kiraz sapı çok iyidir bende yapıcam kendime kalktımNe detoksu ben kacirmisim. Bende kiraz sapi koydum suya sahura ksdar beklesin icecegim odem atiyormus deniyelim bakalim
17 de sizi bildirim yaptıktan sonra bizim hesaplamalarımız üstünden geçmelerimiz oluyor. ancak yetiştirebiliyoruz daha geç olursa hesaplamalar çok aceleye gelir.Canim ya birde yarin bildirimi daha gec yapsak olmazmi 17 cok erken
Hey gidi gunler bende de ayni anilar bizimde evde tel vardi komsular gelirdi hatirliyorumhemde nasıl. bizim evimizde tel vardı ama ülkemizde bakkallarda oluyormuş o yıllarda.annem mahalle bakkalını arardı ona anneannemleri çağırtır öyle konuşurdu.
Tamam canim bende eksi biraz daha fazla olsun diye sordum neyse eksi olsunda17 de sizi bildirim yaptıktan sonra bizim hesaplamalarımız üstünden geçmelerimiz oluyor. ancak yetiştirebiliyoruz daha geç olursa hesaplamalar çok aceleye gelir.
Ceydoş bende geç yapacağım bildirim yarın oruçlu olacağım çünkü. ama istersen bugünde tartılıp resim çektim geç olur dersen onu eklerim17 de sizi bildirim yaptıktan sonra bizim hesaplamalarımız üstünden geçmelerimiz oluyor. ancak yetiştirebiliyoruz daha geç olursa hesaplamalar çok aceleye gelir.
Çok şükür bugünümüzehemde nasıl. bizim evimizde tel vardı ama ülkemizde bakkallarda oluyormuş o yıllarda.annem mahalle bakkalını arardı ona anneannemleri çağırtır öyle konuşurdu.
Çok şükür hem annemlerle hemde kardeşimle aynı yerdeyiz inşallah yasak kalkarda bi an önce tatile gelirsinizZamanla alışır inş.Ben Şubat sonunda geldim Türkiye’den ama çok çok özledim yeğenlerimi . Allah’tan görüntülü telefonlar var eskiden gurbetlik çok daha zormuş
ya evet bende hayıt tohumu için aynısını hissediyorum çok kötüydüGeçen bende bi detoks suyu yaptım Allahim affettsin ne kadar kötü tadı var bi bardak zorla içtim kalanı doktum
çok iyi menün suyunuda beğendim .Perşembe menüm
Sahur
İlk 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve
1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir , 3 ceviz , yeşillik , 1 dilim low carb ekmek ( geçen markette görüp almıştım merak edip belki tekrar başlarım diye iyi ki de almışım )
İftar
1 büyük kabaktan karnıyarık yapıp yedim, 3-4 yk yoğurt, salata
Su: şimdilik 1,5lt ( sahura kadar oturacağım 2,5-3 lt yaparım onu)
Spor: sadece 100 zıp zıp cezamı yapabildim
Yawrukush CEYDOS asena87 fayfeyfiy
canım saat 17 :00 a kadar yapmanız gerekiyor. ona göre ayarlamasın ıyapmalısınız. daha geç olursa hesaplamalarda sıkıntı olabiliyor.Ceydoş bende geç yapacağım bildirim yarın oruçlu olacağım çünkü. ama istersen bugünde tartılıp resim çektim geç olur dersen onu eklerim
kesinlikle yaktırıyor. ramazan ayı boyunca dengem değişti. belkide o yüzden veremiyorda olabilirim. bu haftadan sonra sahur hazırlığım olmayacağı için belki düzene girer.Canim size iyi geceler ben yatayim uyku da baya kalori yakiyor bir an evvel uyuyayim da erisin yaglar@ceydos
Akşam 1 tabak salata da yemiştim yazmayı unutmuşum. Bu 4 gundur düzenli salata yiyorumsende yapacak mısın?
menülerinde hiç yeşillik görmüyorum bende pek sevmem ama arada bir yerim ama sende sıfır neredeyse
Sanki heran ağrıyacak gibi canim . Doğumdan sonra migrene mi çevirdi anlamadimÇok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inş
Gelmiş geçmiş olsun canımsenşn baş ağrıların nasıl oldu geçti mi
Teşekkür ederim canimGünaydın babes☀
Bugün verimli bi perşembe diliyorum herkesee
Dünkü (20 Mayıs menüm)
1 tane çavdarlı wasa, lor peynirli yumurta, birkaç zeytin. Çay, 1 çay kaşığı kadar bal
Sonra bir ara tatlı krizi geldi. Tarçınlı süt 1 kuru kayısı, büyük bardak kahve 2 hurma
1 elma, 1 kase (1 kaşık yulaflı) yoğurt, Çay
2,5 litre Su
Spor puanı 240 (1 saat yürüyüş)
CEYDOS Yawrukush
AppLesma - canım tebrik ederim mezuniyetini
Menopoz durumumu var bilmiyordum canım ozaman normal tabi kilo artışı olduğunu biliyoruz sabit kalması bile başarı bence uzulmetakmış olmamda muhtemel ama gerçekten menopoz kilo vermede çok olumsuz etkileri var. aslında bir yandan almadığıma da seviniyorum otomatik anlamsız artışlar olabiliyor en azından ben sabitimi koruyorum diyorum kendime.
