- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
menülerimi saymazsakKuzum benimsenle eş olmak başlı başına bir motivasyon kaynağı
ben bu mesajı imdi görüyorum , yarın inşallah yemeyeceğim eşim çok hafif olması için uğraşacağımÇok garip geldi canım menün. Yani aralar çok boş, sanki daha sık yiyormuşsun gibi kalmış aklımda. keşke kahve&tatlıyı şöyle saat 3 gibi hüpletseymişsinyine de kilo verdirir bence bu menün. Moral bozmaya gerek yok ama yarın ikimiz de tatlı yemeyelim dondurma planlıyordum yarın yerim diye (diğer öğünlerden kısçaktım) , hem ben de vazgeçmiş olurum. Ne dersin?
Yoooo hiç de geç değilNe uzunu kiz 161 im
Uzun boy dediğin 170den baslar :)
Hedef 55 kilo insallah.
Sen de hedefine ulasirsin, zayif olmak icin 32 yaş cok geçmiş.
Simdiki aklim olsa üniv donemlerimde ince olmak isterdim. Ne güzel sen bilinclisin.
Aleyküm selam eşim ve harikasıııınSelam kızlar
Benim bugünkü menüm şöyle:
Saat 12: domates, 1 wasa, 4 dlm sucuk, dereotlu lor, küçük bir kare beyaz peynir, çay
Saat 3: bir-iki çatal et (eşimin yemeğinden otlandim) duble türk kahvesi, bir kare bitter, 3 yaş kayısı
Saat 5: fırınlanmış karışık sebze (patlıcan kabak biber) sarımsaklı yoğurt
Saat 6: iki bardak çay yanında iki kuru erik
Spor
240 (1 saat yürüyüş)
Su 3 lt
Yawrukush CEYDOS fayfeyfiy
Bana Ocak ve fırın hali
Canim protein proteinİyi akşamlar herkese
Sabah karışık oldu
8: yumurta, bir dilim ekmek, zeytin
9.00: çeyrek lahmacun, üç kaşık yoğurt
Ara: kayısı
15.30: çiğ köfte, bol yeşillik
20.00: Salata
Ara: kavun, karpuz
Su: 1,5 litre
Spor : 50 jj (bugün yapamadım maalesef)
Toplam=150
Birgaripanne
Uygulmanin ismini alabilir mitimEki Görüntüle 2640703 burda ismi hamle.Eki Görüntüle 2640703
Canım bebeğin 2.5 aylık , çok küçük henüz. Katı diyeylere girmek için acele etme lütfen. Zaten emzirdikçe farkına varmadan kilo veriyorsun.selam kizlar
Bebegimin sutu yine iki gundur cok az ozellikle yatacak zaman sütum olmuyor bebegide uyutamiyorum ac kaldigi icin . eşimde sna hakkimi helal etmem bu cocugu ac koyarsan dedi cok zoruma gitti o yuzden bugun bir kase tahin yedim 100 gram vardir 1 tatli kasigida pekmez koydum 1 dilim ekmekle yedim süt yapar dediler
sabah 2 haslanmis yumurtayla salata yemiştim oglende yine 1 haslanmis yumurta salata peynir elma yedim simdi de bu tahiniaksam ne yemeliyim sizce hem sut yapan hem kalorisiz ne vardir ki emzirmesem günü o bir kase tahinla kapatacagim ama vicdanim rahat degil yine sutum olmayacak da uyumayacak diye bilgili anneler varsa yardim alsam super olur
kafamda deli sorular bi diyorum ki birakiim diyeti ek gidaya baslasin oyle devam ederim diyorum sonrada diyorum ki saglikli besleniyorum benimki diyet degil diyorum ne zormus anne olmak kuzum akşam açlıktan agladikca icim parcalandi cok suçlandım belkide biraz daha porsiyonlarimi artirmam gerek
Kaptanim kaydirakli havuz mu bu bende alacagim da kullanislimiCARSAMBA MENUM
SAAT 12DE
Eki Görüntüle 2640757
SAAT 6.30DA
Eki Görüntüle 2640758
Eki Görüntüle 2640755
Etimi bitiremedim,yarisini yiyebildim ,aslinda yemeliydim ama cok geldi.Muzunda ustune sadece kakao doktum.
SU: 1.5 lt, 350ml maden suyu,350 ml filtre kahve-kremali, 500ml cay
SPOR: 1saat yuruyus (240), 200ia (400), 200merdiven inip cikma(60) , 30dk bahce isi (90) gunde 2 kez cocuklara sisme havuz kuruyorum bahceye,bir sabah bir ogleden sonra.Bahcedeki hortumumuz bozuldu ,kova kova suyu evden tasiyorum, bunu bahce isi saydim 1 saatten cok surdu eminim.,30dk olarak hesapladim.10dk kosu (40)
TOPLAM:830CEYDOS
Bahsi gecen havuzda bu..Doldurmasi hic kolay degil,temizligide...
Eki Görüntüle 2640759
Bende istiyorum tarifiCanım bebeğin 2.5 aylık , çok küçük henüz. Katı diyeylere girmek için acele etme lütfen. Zaten emzirdikçe farkına varmadan kilo veriyorsun.
ben ilk emzirme dönemlerimde günde 2-3 litre su içerdim mutlaka suyunu iç. Yemeklerden ye, kesme ki sütün olsun gözüne çarpan bol kalorili birşey varsa doyumluk değil ama tadımlık al mutlaka. Bebeğin çok küçük emzirdikçe vereceksin zaten kilolarını. Sabah yumurtan mutlaka olsun , bir kaşık pekmez de yiyebilirsin süt yapar. Bir de benim hem yağ yakıcı hem de süt artırıcı içeceğim var , onun tarifini vereyim hem kilo veriyorsun hem sütün artıyor .
Evet gulum sisme havuz, normalde bahcede hortumum var ama hortum birkac yerinden delinmis, epeydir kulanmiyorduk, dun farkettik havuzu kurunca.Kaptanim kaydirakli havuz mu bu bende alacagim da kullanislimi
Bende istiyorum tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?