Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bir sabah 8de, 9da kalksam heralde saskinliktan kalp krzi falan geciririm :))
Yaa kıyamam
Hiç canını sıkma bu hafta menülerin çok güzeldi çok güzel bir eksi geliyor bence bugünkü menünü de beğendim
Harika canım güzel bir eksi geliyor Cuma’ya
Kızlar ben yine yürüyüş yolundayım, yanımdan koşanlar da geçiyor. Onların nefes vermesi daha eforlu diye bulaş riski fazlaymış. Tedirgin oluyorum
Canım onlar hızlı gittikleri için ve açık havada olduğun için sıkıntı olmaz bence tabi çok fazla yoğunluk yoksa. Hasta olmak için aldığın virüsün yoğunluğu da önemli. Kötü düşünme kötü olmasın ☺

Kaptanim normalde kurdanla ciceklendirme yapiyorlar sonra topraga koyuyorlar ben direk topraga kurdanlayip koydum bugun cikaracagim artik 10 haftadir bekliyorum ama cicekleneli cok olmus ben 2 haftadir umudu kesmistim
Mezun olunca hediye etmişlerdi. O sıralar mezunlara böyle jest yaptılar
Bende istiyorum
Bende cok istiyorum
Cok hhavaliduruyorrrrr
evet
Kudret nari diktim bugun de ciceklendirip
Bu arada dereotu dikmek istiyorum bir an once coook lezzetli

iyiyim canım sen nasılsın? beslenmen ne durumda.

iyi dedim ama durumda yazacağıma dürümda yazmışım evdekiler dürüm döner dötürüyorlar aklım onlarda kaldı galiba.
ayy kıyamam Canim ya yarın güzel kilo verdin mi ödül olarak ye bi tanr nefsinden eksik etme o kadarda

Bende cok istiyorum
Cok hhavaliduruyorrrrr
hayırlısı canım inşallah sende olursun.
kudret narımda vardı o da kurudu anam herşey kuruyor benim evde bir ben kurumadım daha

Selam canim evi toparliyorum
Daginiklik hic bitmiyor . .
Bir kahve icesim var.
Ogluma da kek koydum tencereye pisiyor.
Sen napıyorsun,
Takir takir kilo vermeye basladin hadi insalla hedefe doğru
Benim de acayip uykum var küçük kızı birazdan öğlen uykusuna yatıricam bende birlikte uyuyayım. inşallah böyle devam ederim cnm

ayy kıyamam Canim ya yarın güzel kilo verdin mi ödül olarak ye bi tanr nefsinden eksik etme o kadarda
yok beya valla ben öyle deli divane yeme sevdalısı değilim hayatım süt ve yumurta üstüne kuruluydu zaten. nadir sevdiklerimi de dibine vurana kadar yerdim. şimdi sütü kestim ki en çok kilo yapan o bana günde 3 lt tüketirken şimdi cuma günleri 1 lt tüketiyorum sadece.

süt mü günde 3 lt içiyordun

Canim süt ve suyu karıştır iç oylede iyi kilo yapmaz birde bende bugün içeyim Canim çekti öyle bi anlattın ki
yokkkk öylesi hiç güzel olmaz onu ağzına alacaksın. sonra ağzında hafif çalkalayacaksın o her bir dokuya değecek sonra yavaşça yutacaksın. su ile karışınca kıvamı bozuluyor. bu hazzı alamam. yaşayamıyorsam silerim en temizi oluyor.

Afiyet olsun eşim
Cezanı da kendin ödemişsin zaten

ineği ver bana sağıp kovayı dikerim kafama o derece fenayım süt konusunda.
Hadi ya, ben de bugün süt mü içsem diyodum (sabah planliyom ne yesem ne içsem diye) sonra aman boşver sütü dedim yoğurt daha iyi.

Hiç aklıma bile gelmiyor normal zamanlarda süt içmek, süt ürünlerinden sadece peynir seviyorum galiba ben

Inşallah açılır.
Ama dediğim gibi bu günleri üzülerek değil kilo vererek geçiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…