Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim kendini ac birakma, emzirirken zaten fazla fazla gidiyor kilolar merak etme..
Bol su ic, sutunu arttiracak seyler ye, mesela benim sutumu, et ve bulgur pilavi cok arttiriyordu..
Tahin yiyebilirsin oldukca saglikli, az pekmez ilavesi ile, hic uzme kendini, aksamda et-sebze yemegi, salata, yogurt yiyebilirdin guzelce, ac birakma lutfen kendini...

Kuzum diş hekimi bir arkadaşımla da konuştuk
Daha küçük parçalar halinde emilmesi gerekiyor o yüzden ince bağırsak
Ağız çok çok minimal dedi o da :)
Sevindim ♥
Dis hekimi arkadasi bilmez miyiz, masallah diyeyimm :))

Haklisin canim kim bilir ne kadar surecek bu hastalik..
Derslerin seyreklesti demek, okullarin kapanmasinada az kaldi filizim..
Cocuklarda online egitimden bunaldi, aslinda velilerde bunaldi, olmadi bu yontem bence :)
Emeklerine saglik, hakkiniz odenmez...

bugün takım firarda zaten Özgecim. baksana neredeyse kimse yok.
Canim nasil oldun seni merak ettim, iyi misin?

64 u gördüm ben sokkkkk
Vaay vayy vaaayyy , harika :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 200IA
Puuff 10 DK DANS SPOR?SPOR?SPOR?
CEYDOS ODUL
@fmadODUL 15 DK LESLIE250IA 200IA MUAF50S
cokofesttt ODUL 15 DK LESLIE
Yawrukush ODUL
FitFiliz 200IA
erciyes111 ODUL 10DK A MUAF50S
asena87 10DK DANS200IA
@1delimavi250 IA50S
Birgaripanne 10DK AODUL 10 DK DANS15DK LESLIE
Melegimkorusun 200IA200IA
mifihafa ODUL 200IA100IA 50S
Kozmogirl17 15DK LESLIE
Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF
Milana firuze ES CEZASI
A Aycaokurcan SPOR?200IA
Melek Ada 15DK LESLIE100IA
bnnu
matilda34 15DK LESLIE
fyzanur 200IA15 DK LESLIE200IA 10DK A
deniz diyette ODUL SPOR?200 IA
AppLesma ODUL 200IA200IA
luges ODUL 10DK D15DK LESLIESPOR?

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

matilda34 nerelerdesin canim?3 gundur menu yazmiyorsun?
Aomine Daiki , cokofesttt , Melegimkorusun sizlerinde menulerini bekliyorum kizlar..

Evet gulum sisme havuz, normalde bahcede hortumum var ama hortum birkac yerinden delinmis, epeydir kulanmiyorduk, dun farkettik havuzu kurunca.
Cocuklar bayiliyor, saatlerce oynuyorlar , cok guzel oyaliyor gulum, kesinlikle tavsiye ederim..
Kaptanim kaydiragi ayri olandan mi alayim peki bu mu simdi aklima geldi kisin bunu kullanabilirmiyiz alti da havali mi yoksa duz yere mi degiyor ona gore top koyarim evin icinde sisirip

Kaptanim kaydiragi ayri olandan mi alayim peki bu mu simdi aklima geldi kisin bunu kullanabilirmiyiz alti da havali mi yoksa duz yere mi degiyor ona gore top koyarim evin icinde sisirip
Alti duz canim biz disarida kullandigimiz icin altina yumusak sungerlerden serdik yumusacik oldu..
Evdede guzel olur oyun evi gibi, top havuzu gibi kullanirlar..
Bak bizimkinin fotograflarini asagida detayli gorebilirsin, boyle bir oyuncak cok kullanisli oluyor. toplariyla beraber geldi, fiskiyesi var, toplari yanlardan kaydiriyorsun, ayrica simit seklinde halkalar var , onlarla da oyun oynuyor cocuklar.
Boyle bir seyi evde de kullanirsin kisin..

Son düzenleme:
cok teşekkür ederim canim haklisin bundan sonra daha dikkat edecegim tarifide verirsen denemk isterim

haklisin kaptanim bundan sonra daha dikkat edeceğim kendimi ac koymadan bebegide ac koymadan spor ile destekleyecegim

çarşamba menünü daha çok beğendim. spor puanlarınıda hesaplasan bende giriş yapsam

Haklısın kaptanım, kilo vermede protein çok önemli. Dikkat edeceğim

Canım ben de spor özürlüyüm inan hiç sevmezdim hareket etmeyi. Buranın sayesinde az da olsa spor yapmaya çalışıyorum vee bu azicigin bile faydasını gördüm. O yüzden devam

Menün çok güzel canım, biraz da spor olsa harika olur

Az ve sık yemek benim için de çok uygun. Üç saati geçerse sonrası kendimi durdurmakta zorlanıyorum. Ara öğünler benim için de çok önemli

Kaptanım sen bırak bu detoks işini, zaten güzel gidiyorsun az az olsun sağlıklı olsun ☺

Online diyet miydi canım bir de fiyatı ne çok merak ettim

ikimizede kolay gelsin bende kullanmadığım eşyaalrı kolileme faslına geçtim bugün. nerede duracağım bakalım bilmiyorum. menün olmuş. sporda olsa güzel olacaktı.
Amin kaptanım. Kolileme deyince aklıma taşınmak geldi sizde mi tasinacaksiniz yoksa

Canım benim tabi ki önceliğin bebeğin ama dediğin gibi sağlıklı besleniyoruz aslında. Ben de emziriyorum tabii benim kız büyük 7,5 aylık. 5. Aydan sonra ek gıdaya tadimlara başladım sonrasında da kendimi burada buldum (iyi ki bulmuşum) herkes için aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama ben dereotunu yiyorum bir de su önemli. Naçizane tavsiyem.

Çok iyi canim suyu biraz daha artirsan iyi olur

günaydın 4. takım tartı öncesi son gün bugün lütfen menülerimize dikkat edelim. benim yemeyeceğim hiçbir şeyi yemeyin olur mu?
Merhaba kaptanim iki gündür feci baş ve kulak ağrısı çekiyorum korkudan Dr a da gidemiyorum.agri kesicilerle idare etmeye çalışıyorum ama mideme bulantida yapıyor migren gibi bişi noldu bana anlamadım.senin detoks sonucun ne oldu peki

Canm teşekkür ederim.sen nasıl sin. Ben iyiyim çok şükür. Kontrol icn doktr a geldim. Sıra bekliyor um
aman canım dikkat et diğer hastalarla fazla yakın durma.
neden öyle oldu ki su mu kaçırdın acaba kulağına iltihap varsa ağrı yapar.
pek bir sonuç çıkmadı canım -200 gr sadece. kızımda ciddi fark var. büyük olanla beraber yaptık. onda -1500 gördük.

Bilmiyorum ki neden inşallah geçer biranonce.sen tahlil yaptırdın mi yakında bı vitamin eksikligin falan mı var acaba d vitamini demir eksikliği kilo verimini çok etkiliyor da

Bıraktım gittim bulguru bakalım ceydos un detoks u vardı ya sabah onu yedim yeşil çay bitmişti siyah cay ictim .limonlu suyu da biraz zor ictim ama içtim .listeye kendi yorumumu katacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…