Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben geldiiim

Perşembe

Sahur

1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Yeşil çay
1 kayısı

İftar
1 yk zeytin yağı
Tarhana çorbası
Keşkek 4 yk falan
Yarım bardaktan fazla ev yapımı limonata (Şekeri azdı)

21.00
1 sıkım çiğköfte
Çilek 5-6 tane
Karpuz 1 dilim
Bir de şu hazır 9lu satılan tartlar var ya onlardan baya tuttum kendimi ama en son dayanamadım

Kötü oldu

Spor
200 zıp ceza
50s henüz yapamadım çok yoruldum kaptanım bugün 1 saat babamla bir yerleri düzenledik otur kalk otur kalk yaptık sayılırsa

2800 zıp 5600 puan

Yawrukush
CEYDOS
asena87
FitFiliz

Ayrıca sabah tartılırken de 60.1 çıktım umarım dilerim
Bu gece yine sahur yaptım

Acaba iftar öncesi tartılsam olur mu
Listede değilim ya
Yoksa 5gibi bildirmem gerekiyor mu kesin

insallah canim benim insallahhh dedigin gibi onceligimiz bebeklerimiz . ayda iki kiloyada raziyim o bile yeter artik

Olmadı canım ya , sabit çıktım , işten eve gidince tekrar tartilacagim . Şimdi yapayimda bildirimi eve geç gidersem yetisemem belki . İşe geldim simdi .

Canm teşekkür ederim.sen nasıl sin. Ben iyiyim çok şükür. Kontrol icn doktr a geldim. Sıra bekliyor um
Bende iyiyim canim, tam hastanede yakalamisim seni, nasil gecti randevun?
her sey yolunda mi?

Cok gecmis olsun canim, insallah daha iyisindir..

Ve aleyküm selam kaptann iyiyim çok şükür bir detoks kampına girdim bugün 3.günüm çok hafiflemiş hissediyorum
Siz nasılsınız
Cok sevindim gulum, bende iyiyim cok sukur, arada gel sohbete, cok ozletme, Allaha emanet..

Ellerine saglik kaptanim..

Canim tarti inisli cikisli oluyor her zaman, moralini bozma, bas agrin nasil oldu?

Cok sevindim iyi olmana, gununde guzel olmus canim :)

Canim nasil oldu basin?
2 gununde guzel olmus kuzum..

Bugun baska arkadaslarimda bu habere uzulmusler, cok haklisiniz ama babannenin bakma durumu varmis, oyle demissin gulum, hayirlisi olsun, uzme canini..Emin ellerde olacak kuzun..

Canim caylari sekersiz icemiyorsan maden suyu ic mesela, hem mineralli, hem sekere gerek yok, ayran icebilirsin ya da..Guzel birgun olmus :)

Guzel birgun olmus canim..

Özlemişim canımm
maşallah sana Özge'cim
Canimmmm

Guzel birgun olmus canimcim :)

Yawrukush kahvenin yanına bir kek, ya da çikolata filan mı alsan acaba
Ahahahahh kahvemin yanina bugun baklavami aliciiiiiiiim canim benim :))

Adım sayarım var ortalama 5 bin oluyor ama ayrı yapamıyorum açıkcası bacaklarımda sanki ağrı var regl dönemim yaklaştı omu etkiliyor bilemiyorum
Adimlarini, ev islerinide yaz gulum, ben onlarida egzersiz sayip menu tablomuza isliyorum :)

Begendim canim yuruyusunu, menunu :)

Guzel olmus canim..

Insallah 66lara uyanirsin canim :)

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm 892 kalori (az geldi )
Su: 1.5 lt
Spor: yok ( vakit bulamıyorum ki ev koşturmacası , akşam da ofis işleri mesaisi )

Eki Görüntüle 2641126
Canim ev kosturmacasi ve isi hareket sayiyorum, menu tablomuza isleyecegim..

Merak ettim canim sonucu, umarim faydasini gorursun :)

Canim pazartesi yaparsin bildirimi fakat annenlerde bozma menulerini, mantiya 50 squat cezasi geliyor..

