Ceydos valla yazının devamını Şeref’ine yumurta partisi vericem yazdın sandım bianbu cuma baskül 62,9 gösterirse bunu şerefine bende öncesi sonrası yapacağım bakalım niyetim var haftalardır.
Afiyet olsun canım yani bende diyete başlamadan önce iki gün hunharca aklımda ne varsa yiyorum tok olsam bile sanki açlıktan ölecek gibi bi his oluyormerhaba, yarın diyet ve spora başlıyorum bir hoca eşliğinde o yüzden bugün biraz fütursuzca takılmış bulundum, artık 3 ay çikolatayı anca reklamlarda görücem gibi hissediyorum. sdaf. menü şöyle oldu:
su: yatmadan 2 litreye tamamlarım
spor: yarım saat yürüdüm sadece
Sabah
10-15 adet yer fıstığı
1 poğaça
1 avuç meyve
1 parça çikolata
Öğlen:
Çeyrek simit
Biraz peynir
Çeyrek salatalık
Akşam:
1 tabak kurufasulye
Az salata
Az makarna
Afiyet olsun canım yani bende diyete başlamadan önce iki gün hunharca aklımda ne varsa yiyorum tok olsam bile sanki açlıktan ölecek gibi bi his oluyor
aaaa tema değişiyormu bilmiyordumhemen hardal sarısına güncelliyorum .
Bende mi başlasam ya bu hafta iyi bir fark görürseniz bende başlarım hersldeBugün yumurta orucu uyguladim.
Menüm
Sabah 2 haslanmis yumurta, biraz beyaz peynir,
türk kahvesi
Sade soda
Öğle yagda 2 yumurtali peynirli omlet
Aksam
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir.
Güzel gecti. Ektsradan 2 bardak şalgam suyu ictim. Zaten kalorisi cok az.
Bol cay içtim.
Spor ev temizliği
Su 3 lt
teşekkür ederim. ben de bütün gün 'yarın olmadan ne yesem' fikriyle dolaştım ne yalan söyleyeyim...
Aslında süt yapıcı içecekten yapmaya fırsat bulamıyorum , havuç süt yapıyor onu ekledim o yüzden, sütüm kesilsin istemiyorum yemek bile yiyemedim bugün .menün genel olarak güzel olmuş ama hadi gene ama geliyor havuç diyetisyenlerin bile diyette yememeniz gereken ürünler altında yer alan besinlerden. başka hatırladığım üzüm var mesela o da olmaz dedikleri besinler listesinde
Saglikla atlatalim da, artik ne zaman gecerse canim..
Ahahah tam mavi yapayim diyordum vazgectim :)))
Az yemissin Banucum, ac birakma kendini emziriyorsun canim..
Salgam sadece tuzlu oldugu icin sIkinti ama gunun genel olarak cok guzel olmus Denizcim :)
bnnu canım sende menülerini programa girdiğin gibi buraya tek tek yazsan bu şekilde benim menünü çözmem çok zaman alıyor istersen kalori değerlerini yine foto olarak koyarsın.
Poğaça çikolata simit makarna , eyvahmerhaba, yarın diyet ve spora başlıyorum bir hoca eşliğinde o yüzden bugün biraz fütursuzca takılmış bulundum, artık 3 ay çikolatayı anca reklamlarda görücem gibi hissediyorum. sdaf. menü şöyle oldu:
Sabah
10-15 adet yer fıstığı
1 poğaça
1 avuç meyve
1 parça çikolata
Öğlen:
Çeyrek simit
Biraz peynir
Çeyrek salatalık
Akşam:
1 tabak kurufasulye
Az salata
Az makarna
ben zaten tane fiyatı ödüyorum canım o yüzden yapacak bişey yok bana.bi hedefe ulaşayım inşaallah kendimi iyi hissedersem devam ederim belki biraz ara verip öyle devam ederim
yumurtayada zam gelmişhaberin olsun
hiç lmamış canım çok kötü.merhaba, yarın diyet ve spora başlıyorum bir hoca eşliğinde o yüzden bugün biraz fütursuzca takılmış bulundum, artık 3 ay çikolatayı anca reklamlarda görücem gibi hissediyorum. sdaf. menü şöyle oldu:
Sabah
10-15 adet yer fıstığı
1 poğaça
1 avuç meyve
1 parça çikolata
Öğlen:
Çeyrek simit
Biraz peynir
Çeyrek salatalık
Akşam:
1 tabak kurufasulye
Az salata
Az makarna
hahaha olrdu valla yapsam mı?Ceydos valla yazının devamını Şeref’ine yumurta partisi vericem yazdın sandım bian
herkes kilo verebiliyor ama bne veremiyorum bende işe yararsa sende deneaaaa tema değişiyormu bilmiyordum
Bende mi başlasam ya bu hafta iyi bir fark görürseniz bende başlarım herslde
Aslında süt yapıcı içecekten yapmaya fırsat bulamıyorum , havuç süt yapıyor onu ekledim o yüzden, sütüm kesilsin istemiyorum yemek bile yiyemedim bugün .
