Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba, yarın diyet ve spora başlıyorum bir hoca eşliğinde o yüzden bugün biraz fütursuzca takılmış bulundum, artık 3 ay çikolatayı anca reklamlarda görücem gibi hissediyorum. sdaf. menü şöyle oldu:

su: yatmadan 2 litreye tamamlarım
spor: yarım saat yürüdüm sadece

Sabah

10-15 adet yer fıstığı

1 poğaça

1 avuç meyve

1 parça çikolata

Öğlen:

Çeyrek simit

Biraz peynir

Çeyrek salatalık

Akşam:

1 tabak kurufasulye

Az salata

Az makarna

Afiyet olsun canım yani bende diyete başlamadan önce iki gün hunharca aklımda ne varsa yiyorum tok olsam bile sanki açlıktan ölecek gibi bi his oluyor

hemen hardal sarısına güncelliyorum .
aaaa tema değişiyormu bilmiyordum
Bende mi başlasam ya bu hafta iyi bir fark görürseniz bende başlarım herslde

Aslında süt yapıcı içecekten yapmaya fırsat bulamıyorum , havuç süt yapıyor onu ekledim o yüzden, sütüm kesilsin istemiyorum yemek bile yiyemedim bugün .
Ama üzümü ben de duydum diyet listesinde belli sınırlar dahilinde az miktarda tüketilmeli diye

güllaç bozdu beni ondan sonra sağlıklı menü oluşturamadım, yarın yine pert olmazsam düzgün menü çıkarayım

bnnu canım sende menülerini programa girdiğin gibi buraya tek tek yazsan bu şekilde benim menünü çözmem çok zaman alıyor istersen kalori değerlerini yine foto olarak koyarsın.

kalori sınırını aşmamak için yazıyorum buraya yazmak da uzun oluyor diye yazmıyordum ama seni zorluyorsa yazarım

Poğaça çikolata simit makarna , eyvah

bi hedefe ulaşayım inşaallah kendimi iyi hissedersem devam ederim belki biraz ara verip öyle devam ederim
yumurtayada zam gelmiş haberin olsun
ben zaten tane fiyatı ödüyorum canım o yüzden yapacak bişey yok bana.
hiç lmamış canım çok kötü.
Ceydos valla yazının devamını Şeref’ine yumurta partisi vericem yazdın sandım bian
hahaha olrdu valla yapsam mı?
aaaa tema değişiyormu bilmiyordum

Bende mi başlasam ya bu hafta iyi bir fark görürseniz bende başlarım herslde
herkes kilo verebiliyor ama bne veremiyorum bende işe yararsa sende dene

normalde kahvaltım sadece 2 yumurta artı birkaç zeytinden oluşur. bugün aceleyle çıkmam gerekti, hızlıca kapıverdim. 3 ay yok artık böyle şeyler

o zaman havucu sabah veya öğlen ye akşam yediklerinde karbonhidrat olmaması kilo vermeni hızlandırır.
valla çok iyi olur böyle tek tek ileri geri yapıp bakmak zorunda kalıyorum.

normalde kahvaltım sadece 2 yumurta artı birkaç zeytinden oluşur. bugün aceleyle çıkmam gerekti, hızlıca kapıverdim. 3 ay yok artık böyle şeyler
Aman canım, walla ben emziriyorum onu geçtim hamilelikte bile bu kadar kaçırmadım , ipin ucunu kaçırma derim bir öğünde gittiyse diğerinde toparla veya sporla erit yağa dönüşmesin , spor için de hocadan yardım alacak mısın
o zaman havucu sabah veya öğlen ye akşam yediklerinde karbonhidrat olmaması kilo vermeni hızlandırır.
valla çok iyi olur böyle tek tek ileri geri yapıp bakmak zorunda kalıyorum.
tamamdır öğlen tüketeyim
Menüyü de buraya yazarım tabiki sorun değil

bu cuma baskül 62,9 gösterirse bunu şerefine bende öncesi sonrası yapacağım bakalım niyetim var haftalardır.
Sen ne zaman donuyorsun CEYDOS ?
hemen hardal sarısına güncelliyorum .
Bende hemen okuyunca yaptim. Yasasin sürü psikolojisi

Yumurta orucu gercekden mukemmel birsey.
Sadece salgam olmamis. Hic uygun degil
Yinede gorursun eksi
Kolay gelsin

çok sağ ol özgecim amin :) bugün nasılsın ?
eline sağlık ceydoş,bakalım bu cuma neler göreceğiz .
4 yıl kurum değiştirme hakkım yok . zaten işimi seviyorum , insanlar sorunlu olmasa çok rahat bir iş neyse yaşayıp göreceğim neler olacak :) sağol canım desteğin için.

