Oylamaya açalım o zamanÇok mantıklı bence
Ben seni tutuyorum canmOylamaya açalım o zaman
SelammmmsMerhaba yeni eşim hemde kaptan yardımcımızasena87 nasılsın canım bu hafta beraberiz inşallah güzel kilolar veririz beraber
Ahahahah hadesin cukuru haaa rezillige bak bu hafta gorun beni yavrumBu sefer doğru olduğunu düşünüyorum. Dün gece bu böyle olmaz diyerek oturdum (zaten hep oturuyorum) excel programı hazırladım. artık ben değil sistem hesaplayacak listeyi. böylece kilonuzu yanlış girmediğim sürece sonuçlar hep doğru olacak.
YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
@Puuff (90/ 87,4/2,6/%2,9)
@Melegimkorusun (69,2/68,1/1,1/%1,6)
Melek Ada (57,9/57/0,9/%1,6)
@fmad (61,2/60,3/0,9/%1,47)
@Meryem1306 (74,8/73,7/1,1/%1,47)
@deniz diyette (60,6/59,9/0,7/%1,16)
cokofesttt (63,6/62,9/0,7/%1,1)
luges (73,3/72,5/ 0,8/%1,09)
A Aycaokurcan (75,2/74,4/0,8/%1,06)
@matilda34 (83,6/82,9/0,7/%0,84)
Milana firuze (67,6/67,1/0,5/%0,74)
Yawrukush (69,4/68,9/0,5/%0,72)
CEYDOS (63,9/63,5/0,4/%0,63)
@Tanssss (80,7/80,2/0,5/%0,62)
@erciyes111 (67,6/67,2/0,4/%0,59)
@fyzanur (55,9/55,6/0,3/%0,54)
B Beklenen2 (73,5/73,2/0,3/%0,41)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
asena87 (60/59,8/0,2/%0,33)
Aomine Daiki (63,2/63/0,2/%0,32)
@AppLesma (65,9/65,7/0,2/%0,3)
@mifihafa (70,9/70,8/0,1/%0,14)
@Derya_the_queen (67,8/67,8/0/0)
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
M MaviFeslegen (86/86,7/+0,7/%+0,81)
Kozmogirl17 (75,6/76,8/+1,2/%+1,6)
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün , yarın yada 1. gün kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.
yahaha cezaya razıysanız double yapılabilir tabi.Aslında herkes ödülünü bayram kahvaltısında kullansa olmaz mıya da bayram kahvaltısınida yapalim cezamızı da cekelim
yapanların başı kel mi ben yaptım ödülümüOylamaya açalım o zaman
son gaz geliyorsun desene bu hafta bende 62 leri istiyorum görmek hadi bir gaz yapalım şu işi.Selammmms
Evet bu hafta birlikte verelim...ben bu hafta acayip gaza geldim devam eder mi bilmem ama guzel sonuc goreyim 58 kusurleri gormeliyim bu hafta ve sporu da artiriyorum daha hizli sekillenmek icin.
Sen 6 nisandan beri guzel kilo vermissin,istikrarlisin demek ki ama sadece hedef kilon cok geldi biraz☺ ama 65e ulasirsan daha da vermek istersin eminim.
Kiz 60in altinda yüz cok guzellesiyormus
Naçizane onerim bu hafta sık jj yapacagim.
Ziplamali hem kalori yaktirir hem de sekillendirir.
Aksamlari da popo karin egzersizlerimi yaparim...
hafta boyu günde 2 defa paylaşayım ben bu listeyi modun yükselsin.Ahahahah hadesin cukuru haaa rezillige bak bu hafta gorun beni yavrumCEYDOS
bu ev işi geçerli değil diyen kaptiş kim bulun bana onu ceza keseceğim. bugün işler bitmeyecek bende sanki saatli çalışma planladım resmen yetişmek için.Selam millet bugunde bomba gibi devam ediyor sporumu yaptim kahvaltimi surkli aristirarak gecistirdim aksam menumde yazarim birazdanda aksam yemegimi yicem gunu kapaticam artik yarina da kilo vermis olarak girmek istiyorum bu arada dunku spor puanlari gecmiyor sanirim bosa hesaplamisim
En çok 58 kilo olduğum zamanlarımı seviyorum 65 e ulaşırsam 58 yeni hedefim olacakSelammmms
Evet bu hafta birlikte verelim...ben bu hafta acayip gaza geldim devam eder mi bilmem ama guzel sonuc goreyim 58 kusurleri gormeliyim bu hafta ve sporu da artiriyorum daha hizli sekillenmek icin.
Sen 6 nisandan beri guzel kilo vermissin,istikrarlisin demek ki ama sadece hedef kilon cok geldi biraz☺ ama 65e ulasirsan daha da vermek istersin eminim.