Ama üzümü ben de duydum diyet listesinde belli sınırlar dahilinde az miktarda tüketilmeli diye
güllaç bozdu beni ondan sonra sağlıklı menü oluşturamadım, yarın yine pert olmazsam düzgün menü çıkarayım
kalori sınırını aşmamak için yazıyorum buraya yazmak da uzun oluyor diye yazmıyordum ama seni zorluyorsa yazarım
Poğaça çikolata simit makarna , eyvah
o zaman havucu sabah veya öğlen ye akşam yediklerinde karbonhidrat olmaması kilo vermeni hızlandırır.Aslında süt yapıcı içecekten yapmaya fırsat bulamıyorum , havuç süt yapıyor onu ekledim o yüzden, sütüm kesilsin istemiyorum yemek bile yiyemedim bugün .
Ama üzümü ben de duydum diyet listesinde belli sınırlar dahilinde az miktarda tüketilmeli diye
güllaç bozdu beni ondan sonra sağlıklı menü oluşturamadım, yarın yine pert olmazsam düzgün menü çıkarayım
kalori sınırını aşmamak için yazıyorum buraya yazmak da uzun oluyor diye yazmıyordum ama seni zorluyorsa yazarım
Poğaça çikolata simit makarna , eyvah
Aman canım, walla ben emziriyorum onu geçtim hamilelikte bile bu kadar kaçırmadım , ipin ucunu kaçırma derim bir öğünde gittiyse diğerinde toparla veya sporla erit yağa dönüşmesin , spor için de hocadan yardım alacak mısınnormalde kahvaltım sadece 2 yumurta artı birkaç zeytinden oluşur. bugün aceleyle çıkmam gerekti, hızlıca kapıverdim. 3 ay yok artık böyle şeyler
o zaman havucu sabah veya öğlen ye akşam yediklerinde karbonhidrat olmaması kilo vermeni hızlandırır.
valla çok iyi olur böyle tek tek ileri geri yapıp bakmak zorunda kalıyorum.
Sen ne zaman donuyorsunbu cuma baskül 62,9 gösterirse bunu şerefine bende öncesi sonrası yapacağım bakalım niyetim var haftalardır.
Bende hemen okuyunca yaptim. Yasasin sürü psikolojisihemen hardal sarısına güncelliyorum .
Bugün yumurta orucu uyguladim.
Menüm
Sabah 2 haslanmis yumurta, biraz beyaz peynir,
türk kahvesi
Sade soda
Öğle yagda 2 yumurtali peynirli omlet
Aksam
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir.
Güzel gecti. Ektsradan 2 bardak şalgam suyu ictim. Zaten kalorisi cok az.
Bol cay içtim.
Spor ev temizliği
Su 3 lt
çok sağ ol özgecim amin :) bugün nasılsın ?Canim duzenli kullanirsan illaki etkisini, faydasini gorursun.
Ilk baslarda agir gelebilir, pes etme Filizim..
Canim cok guzel birgun olmus bayildim...
Tamam gulum islememis miyim, hata varsa hemen duzeltiyorum.
Bahce islerinin ne zor oldugunu biliyorum, ter akar her yerinden..
Kucucuk bir bahcem var, temizler, yabani otlari ayikla, agaclari-cicekleri sula, buda, copu vs vs ellerine saglik canim..
