bu hafta araftan çıkmak lazım ben kendi adıma cehennemde yanarken arafa çıktım bu hafta hedefim helliosa yükselmek.nasıl üst tarafa bakmaya alıştıysam beni eklememiş listeye dedim , meğer altta kalmışım
ödül yapmamışsın dünde bugünde yok.artık ödül yapacak zamanın kalmadı. menü için tebrikler.
son haftalarda reçelli ekmeklerin dikkatimi çekiyor ve kilo vermende azaldı bundan olabilir mi? bence kesmelisin.15 mayis:
Sahur: 2 yumurta 2 dilim ekmek salatalik peynir.
Iftar: 5 kucuk kiymali lahana sarma 2 kase salata 1 bardak kahve 3 bardak çay
Su: 2 lite
Spor: 100 suguat
7000 adim.
Toplam-650 puan.
16 mayis:
Sahur: peynir tereyagi recel 2 dilim ekmek.
Iftar: 1 sarma, 2 parca tavuk 1 kase salata.
Su: 2 litre
Spor: 8000 adim-400 puan
ooo ikinci günde ödül olamdı eşleşmeler yapılınca buna ceza gelecek.hayirli aksamlar kızlar
sahur
1 tabak yeşillik
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 tk tahin
iftar
1 kase yesil mercimekli erişteli çorba
7 küçük kiymali yaprak sarması
yoğurt
ara
1 kucuk kase muhallebi
su 2,5 litre
spor 30 dk leslie 210 P
kızarmışta olsa 2 dilimi geçemezsin. eşleşmeler yapılınca ceza gelecek.Anladim okeyyy
Kaptanim kizarmis ekmek kalorisi daha az oluyor oglen chiali misir gevrekli yogurt yanlis yazmisim asiri derece basim agriyor
Ikindi chiali krep unsuz
Maşallah kaptişim sende oğullarında pek güzelsinizDunku dogum gunumuzden birkac foto
Karantina sartlarinda bu kadar oldu..
Eki Görüntüle 2636081
Eki Görüntüle 2636080
Eki Görüntüle 2636083
Eki Görüntüle 2636082
Doğum günüde kutlu olsun oğlulunun kaptişimDunku dogum gunumuzden birkac foto
Eki Görüntüle 2636081
Eki Görüntüle 2636080
Eki Görüntüle 2636083
Eki Görüntüle 2636082
Yine cok guzelsiniz canim .Mutlu saglikli yillariniz olsun.Dunku dogum gunumuzden birkac foto
Eki Görüntüle 2636081
Eki Görüntüle 2636080
Eki Görüntüle 2636083
Eki Görüntüle 2636082
sabah ekmekle bitirimişsin herşeyi bu kadar bol karbonhidrat istemiyorum canım.CEYDOS aksam pogaca yiyecegim diye aksam yemeğini az yedim
hepimiz aynı yolun yolcusuyuz izlemcim o yüzden utanma sıkılma yok.Dondum ceydacım dondum allah utandirmasin bakalim
eline saglik ceydosum
Ya ole oldu biraz bide bu karantinasa baya bi yuklendim kendime baktim gidisat iyi degil durmam lazim dedim benim yerim 4.takım hadi ozlem kaldır totoyu dedim ins bu seferde basarabilirim
@Derya_the_queen canim zaten seni kizlari gorunce bi heyecan yaptim gaza falan geldim iste hayirlisi hepimiz icin nasilsin nasil gidiyor kilo durumun ne cok aldinmi sende
ekmeğin çok olmuş ve çocukların yemeklerini eşlerimize yediriyoruz asla biz yemiyoruz.16 mayis cumartesi menum
Sabah 11.00(Bugun gec kaldim biraz 10 gibi yapiyorum genelde)
1 yumurta
1 kk suzme peynir
2 ufak dilim eksimaya ekmek tam bugday unu karisik
Ara 13.30
1 sekersiz turk kahvesi
3 4 kare cikolata
Ara 16.30 (oglanin tabagini bitirdim)
2 kasik etli pilav
Aksam 18.00
2 kücük etli biber dolmasi ama biberler baya minikti
2 kasik yogurt
2 dilim ufak dilim ama eksimaya ekmek
Ara yok
Su 1 lt ancak
Spor gunluk ev ici kosturma
Bide aralarda 10 taneye yakin bonte git gel ama tekseferde yemedim
1 bardak kadarda kola ama oda gitgel ictim
Esim gec geliyor ona kalmaz ama birakmam gerek katiliyorum ama sanirim kola ve bonteyi gozden kacirdin bisi demedigine goresabah ekmekle bitirimişsin herşeyi bu kadar bol karbonhidrat istemiyorum canım.
hepimiz aynı yolun yolcusuyuz izlemcim o yüzden utanma sıkılma yok.
ekmeğin çok olmuş ve çocukların yemeklerini eşlerimize yediriyoruz asla biz yemiyoruz.
okurken gördüm olmazzzz dedim yorum yaparken unuttumEsim gec geliyor ona kalmaz ama birakmam gerek katiliyorum ama sanirim kola ve bonteyi gozden kacirdin bisi demedigine gore
Tamambu hafta araftan çıkmak lazım ben kendi adıma cehennemde yanarken arafa çıktım bu hafta hedefim helliosa yükselmek.
ödül yapmamışsın dünde bugünde yok.artık ödül yapacak zamanın kalmadı. menü için tebrikler.
son haftalarda reçelli ekmeklerin dikkatimi çekiyor ve kilo vermende azaldı bundan olabilir mi? bence kesmelisin.
ooo ikinci günde ödül olamdı eşleşmeler yapılınca buna ceza gelecek.
kızarmışta olsa 2 dilimi geçemezsin. eşleşmeler yapılınca ceza gelecek.
ödül öğünüde yapılmış. menü su ve sporda harika tebriklerİyi akşamlar herkese
Sahur: yulaflı yoğurt, iki kuru kayısı, 3 ceviz
İftar: çorba, salata, haşlanmış tavuk, karnabahar, yoğurt
Ara: çay, bir tane elmalı profiterol
Su: 3 litre
Spor: 30+30+15leslie 525
200 squat=600
Toplam: 1125 puan
menü su spor harika.İyi akşamlar kızlar
Cumartesi menüm
12:30
1 haşlanmış yumurta
2 küçük parça beyaz peynir
1 dilim ekmek , 1 tatlı kaşığı kadar reçel
5-6 zeytin , domates, biber, yeşil çay
16:00
yarım dilim karpuz , 1 kuru incir , 6 çiğ badem
21:00
1 tabak etli kuru fasülye, salata, yarım dilim ekmek
Su: 3lt
Spor : 8000 adım: 400
50 mekik : 150
1 saat ev işi+ yemek: 180
Tp: 730p
Yawrukush CEYDOS
7 *60=420 valla deli susadım hava o kadar sıcaktıkı yıne de surdummenün güzel olmuş canım spor puanını hesaplarsan listeye dahil edebilirim
çok iyi yapmışsın. bende şimdi giyinip çıkıyorum yürüyüşe.7 *60=420 valla deli susadım hava o kadar sıcaktıkı yıne de surdum
Evde ben spor yapamıyorum dısarda daha keyifli. Ramazan bitsin sabah yuruyuslerıne başlayacagım.çok iyi yapmışsın. bende şimdi giyinip çıkıyorum yürüyüşe.
Evde ben spor yapamıyorum dısarda daha keyifli. Ramazan bitsin sabah yuruyuslerıne başlayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?