Canim neden agriyor acaba basin, menulerinden olabilir mi?
Daha oncede olmus muydu, umarim agrisiz, sizisiz uyanirsin..

Canim cok sevindim sutunun artmasina tahini salatalarina ekle, humus yap, kahvaltida 1 yemek kasigi tahin-pekmez ye.
Bol olsun sutun kuzum..

Kolay gelsin Ozlemim ,ne isleri var evinizde..
Aman menuleri bozma kvdende, bak ne kadar emek verdin bu hafta..

Canim iftar oncesi yazabilirsin kilonu sorun yok :)
Ama tarta 200ia geliyor :)

Bir de sınav tarihlerim belli oldu
Bana dua edin bütsüz geçeyim hepsini inşallah ♥
Gulum kolaylikla, guzelliklerle gecesin insallah sinavlarini, hic bute kalmadan...
Allah zihin acikligi versin..

Gec de olsa aksam 20.00ye kadar paylasim suremiz gulum listemizi, mutlaka yeniden tartil olur mu Feyzos.
Tamam canım , aslında daha eksik hissediyorum , kalkar kalkmaz tartıldım ise geldim , a beklesem kesin inerdi diye düşünüyorum :) beslenmemi sporumu eksik etmedim çünkü , dur bakalım eve bir gideyim de :) senin de günün çok güzel geçsin inşaallah tatlım :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Tebrikler Tansucum

Afiyet olsun kaptanim menune yorum yok mukemmel
Sagol canim..

Tamam canim saat 20den once, daha az gelirse kilon mutlaka yeni bildirim yap , opuyorum...

KILOLARIMIZI HATIRLAYALIM...

*** 4. Takım 676. Etap ***

erciyes111 (67.2///%)
Milana firuze (67.1///%
)
cokofesttt (62.9///%)
Beklenen2 (73.2///%)
Tanssss (80.2///%)
mifihafa (70.8///%)
Aomine Daiki (63///%)
Aycaokurcan (74.4///%)
luges (72.5///%)
asena87 (59.8///%)
fyzanur (55.6///%)
Melegimkorusun (68.1///%)
deniz diyette (59.9///%)
Matilda34 (82.9///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 676. Etap***

melek ada (57///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50

1delimavi (86.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Derya_the_queen (67.8///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Ceydos (63.5///%) 670. etapta izne ayrildi.
AppLesma (65.6///%) 674. etapta 65.9 kg lie mezun oldu.
Puuff (87.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:27.02.19 , baslangic kilosu:93.0 , hedef kilosu:57
fmad (60.3///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
Yawrukush (68.9///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu 10.05.2020, baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Kozmogirl17 (76.8///%) 641. etapta 67.4 kilo ile mezun olan uye geri dondu, hedef:70

Citir arkadaslarim umarim bugun hepiniz, cok hafifler, cok guzel eksiler gorursunuz.
Simdi benim icin uyku vakti ama uyandigimda ilk is kilo bildirimlerinize bakmak icin takima geliyor olacagim.
Lutfen kilo bildirimlerinizi ,fotograf yukleyerek paylasiniz!
Gununuz cok guzel gecsin, dilerim dun basi agriyan tum arkadaslarim bugun toparlanmis, iyilesmis olurlar..

Yok canım zaten diyet almayı hiç düşünmedim sadece ücretini merak ettim çok uçuk bence hiç gerek yok

Insallah görürsün canım ☺

Şimdiden afiyet olsun kaptanım

Göğüsler fora olayına hayranım ama benimkiler çok büyük onları hep toplamak zorundayım. Emzirme olayı bitsin kucultturecegim inşallah ☺

Menün çok güzel olmuş canım. Vitamin eksikliğin falan olabilir. Kan değerlerine de baktirabilirsin dicem ama bu dönemde de hastaneye gitmek ne kadar doğru işte

İnşallah canım.. Öyle yapacağım.. eğer dayanamazsamda ücretsiz izne ayrılacağım
Ücretsiz izin al bence canım en az bir yıl bebek anneyle olmalı bence.

Gayet güzel canım o 55 gelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…