Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba yeni eşim hemde kaptan yardımcımız asena87 nasılsın canım bu hafta beraberiz inşallah güzel kilolar veririz beraber
Selammmms
Evet bu hafta birlikte verelim...ben bu hafta acayip gaza geldim devam eder mi bilmem ama guzel sonuc goreyim 58 kusurleri gormeliyim bu hafta ve sporu da artiriyorum daha hizli sekillenmek icin.

Sen 6 nisandan beri guzel kilo vermissin,istikrarlisin demek ki ama sadece hedef kilon cok geldi biraz☺ ama 65e ulasirsan daha da vermek istersin eminim.
Kiz 60in altinda yüz cok guzellesiyormus

Naçizane onerim bu hafta sık jj yapacagim.
Ziplamali hem kalori yaktirir hem de sekillendirir.
Aksamlari da popo karin egzersizlerimi yaparim...

Ahahahah hadesin cukuru haaa rezillige bak bu hafta gorun beni yavrum CEYDOS

Selam millet bugunde bomba gibi devam ediyor sporumu yaptim kahvaltimi surkli aristirarak gecistirdim aksam menumde yazarim birazdanda aksam yemegimi yicem gunu kapaticam artik yarina da kilo vermis olarak girmek istiyorum bu arada dunku spor puanlari gecmiyor sanirim bosa hesaplamisim

Aslında herkes ödülünü bayram kahvaltısında kullansa olmaz mı ya da bayram kahvaltısınida yapalim cezamızı da cekelim
yahaha cezaya razıysanız double yapılabilir tabi.

Oylamaya açalım o zaman
yapanların başı kel mi ben yaptım ödülümü

son gaz geliyorsun desene bu hafta bende 62 leri istiyorum görmek hadi bir gaz yapalım şu işi.
Ahahahah hadesin cukuru haaa rezillige bak bu hafta gorun beni yavrum CEYDOS
hafta boyu günde 2 defa paylaşayım ben bu listeyi modun yükselsin.
bu ev işi geçerli değil diyen kaptiş kim bulun bana onu ceza keseceğim. bugün işler bitmeyecek bende sanki saatli çalışma planladım resmen yetişmek için. tüm gün ev işi hesabı yapsanıza hohoho puanım tavan yapardı.
yaptığın tüm sporlar sana puan olarak döndü canım üzme kendini

En çok 58 kilo olduğum zamanlarımı seviyorum 65 e ulaşırsam 58 yeni hedefim olacak inşallah bol bol kilo veririz canım bende bu hafta fazla spor yapacağım ceydosla yarışıyoruz

Sende yarın kahvaltıda istediğini ye CEYDOS cezaya razı olanlar spor yaparlar

Yok yok Ne! Kaçamağı

Merhaba canım bende zinnet 2 aylık bir kızım var.. benim belli bir beslenme stilim yok zayıflama için.. sadece normal beslenme düzenimde zaralı gördüklerimi tamamen çıkarıp karbonhidratı azaltarak bir düzen oluşturuyorum.. nasıl güzel kilo veriliyormu senin teknikle

BAYRAM DUYURUSU

***Arkadaslar bayramimiz geldi catti, Ramazana veda ediyoruz, ne cabuk gecti bir ay..Insallah seneye yine kavusalim, eksilmeden, artarak..

***Bayramin 1. gunu yani sadece yarin (PAZAR) olmak kaydiyla , bayram kacamagi yapabilirsiniz.Cunku 1 ay oruc tutup, bayrami yasamamak kolay bir sey degil. Diger takimlarda da bu durum olacak, yillardir hep gozlemliyorum.

***Kacamaklariniza ceza gelecek , cezalar normalden daha fazla olacak, orucluda olmadigimiz icin , spor cezalarinizi rahatlikla yapabileceginizi dusunuyorum, cezalarinizi ozellikle takip edecegim yaptiniz mi diye!!!

***Lutfen abartmadan, en cok istediginiz bir seyi yiyerek hem bayrami idrak edin, hemde cuma gunu yarismada bayram haftasi olmasi avantajini kullanalim diger takimlara karsi ve guzel kilolar verelim.

***Simdiden Ramazan Bayraminiz mubarek olsun..

Menum dun
Sahur domates salatalık peynir zeytın aynı
İftar 1 kase yeşil mercimek çorbası
Fırında patates kofte 3 kofte 2 patates
Deniz börulcesı yogurtladım 1 tabak yedım
Salata biraz fazla yedım

Spor 500 ip atlama
Su 2 litre

Yenı eşim M MaviFeslegen hayırlı olsun ikimize de canım.
CEYDOS Yawrukush

Hayırlı olsun. Benim ilkkez eşim oluyor :) inşallah istikrarınızdan bende nasiplenirim.
Bu cuma hadesin kuyusuna düştüm. Bu hafta zirvedeki yalnızlık oluruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…