Bende baktım etkili olur tabi yicek pek bişi yok zaten listede cacık salatasende yapacak mısın?
menülerinde hiç yeşillik görmüyorum bende pek sevmem ama arada bir yerim ama sende sıfır neredeyse
Tamam canım alarm kuracağım unutmayayım diye ne kadar çok eksi gelirsek o kadar iyicanım saat 17 :00 a kadar yapmanız gerekiyor. ona göre ayarlamasın ıyapmalısınız. daha geç olursa hesaplamalarda sıkıntı olabiliyor.
Bu dönem stresliydi ondan olmuş olabilir . kafana takma çok birsey hersey olacağına varırSanki heran ağrıyacak gibi canim . Doğumdan sonra migrene mi çevirdi anlamadim
SüperBugün markete gittim arkadaşımla karşılaştım bi kaç yıldır görüşmüyorduk beni görünce şok oldu cok iyi olmuşsun dedi cok mutlu oldum
Afiyet olsun canim,guzel menu olmus,aman suyu artir her seye deva21 mayıs menüm
sahur : kıymalı menemen
peynir
zeytin
domates,salatalık,maydonoz,sivri biber,kapya biber
iftar : 2 tane garnitürlü hasan paşa köfte
3 tane normal köfte
cacık
salata
ara : çiğ badem
2 kuru incir
su : henüz 1 bardak
spor : yok
Yawrukush CEYDOS @Aomine Daiki
Selam,cok az mi menu yoksa aksam yemegi yedin mi
Afiyet olsun canim.guzel olmus.Kızlar nasılsıniz? Dün bir güzel geçmisi okudum sahur yaparken, alintilarimi yaptım, lavobaya girip yazicam buraya. Eşim lavabodaydi onu bekliyim dedim biraz uzandım uyuyakalmisimdünkü menümu yazayım unutmadan bu arada bugün kizcem emeklemeye başladı
Dün
Sahur
Bur yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, biber, bir buçuk dilim ekmek
Iftar
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, 4-5 kaşık patlıcan salatası
Ara yarım muz, yarım şeftali
Su 1.75 (uyuyakalmasaydim 2 litre olacaktı)
Spor 100 zip=200
100 bisiklet hareketi =300
75 flutter kicks =225
Toplam=725
Bugunu ilerleyen saatlerde yazicam
CEYDOS Yawrukush
Afiyet olsun ara cesitlerin fazla gibi ama digerleri guzel ve oglen de olmadigi icin,ims yaptin sporunu sonra.Sabah 1.5 dilim tambugday ekmegi 7 zeytin domates 2 dilim beyaz peynir 1 yumurta çay
Ara 10 çilek 5 erik avuç içi beyaz leblebi 1 bardak kefir
Akşam 6 küçük köfte 1 bardak ayran salata
Bitki çayı soda içtim
Su 2.5 içtim
Spor daha yapmadım yaparsam yazarım
Ütü bitti bende bittim gerçekten 3 saat uyumu olur yaaa
Su spor guzel masallah.İyi akşamlar kızlar
12.00: yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
Ara: havuç, bir avuç kiraz, bir kare bitter çikolata
Akşam: çorba, kabak (normalde yemeğimi ayrı yapardım bugün eşimin yemeğiyle pişirdim yağlı olmuştu. İnsallahh kilo almamışımdır)
Ara: kavun
Su: 3 litre
Spor: 30+30+15 leslie
120 squat
100 yerde bisiklet
100 bacak hareketi
100 mekik
Toplam= 1785
Afiyet olsun sekeri birakman guzel olmusBugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Bua rada sekeri tamamen biraktim
Oglen
2 kasik yogurtlu misir gevregi
Aksam
1 tavuk servis
1 ayran
Ara
1 bardak cay
5 6 dilim karpuz
Spor 6000 adim 300p
Su 8 bardak
Yawrukush CEYDOS @Kozmogirl17
Adana ya gittik gorumumu almaya cok yorucu bir gundu
Guzel bir menu olmus afiyet olsun insallah yarina yansir.kahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates
2 çatal helva
Aksam
200 gr 5 köfte
5 mantar kavurma
1,5br ayran
1 kahve
2 lt su
25 dk spor
AnaaaammmmPersembe menum
Sabah 10.30
1 yumurta
1kk peynir
2 ince dilim eksimayaekmek
Sekersiz cay
Oglen 13.30
4 5 dilim karpuz ucgen dilim
Aksam 17.00
1 tane biber 1 tane patates etli dolmasi
2 3 kasik yogurt
1 dilim eksimaya ekmek
Kayinvalideme gittik 21.00 gibi
2 3 kasik zeytinyagli patlican
3 4 catal patates kizartmasi
2 kofte
2 lt su
Spor 100 ip atlama
Afiyet olsun zor olmustur sahursuz.Menum
Sahur kalkamasım
İftar 1 kase tarhana çorba salata az peynir 10 kadar zeytin patlıcan yoğurtladım haşlayıp
Su henuz 1 litre
Spor maalesef yok
Su spor masallah.iyi aksamlar kizlar
sahur
1 tane tavada yumurta
yesillik
1 dilim kepek ekmegi
iftar
tost makinesinde pişmiş yağsız tavuk
salata
hoşaf
1 tane halleyseker krizim tutuyorda yedim bi tane yarinda tarti gunu ama eritirim ben onu sabaha
su sahura kadar 3 lt hergun iciyorum
spor 40 Dk leslie 280 p
@Milana firuze
Selamsben iki gündür menü yazıcam diyorum sonra araya bişey giriyor unutuyorum aklımdayken hemen yazayım.
