Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Perşembe menüm
Sahur
İlk 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve

1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir , 3 ceviz , yeşillik , 1 dilim low carb ekmek ( geçen markette görüp almıştım merak edip belki tekrar başlarım diye iyi ki de almışım )

İftar
1 büyük kabaktan karnıyarık yapıp yedim, 3-4 yk yoğurt, salata

Su: şimdilik 1,5lt ( sahura kadar oturacağım 2,5-3 lt yaparım onu)
Spor: sadece 100 zıp zıp cezamı yapabildim

Yawrukush CEYDOS asena87 fayfeyfiy

17 de sizi bildirim yaptıktan sonra bizim hesaplamalarımız üstünden geçmelerimiz oluyor. ancak yetiştirebiliyoruz daha geç olursa hesaplamalar çok aceleye gelir.
Ceydoş bende geç yapacağım bildirim yarın oruçlu olacağım çünkü. ama istersen bugünde tartılıp resim çektim geç olur dersen onu eklerim

Zamanla alışır inş. Ben Şubat sonunda geldim Türkiye’den ama çok çok özledim yeğenlerimi . Allah’tan görüntülü telefonlar var eskiden gurbetlik çok daha zormuş
Çok şükür hem annemlerle hemde kardeşimle aynı yerdeyiz inşallah yasak kalkarda bi an önce tatile gelirsiniz

Geçen bende bi detoks suyu yaptım Allahim affettsin ne kadar kötü tadı var bi bardak zorla içtim kalanı doktum
ya evet bende hayıt tohumu için aynısını hissediyorum çok kötüydü
çok iyi menün suyunuda beğendim .
Ceydoş bende geç yapacağım bildirim yarın oruçlu olacağım çünkü. ama istersen bugünde tartılıp resim çektim geç olur dersen onu eklerim
canım saat 17 :00 a kadar yapmanız gerekiyor. ona göre ayarlamasın ıyapmalısınız. daha geç olursa hesaplamalarda sıkıntı olabiliyor.
Canim size iyi geceler ben yatayim uyku da baya kalori yakiyor bir an evvel uyuyayim da erisin yaglar@ceydos
kesinlikle yaktırıyor. ramazan ayı boyunca dengem değişti. belkide o yüzden veremiyorda olabilirim. bu haftadan sonra sahur hazırlığım olmayacağı için belki düzene girer.

Çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inş

Gelmiş geçmiş olsun canım senşn baş ağrıların nasıl oldu geçti mi
Sanki heran ağrıyacak gibi canim . Doğumdan sonra migrene mi çevirdi anlamadim
Teşekkür ederim canim
Yarın 65.00 i görmek istiyorum cok grupta aktif olamasam da.bayramdan sonra düzen kurup biraz daha eksilere inmek istiyorum

Menopoz durumumu var bilmiyordum canım ozaman normal tabi kilo artışı olduğunu biliyoruz sabit kalması bile başarı bence uzulme

canım saat 17 :00 a kadar yapmanız gerekiyor. ona göre ayarlamasın ıyapmalısınız. daha geç olursa hesaplamalarda sıkıntı olabiliyor.
Tamam canım alarm kuracağım unutmayayım diye ne kadar çok eksi gelirsek o kadar iyi
Sanki heran ağrıyacak gibi canim . Doğumdan sonra migrene mi çevirdi anlamadim
Bu dönem stresliydi ondan olmuş olabilir . kafana takma çok birsey hersey olacağına varır
Bugün markete gittim arkadaşımla karşılaştım bi kaç yıldır görüşmüyorduk beni görünce şok oldu cok iyi olmuşsun dedi cok mutlu oldum
Süper insanı en çok bunlar motive ediyor