Kiz 60in altinda yüz cok guzellesiyormus
Naçizane onerim bu hafta sık jj yapacagim.
Ziplamali hem kalori yaktirir hem de sekillendirir.
Aksamlari da popo karin egzersizlerimi yaparim...
Sende yarın kahvaltıda istediğini yeyahaha cezaya razıysanız double yapılabilir tabi.
yapanların başı kel mi ben yaptım ödülümü
son gaz geliyorsun desene bu hafta bende 62 leri istiyorum görmek hadi bir gaz yapalım şu işi.
hafta boyu günde 2 defa paylaşayım ben bu listeyi modun yükselsin.
bu ev işi geçerli değil diyen kaptiş kim bulun bana onu ceza keseceğim. bugün işler bitmeyecek bende sanki saatli çalışma planladım resmen yetişmek için.tüm gün ev işi hesabı yapsanıza hohoho puanım tavan yapardı.
yaptığın tüm sporlar sana puan olarak döndü canım üzme kendini
Tamam canim bugun guncellerim :)tablo icin tskkler kaptanim dun ben spor yapmadım sporum yok belirtmeyi unutmusum
Yok yokilerleyen yıllarda kayıpların arttıkça kalp sızısı olarak kalıyor canım. hayatımdaki ilk yaprak dökümü canım dedemdi ve benim için en özel insandı. diğer çocuklara göre şanslıydım ailem beni Türkiye'ye yolladığında her anımı dedemle geçirme şansım oldu. Anneannem uyuduğu anda dedemin yanına geçerdim uyumak için. yarın ölüm yıl dönümü.
ödüller bolca yapılmış afiyet olsun.
kızlar tebrik ediyorum hepinizi bu hafta gerçekten harikaydınız.
kesin vereceksin 2,5 bile olur böyle giderse . önce içindeki karbolar foseptiğe gidecek çünkü ne birikim vardır orada
menülerine dikkat edersen neden yiyesin ceza kaçamak mı planlıyordun yoksa şimdiden
pita ekmeği özge ,mayalı ekmek sen, @angelnesss lahmacun @fmad patates herkes bir ürünle özdeşleşmiş durumda. otomatik isme bakmadan menüyü görünce kimindir ampuller yanıyor artık
benim için eğlenceliydi aylak kadın işleri işte ne yaparsın. evdekiler ben yazarken nasıl merak etti ama anlatamam .biz çekelim dediler dedim hayatta olmaz siz bana verene kadar ben meraktan çatlarım o yüzden kendim yapıcim dedim ve yaptım.
Merhaba canım bende zinnet 2 aylık bir kızım var.. benim belli bir beslenme stilim yok zayıflama için.. sadece normal beslenme düzenimde zaralı gördüklerimi tamamen çıkarıp karbonhidratı azaltarak bir düzen oluşturuyorum..Çok saol feyzoşbu hafta senden de çok güzel eksi gelecek
Merhaba yeni eşiminş bu hafta da güzel sonuçlar alırız . Ramazan bitiyor sporlar çok daha iyi olur ☺☺ Bu arada ben Aysun . 4 yaşında bir oğlum var, Çalışmıyorum, low carb besleniyorum, yüksek yağ içerdiği için kalori olarak yüksek bir diye ama bu diyette zaten kalori sayılmıyor, sadece karbonhidrat içeren ürün yok denecek kadar az
Teşekkürler canım evetSanirim sutlac odulundu menulerini begendim canim
yarın detoksa başlıyorum canım o yüzden kaçamak yapamam.
Guzel bir gun olmus canim..Dunun menusu:
Sahur: 2 litre su yemek yok.
Iftsr: 3 hurma 2 parca tavuk 2 kasik pilav, 1 dilim ekmek, salata.
Erik,kiraz,çilek 2 kupa hahve
Su toplam: 3 litre.
Spor: 100 suguat, 100 mekik 6000 adim
Toplam - 900 puan.
luges
Canım tebrik ederim çok ıyı vermişsinGeçen hafta :90.2 kg
Bu hafta :87.4 kg
Fark: 2,8 kg
Yüzde :3,10
Hayırlı olsun. Benim ilkkez eşim oluyor :) inşallah istikrarınızdan bende nasiplenirim.Menum dun
Sahur domates salatalık peynir zeytın aynı
İftar 1 kase yeşil mercimek çorbası
Fırında patates kofte 3 kofte 2 patates
Deniz börulcesı yogurtladım 1 tabak yedım
Salata biraz fazla yedım
Spor 500 ip atlama
Su 2 litre
Yenı eşim M MaviFeslegen hayırlı olsun ikimize de canım.
CEYDOS Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?