20 mayıs 2020 dün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : unuttuğum menü bişey yememiş olmam muhtemel
akşam : mantarlı börek ne kadar yufka düşüyor sanırım bir yufkanın 8/1 i gibi yufka içi çoook dolu mantar 4 yemek kaşığına denk gelebilir.
su : 1500 ml
spor : 220 jc
toplam: 660 puan
21 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
sabah 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : activia
akşam : çilekli yoğurt hindistancevizi labneli karışım
su : 1750 ml
spor : 100 jc : 300 puan
2277 adım : 114 puan
toplam : 444 puan
Afiyet olsun su spor guzel de yemekler cesitler fazla ya...İyi geceler
Sahur 1 dilim ekmek tereyag peynir zeytin cay 1 minik kase yulafli puding aksamkinden
İftar
1 kepce domates corbasi 3 kasik kuru fasulye 2 kasik makarna 2 parca tavuk pane bolca salata 2 kasi yogurt
Ara 1 minik kase yulafli puding aksamdan kalan az yogur dondurmasi
Ara cay 1 kasik cerez( leblebi fistik findik)
Ara sade soda
Su 3 lt olmustur
Spor 150 bisiklet cevirme
250 adim bakonda ancak bu kadar oldu
Balkon 10 adim gitgel basim dondu daha fazla yuruyemedim
Yawrukush CEYDOS asena87 @cokofesttt
Menu guzel zip (zip cezasiPerşembe menüm
Sahur
İlk 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve
1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir , 3 ceviz , yeşillik , 1 dilim low carb ekmek ( geçen markette görüp almıştım merak edip belki tekrar başlarım diye iyi ki de almışım )
İftar
1 büyük kabaktan karnıyarık yapıp yedim, 3-4 yk yoğurt, salata
Su: şimdilik 1,5lt ( sahura kadar oturacağım 2,5-3 lt yaparım onu)
Spor: sadece 100 zıp zıp cezamı yapabildim
Yawrukush CEYDOS asena87 fayfeyfiy
Evet canım yaders çalışınca insan diyete yoğunlaşamıyor değil mi , bende de öyle oluyor , sürekli derse ara verip bir şeyler yiyeyim isteği oluyor dersten kaçmak için sanırım :)
unutma canım lütfen ne yedinse yaz listeye ona göre durum değerlendiriyorum .Akşam 1 tabak salata da yemiştim yazmayı unutmuşum. Bu 4 gundur düzenli salata yiyorum
değil mi ya harika bir duygu o.Bugün markete gittim arkadaşımla karşılaştım bi kaç yıldır görüşmüyorduk beni görünce şok oldu cok iyi olmuşsun dedi cok mutlu oldum
ne yazık var canım. şansıma eylülden beri yeniden görüyordum ama doktor bitmiş artık demişti. olsun bununla yaşamaya alışıcam. en azından bu sefer sıcak basmalarım yok kova kova su dökülüyordu sanki üstümden.Menopoz durumumu var bilmiyordum canım ozaman normal tabi kilo artışı olduğunu biliyoruz sabit kalması bile başarı bence uzulme
haha en sevdiğim koy tabağa ye hazır menü bir akşam uğraştıracak gibiBende baktım etkili olur tabi yicek pek bişi yok zaten listede cacık salata
Canım daha başlamadı sınavlar ama bir ay falan kaldıAfiyet olsun canımRamazan bitince düzene girer sınavların ne zaman bitiyor , kaçıncı sınıfsın ? Bunlar düzene girdi mi kafanı daha rahat verirsin diyete. 100 zıp zıp cezası gönderiyorum o zaman
Ne demek canım helal olsunsınavlarda başarılar ☺ Benim dün dışında çok iyiydi, sıfır kaçamaktı , dün sacmaladım , low carb başladım böylelikle kaçamak riskim sıfırlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?