Cok guzel bir gun olmus Tansucum , cok iyi gidiyorsun bu hafta..
Sagol Filizim ne guzel bir dostsun sen...
Biz California Silikon Vadisindeyiz canim..
Sagol canim benim, tum iyi dilek ve dualarina amin diyorum, iyi ki varsin..
Yok be gulum askolsun, herkesin derdi buyuk..
Cok uzuldum senin durumuna, haksizliga, adaletsizlige hic gelemem, dualarimdasin Feyzos, umarim is yerinde durumlar guzel bir sekilde cozulur canim...
Chernobyl var Filizim kisa bir dizi..
The good place var komedi , friendship dizisi..
Mom var komedi.
Shitt Creek var komedi..
West world var biliyorsundur..
Jessica Jones var birde..
Aklima gelenler bunlar canim, daha yazarim..
Sporda olsa super olurmus Banucum, 50 mekik yap bugun olur mu, sporu telafi etsin..
Guzel birgun olmus bir tanem..
Yagmurcum aramiza hosgeldin ben Ozge, 32 yasindayim ,evliyim, 2 oglum var, beraber zayiflayip, citir olalim canim :)
Brokoli graten cok hosuma gitti, brokoli alip yapacagim bende canim :)
Cok guzel bir gun olmus yine..
Masallah kizlarina, kiz evlat ayri guzel oluyor, elleri dert gormesin..
Sanada afiyet olsun , Allah kabul etsin..
Ahh Denizim tahin pekmeze kadar ne guzel gidiyorduk :)
15 dk leslie yapip bugun telafi etmye calis canim olur mu..
Yagmurcum aksam kizartma ,yogurt, corbanin eristesi, bezelye ve pilav hepsi karbonhidrat olmus..
1 sebze yemegi ,biraz yogurt yiyebilirsin aksam mesela.
Bir et yemegi salata ya da corba salata seklinde saglikli menuler yapabilirsin..
Hic hareket ediyor musun, egzersiz yapabiliyor musun canim?
Hicbir sey yememissin gulum, bu kadar az yemen iyi degil..
Vucudun kitlik var sanip, hepsini depolar en az gunluk 1200 kalori almaya calis..
eline sağlık ceydoş,bakalım bu cuma neler göreceğiz .Cuma gününe hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım mı?
01.04.2020
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @AppLesma 64,7 65,7 -1,0 @Derya_the_queen 67,2 68,0 -0,8 @Tanssss 79,9 80,4 -0,5 deniz diyette 59,0 59,5 -0,5 @asena87 59,8 59,9 -0,1 @esmeriiim 66,0 66,1 -0,1 @Aomine Daiki 62,7 62,8 -0,1 @aydingelini 73,0 73,0 0,0 @Meyyal Hayyal 71,5 71,5 0,0 bnnu 65,8 65,8 0,0 CEYDOS 63,5 63,5 0,0 cokofesttt 62,6 62,6 0,0 fyzanur 55,4 55,4 0,0 B barga 82,0 82,0 0,0 @1delimavi 84,8 84,7 0,1 @Beklenen2 72,3 72,2 0,1 @fmad 59,8 59,6 0,2 @matilda34 82,4 82,2 0,2 @Milana firuze 66,9 66,7 0,2 @luges 72,2 71,9 0,3 Yawrukush 67,9 67,5 0,4 @Aycaokurcan 74,5 74,0 0,5 @erciyes111 66,7 66,2 0,5 @mifihafa 70,6 70,0 0,6 Melegimkorusun 68,1 67,5 0,6
@AppLesma @Derya_the_queen @Tanssssdeniz diyette @asena87 @esmeriiim @Aomine Daiki Kızlar dikkat kırmızı çizgiler geçilmiş + kilolar gelmiş.
@aydingelini @Meyyal Hayyalbnnu CEYDOS cokofesttt fyzanur B barga biraz dikkatle başaramayacağınız bir şey yok. ceydoşşşşş en çok sana diyom yerinde sayıyorsun.
@1delimavi @Beklenen2 @fmad @matilda34 @Milana firuze @lugesYawrukush @Aycaokurcan @erciyes111
@mifihafaMelegimkorusun harikasınız kızlar cizginizi bozmadan devam edin cumaya çok güzel eksiler bizim olacak.