Ayy pardonn ben eşleri karıştırdım sorry tatlım kafam nerelerde acaba
Önemli değil tatlım
Yumurta diyeti bitti mi artık keto tariflerini merakla bekliyorum ☺☺
Üzülme canım alışır biraz zaman iki haftada toparlar mutlaka. Çocuk uyuyunca önce dinlen kahveni iç sonra ilk yemek hazırlığı kalan sürede ev işlerini aciliyetine göre yap bence. Anne mutlaka kendini mutlu edecek Birşeyler yapmalı gün içinde . Anne mutlu ise bebekler çocuklarda o oranda mutlu bence. Annenin stresini hissediyorlar. Kendini ihmal etme diğer seylerde yoluna girer
Yaa Akin disarida siteden arkadaslarini gordu hooop cocuklar ya iste basladilar oynamaya..
Ana babalar biz endise ediyoruz ama aylardir ilkkez arkadas gordu yavrum, 4 ay oldu burada karantina
Ses etmedik oynuyor, nasil gunlerden geciyoruz kizlar...
Sorma Özgecim yanımıza biri yaklaşsın hemen tedirgin oluyoruz biran önce hersey yoluna girer inş
Sabah: 1 dilim tb ekmeği 1 yk kaymak.
Oglen: 4 kasik pilav, 1 kase salata, 1 dilim tb ekmeği
Ara: dut.
Su:2 litre.
1000 kalori sınırımı aşmadan gunu tamamladim.
Spor: 100 suguat. 6000 adim.
@erciyes111
Canım kalori iyi ama keşke protein ağırlıklı olsaydı. O şekilde çok daha hızlı sonuç alırsın açıkmadın mı ? yetti mi yediklerin ?

evet alacağım, bugün program oluşturuyor, yarın da başlayacağım.

4 yıl kurum değiştirme hakkım yok . zaten işimi seviyorum , insanlar sorunlu olmasa çok rahat bir iş neyse yaşayıp göreceğim neler olacak :) sağol canım desteğin için.
Feyzoş iş yerindeki duruma çok üzüldüm canım. Koskoca insanlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. Sen atandın oraya çok istiyorlarsa üst amirlerine gidip sorsunlar bakalım neden işe atandı Feyza diye gerçekten gülünecek Haldeler boşver takma hiç . Zaten böyle kafaya sahip insanlarla arkadaş da olunmaz. Bırak kendi kendilerini yesinler. İş yerinde huzursuzluk olması kötü ama elden başka birsey gelmez.

2 haziran menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim tb ekmek
5 zeytin
peynir
domates

öğlen : 1kk peynir
6 zeytin
1 kuru kayısı
tavuk sote
yoğurt
1dilim tb ekmek

ara : 3 kare bitter
sütlü kahve

akşam : 2 dilim karpuz
salata
2 yumurtadan sahanda yumurta
1 kaşık tavuk sote

su : 2.5 litre
spor : 50 dk parkta tempolu yürüyüş

Yawrukush CEYDOS deniz diyette

Sen ne zaman donuyorsun CEYDOS ?

Bende hemen okuyunca yaptim. Yasasin sürü psikolojisi

Yumurta orucu gercekden mukemmel birsey.
Sadece salgam olmamis. Hic uygun degil
Yinede gorursun eksi
Kolay gelsin
canım ben hiç gitmedim ki ... izindeyim biliyorsun kilo vermeden dönersem yada az kilo verip dönersem takımın yüzdesi etkileneceği için yerimde sayıyorum.
yarın ketojenik beslenmeye başlayacağım inşallah ama 2 öğün if olacak. kendime özel neler yaparım henüz karar vermedim yarın ruh halime göre plan yaparım.

takım adını yumurta takımı olarak değiştirmeyi teklif ediyorum. harika olmuş hımmm su 2,5 lt çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…