Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar
Yeni katıldım. Açıkçası ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum
Aciklarsaniz sevinirim

Hosgeldin canim
CuMa 60.6
Bugun 60.7
Bir 59 u gorseydin
Ayy ben de gece yemelerine bayılırım
Bu da tamamen duygusal aclik dedikleri olay canim.
Psikodiyet var yotubede izle mutlaka

çok zararlı gıdalar yok o yüzden yırttın hadi gene iyisin. senin yüzünden stres bastı bana. bende eşya toplayacağım karar verdim. çarşamba başlıyorum.

Haklısın kaptanım tamam olacağım inşallah
bak bayram geldi. cicilerimizi giyip evde poz vereceğiz.elbiseler güzel dursun değil mi? ben daha ileri gidip dışarı çıkarak arkadaşlarımın bayramlarını camlarından kutlayacağım.
direk ceza okuyamadım bile yavrum ne yaptın sen

aramıza hoşgeldin mavi. ben kaptan yardımcısı ceyda . burası kötü geçmişi olan kadınlarla dolu ama hepimiz kilo verdik.sende vereceksin endişe etme.

Ayy ben de gece yemelerine bayılırım
Bu da tamamen duygusal aclik dedikleri olay canim.
Ben de çok severim cidden ama ev sakinleştiği için benim gece yemelerim. Çocuklar uykuda koşturmaca yok gece gece keyfini çıkartarak yiyor insan.
Tabi bıraktım artık

Ben de çok severim cidden ama ev sakinleştiği için benim gece yemelerim. Çocuklar uykuda koşturmaca yok gece gece keyfini çıkartarak yiyor insan.
Tabi bıraktım artık
Ortalik sakinken spor yapacak halimiz yok ya hemen mutfağa daliyorduk :))))
Ben de biraktim artik canim

karbonhidrat almamn çok güzel canım.bu en çok beni mutlu etti. ama o bisküvilerdede karbonhidrat var her ne kadar diyet dense de bende kilo birikimi yapıyorlar. dikkatli ol. kendi menülerini paylaşmaya özen göster ve güzel menüleri olan arkadaşlarımızdan kopya çekmeye başla derim çok işe yarıyor. spor yürüyüş yap fazla ağır sporlar yapma. ileri zamanlarda ağır sporlara geçiş yaparsın şöyle 70 lere bir gel hayırlısıyla sonra.
ben hayatım boyunca kiloluydum ve diyetteydim. kendi birikimlerimden başkaları da faydalansın istiyorum. sizlerin verdiği o 200 300 gr lar beni ben vermişim gibi sevindiriyor canım. bu haftasonu şaşırtmayı denedim işte bakalım sonucu ne olacak. sevmedim ama acık söyleyeyim evde iki gün fil yutmuşum gibi gezdim.
bende anlayamıyorum çünkü ilk paylaştığın menü bu neden oldu söyleyemeyeceğim. üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…