korktu. ne oldu ki dedi . dedim yaptığın suç derhal elindeki o cillop koliyi bana veriyorsun dedim. neye uğradığını şaşırdı al abla senin olsun dedi. ben eve sevinçle geldim.
menün sporun harika malesef bu hafta ev işi dahil değil.

1 tbk kiymali makarna(çöpe gidecekti kiyamadim) bırak gitsin bu mantıkla hep kilo almadık mı? kedilere köpeklere ver canım onlarında ihtiyacı var. iki gün ödül yapılmış bu da olmadı. ceza gelecek şimdiden hayırlı olsun.
Cumartesi Menüm bu saate kaldi
Sahur 1 yumurta yarım dilim ekmek 2 dilim beyaz peynir domates salatalık 7 zeytin
İftar 1 kase çorba yogurlu yaprak sarma ( ödül )
Arav1 kase cilek
ara leblebi çay
su 2.5 lt olmustur
afiyet olsun güzel olmuş.

Bu benim son tatilimdi Ceydoş kızın ne okuyorduuy
inşallah sondur. havacılık ve uzay mühendisliği okuyor kuzum.
Yaaaa sen bitemedin kaptan

Bu grup ne kadar şanslı
Sen
Yawrukush

Eski kaptanlar da
Kozmogirl17
@stitch
Hepiniz ve tüm üyelerimiz de harika insanlar ❤
ben hiç bitmem canım ama bitanesin diyorsan gerçekten dünyada benden tek var seviliyorsun

çok fena çok sonucun.
Ceydoşcum özür dilerim bu kadar beklettiğim için

Eğer bir daha böyle yaparsam sen hiç bekleme beni ben gelip bildirim yaparım öyle sizi bir de aksatmayım kötü grup arkadaşı oldum
listelerde adının olmasını istediğim için bu kadar bekledim canım.
61 görünce spora başlanmış.
geçmiş olsun canım çok üzüldüm. dualarım tabiki seninle

YENI ES LISTEMIZ

1.GRUP ===> fyzanur & Aomine Daiki

2.GRUP ===> AppLesma & @Derya_the-queen
3.GRUP ===> fayfeyfiy & @Meleğimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & Puuff
5.GRUP ===> Melek Ada & @hsbaharnert
6.GRUP ===> Yawrukush & A Aycaokurcan
7.GRUP ===> deniz diyette & asena87
8.GRUP ===> G gonul Meyvesi & matilda34
9.GRUP ===> CEYDOS & erciyes111
10.GRUP ===> M Meryem1306 & B Beklenen2
11.GRUP ===> mifihafa & cokofesttt
12.GRUP ===> luges & Milana firuze

13.GRUP ===> @Tansss & Kozmogirl17

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.

ERTELENMİŞ CEZA LİSTESİ

*** FitFiliz yeni eşin AppLesma ya dün tatlı yediği için ceza kesmelisin. 2 gün ödül yaptı olmaz.

*** matilda34 yeni eşin Gonulmeyvesi bol karbonhidratlı cumartesi menüsü nedeniyle ceza almalı top sende.

*** Birgaripanne yeni eşin Kozmogirl17 içtiği kola ve ekmek yoğunluğu nedeniyle ceza kesmelisin.

*** Kozmogirl17 yeni eşin Birgaripanne sabah kahvaltıda çok ekmek yediği ve üstüne birde poğaça yedi için cezalandırılmalı.

*** Milana firuze yeni eşin luges iki gün ödül yaptı cezalandırılmalı.

***@MigiMadid yeni eşin Puuff düzensiz menülerine düzgün öğün cezası vermelisin. sağlıklı yemekler cezası yani

Düzeltme
YENI ES LISTEMIZ

1.GRUP ===> fyzanur & Aomine Daiki

2.GRUP ===> AppLesma & FitFiliz
3.GRUP ===> fayfeyfiy & Melegimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & Puuff
5.GRUP ===> Melek Ada & H hsbaharmert
6.GRUP ===> Yawrukush & A Aycaokurcan
7.GRUP ===> deniz diyette & asena87
8.GRUP ===> Gonulmeyvesi & matilda34
9.GRUP ===> CEYDOS & erciyes111
10.GRUP ===> M Meryem1306 & B Beklenen2
11.GRUP ===> mifihafa & cokofesttt
12.GRUP ===> luges & Milana firuze

13.GRUP ===> Birgaripanne & Kozmogirl17

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.

ERTELENMİŞ CEZA LİSTESİ

*** FitFiliz yeni eşin AppLesma ya dün tatlı yediği için ceza kesmelisin. 2 gün ödül yaptı olmaz.

*** matilda34 yeni eşin Gonulmeyvesi bol karbonhidratlı cumartesi menüsü nedeniyle ceza almalı top sende.

*** Birgaripanne yeni eşin Kozmogirl17 içtiği kola ve ekmek yoğunluğu nedeniyle ceza kesmelisin.

*** Kozmogirl17 yeni eşin Birgaripanne sabah kahvaltıda çok ekmek yediği ve üstüne birde poğaça yedi için cezalandırılmalı.

*** Milana firuze yeni eşin luges iki gün ödül yaptı cezalandırılmalı.

***@MigiMadid yeni eşin Puuff düzensiz menülerine düzgün öğün cezası vermelisin. sağlıklı yemekler cezası yani
[/QUOTE]
Kaptanim pogaca odulumdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…