4 yıl kurum değiştirme hakkım yok . zaten işimi seviyorum , insanlar sorunlu olmasa çok rahat bir işHayirli olsun canımo telasede kacamak yapma olur mu
Sağol canım. Emzirirken bir şey olur mu acaba
Yazmıştım ama tekrardan yazayım kacamak yok kaptanım, boşaltım problemim var
Kimin kaptanı bee
Canım çok üzülüyorum senin durumuna inan eşime bile anlattım. Allah yardımcın olsun canım kurum değiştirme şansın yok mu ya da bu hakkı ne zaman hakedeceksin
Kaptanım sizin de Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir an önce buraya gelirsiniz
Çok güzel görünüyor ☺ afiyet olsun
Ben de iki ayı geçti diyet yapıyorum 7 kilo verdim, eşim ramazanda biraz dikkat etti 6 kilo verdi sinir oluyorum
Herkesin sorunu ayrı canım. İnsanın is yerine güle oynaya gitmesi, orda mutlu olması çok önemli. Sonuçta günümüzün çoğunu orda geçiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer
Hoş geldin canım aramıza
Sen de hoş geldin canım ☺
Su işini bugün cozucem inşallah ☺ sabah tartildim 66.9 yani cumaya göre +200
Sanırım bu aralar sulara dikkat etmeliyiz size de geçmiş olsun kolay gelsin canım
Götürbunları ye - 200 ol haksızlık bu
Ben beğendim kuzum
afiyet olsun kaptanım
Hoş geldin canım ☺
Ben de oğlak Burcuyum ama yemeye aşığım
Kaptanım yanlışlık olmuş cuma 66.7 pazartesi 67.2 bugün 66.9 artık hangisini kabul edersen
Önemli değil tatlımAyy pardonn ben eşleri karıştırdım sorry tatlımkafam nerelerde acaba
Yumurta diyeti bitti mi artık keto tariflerini merakla bekliyorum ☺☺ben final yaptım hemen dün menümü ve bugünü paylaşayım
1 haziran 2020 geldi ve ben hala hedefe ulaşamadım.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 2 adet yumurtadan tereyağlı omlet
akşam : 2 kaşık kısır
su : çoktu 3 lt geçmiştir.
spor : ev işleri sadece
2 haziran 2020
12:00 : 3 yumurtadan tereyağlı omlet tadına varamadım çok kötüydü.
18:00 : 3 yumurtadan tereyağlı omlet tadını çıkardım hatta tabağı yaladım.
su : 1500 ml devam
spor ev işi ve toplanma süreci devam.
Üzülme canım alışır biraz zaman iki haftada toparlar mutlaka. Çocuk uyuyunca önce dinlen kahveni iç sonra ilk yemek hazırlığı kalan sürede ev işlerini aciliyetine göre yap bence. Anne mutlaka kendini mutlu edecek Birşeyler yapmalı gün içinde . Anne mutlu ise bebekler çocuklarda o oranda mutlu bence. Annenin stresini hissediyorlar. Kendini ihmal etme diğer seylerde yoluna girerCanım korkuyorum , ben işe gittiğimde nasıl olacak bilmiyorum umarım çabuk alışır yeni düzene
Kesinlikle bebekler düzen sever rutinleri sever , kendilerini öyle güvende hissediyorlar. Bugün bir karışıklık yaşadı bunu da doğal olarak yansıttı. Hemen alışsın babaannesine mutlu olsun istiyorum bu iki hafta alışması için yeterli olur umarım
artık o uyurken dinleniyorum. Eskiden işimi yetiştirmeye çalışıyordum baktım kafayı yicem dinlenmeye başladım. Kitabımı okuyorum sakin kalıyorum zinde kalıyorum. Akşam o uyuyunca da koltuğa düşüp kalıyorum. Tabi işimi de yapmam lazım bu aradabiraz zor geçiyor günler
Sorma Özgecim yanımıza biri yaklaşsın hemen tedirgin oluyoruzYaa Akin disarida siteden arkadaslarini gordu hooop cocuklar ya iste basladilar oynamaya..