Afiyet olsun canim,guzel menu olmus,aman suyu artir her seye deva bu arada kilon cok iyi ya ben ne zaman dusecegim
Sabah domates biber peynir ve 2 dilim ekmek
Ikindi 5kasik patlıcan yemeği
1 kase çorba.
Birazdan nescafe içecem . 3 tane de ceviz
CEYDOS
Yawrukush
asena87
Selam,cok az mi menu yoksa aksam yemegi yedin mi bir de su ve spor yazmamissin canim.
Afiyet olsun canim.guzel olmus.
Ramazanda su spor da iyi,kizinin emeklemesi hayirli olsun ne mutlusunuzdur su an
Afiyet olsun ara cesitlerin fazla gibi ama digerleri guzel ve oglen de olmadigi icin,ims yaptin sporunu sonra.
Su spor guzel masallah.
Cok muhim degil bence kabagi yagli yapmak,almazsin hemen hafta icinde verdiysen.
Afiyet olsun sekeri birakman guzel olmus
Umarim sabah patatesten yemedin
Karpuz dilim buyuklugunu bilmiyorum ama cok olmus olabilir 5,6 dilim
kahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates
2 çatal helva
Aksam
200 gr 5 köfte
5 mantar kavurma
1,5br ayran
1 kahve
2 lt su
25 dk spor
Guzel bir menu olmus afiyet olsun insallah yarina yansir.
Anaaaammmm
Karpuz dilimleri buyukmuydu diyecektim sonrasi zaten husran olmus☺
Ceza sistemi islemeli ama esin yapmiyor cezalari
Menum
Sahur kalkamasım
İftar 1 kase tarhana çorba salata az peynir 10 kadar zeytin patlıcan yoğurtladım haşlayıp

Su henuz 1 litre
Spor maalesef yok
Afiyet olsun zor olmustur sahursuz.
Ona ragmen sonra cozutmamissin☺
Insallah su icmissindir sonraher yerde deva.
Su spor masallah.
Halley olmamis ama abur cuburu birak bence,daha dogal tatlilara yonelebilirsin.
Keto kek,hindistan cevizi unuyla,cevizle,sutle,steviayla degisik guzel tatlilar var.
Selams
Dun su az olmus,bugunde.
Uyumadiysan 2 bardak daha ic hadi
Ins yarin kirarsin vucudunun inadini.
Afiyet olsun su spor guzel de yemekler cesitler fazla ya...

Menu guzel zip (zip cezasi) afiyet olsun.

İnşallah yarin herkes eksi gorur.
bende bugun regl oldum ama verdigimi dusunuyorum
herkese iyi geceler,mutlu,huzurlu kalin

ders çalışınca insan diyete yoğunlaşamıyor değil mi , bende de öyle oluyor , sürekli derse ara verip bir şeyler yiyeyim isteği oluyor dersten kaçmak için sanırım :)
Evet canım ya bir de bahanem var ya ders ders

Akşam 1 tabak salata da yemiştim yazmayı unutmuşum. Bu 4 gundur düzenli salata yiyorum
unutma canım lütfen ne yedinse yaz listeye ona göre durum değerlendiriyorum .
Bugün markete gittim arkadaşımla karşılaştım bi kaç yıldır görüşmüyorduk beni görünce şok oldu cok iyi olmuşsun dedi cok mutlu oldum
değil mi ya harika bir duygu o.
Menopoz durumumu var bilmiyordum canım ozaman normal tabi kilo artışı olduğunu biliyoruz sabit kalması bile başarı bence uzulme
ne yazık var canım. şansıma eylülden beri yeniden görüyordum ama doktor bitmiş artık demişti. olsun bununla yaşamaya alışıcam. en azından bu sefer sıcak basmalarım yok kova kova su dökülüyordu sanki üstümden.
Bende baktım etkili olur tabi yicek pek bişi yok zaten listede cacık salata
haha en sevdiğim koy tabağa ye hazır menü bir akşam uğraştıracak gibi

Canım daha başlamadı sınavlar ama bir ay falan kaldı
Bakalım nasıl olacak canım
Tatilden sonra zaten baya yoğun bir döneme gireceğiz

Cezamı leslimi yapıp yapacağım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…