Ana babalar biz endise ediyoruz ama aylardir ilkkez arkadas gordu yavrum, 4 ay oldu burada karantina
Ses etmedik oynuyor, nasil gunlerden geciyoruz kizlar...
Canım kalori iyi ama keşke protein ağırlıklı olsaydı. O şekilde çok daha hızlı sonuç alırsın açıkmadın mı ? yetti mi yediklerin ?Sabah: 1 dilim tb ekmeği 1 yk kaymak.
Oglen: 4 kasik pilav, 1 kase salata, 1 dilim tb ekmeği
Ara: dut.
Su:2 litre.
1000 kalori sınırımı aşmadan gunu tamamladim.
Spor: 100 suguat. 6000 adim.
@erciyes111
Aman canım, walla ben emziriyorum onu geçtim hamilelikte bile bu kadar kaçırmadım , ipin ucunu kaçırma derim bir öğünde gittiyse diğerinde toparla veya sporla erit yağa dönüşmesin , spor için de hocadan yardım alacak mısın
tamamdır öğlen tüketeyim
Menüyü de buraya yazarım tabiki sorun değil
Bugünki menüm ; 851 kalori
Akşam öğündeki malzemelerle salata yaptım
Su:2,5 litre olmak üzere
Spor :
Ev işleri : 200 puan yazayım ...ah ah ne koşturdum belli değil
50 mekik :150 puan
Yawrukush CEYDOS @Kozmogirl17
Eki Görüntüle 2643602
Feyzoş iş yerindeki duruma çok üzüldüm canım. Koskoca insanlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. Sen atandın oraya çok istiyorlarsa üst amirlerine gidip sorsunlar bakalım neden işe atandı Feyza diye4 yıl kurum değiştirme hakkım yok . zaten işimi seviyorum , insanlar sorunlu olmasa çok rahat bir işneyse yaşayıp göreceğim neler olacak :) sağol canım desteğin için.
canım ben hiç gitmedim ki ... izindeyim biliyorsun kilo vermeden dönersem yada az kilo verip dönersem takımın yüzdesi etkileneceği için yerimde sayıyorum.Sen ne zaman donuyorsunCEYDOS ?
Bende hemen okuyunca yaptim. Yasasin sürü psikolojisi
Yumurta orucu gercekden mukemmel birsey.
Sadece salgam olmamis. Hic uygun degil
Yinede gorursun eksi
Kolay gelsin
yarın ketojenik beslenmeye başlayacağım inşallah ama 2 öğün if olacak. kendime özel neler yaparım henüz karar vermedim yarın ruh halime göre plan yaparım.Önemli değil tatlım
Yumurta diyeti bitti mi artık keto tariflerini merakla bekliyorum ☺☺
Üzülme canım alışır biraz zaman iki haftada toparlar mutlaka. Çocuk uyuyunca önce dinlen kahveni iç sonra ilk yemek hazırlığı kalan sürede ev işlerini aciliyetine göre yap bence. Anne mutlaka kendini mutlu edecek Birşeyler yapmalı gün içinde . Anne mutlu ise bebekler çocuklarda o oranda mutlu bence. Annenin stresini hissediyorlar. Kendini ihmal etme diğer seylerde yoluna girer
Sorma Özgecim yanımıza biri yaklaşsın hemen tedirgin oluyoruzbiran önce hersey yoluna girer inş
Canım kalori iyi ama keşke protein ağırlıklı olsaydı. O şekilde çok daha hızlı sonuç alırsın açıkmadın mı ? yetti mi yediklerin ?
takım adını yumurta takımı olarak değiştirmeyi teklif ediyorum. harika olmuş hımmm su 2,5 lt çok güzel.2 haziran menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim tb ekmek
5 zeytin
peynir
domates
öğlen : 1kk peynir
6 zeytin
1 kuru kayısı
tavuk sote
yoğurt
1dilim tb ekmek
ara : 3 kare bitter
sütlü kahve
akşam : 2 dilim karpuz
salata
2 yumurtadan sahanda yumurta
1 kaşık tavuk sote
su : 2.5 litre
spor : 50 dk parkta tempolu yürüyüş
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?