Çıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyimGulum ucuslar aciliyor, bircok ulkede acildi hatta, sizi yaz izni yapip gormeye gelir bence esin, icini ferah tut..
Gurbetlik ne zordur 3 yil cekmis biri olarak oyle iyi biliyorum ki..
Allah dayanma gucu versin , tez zamanda bir araya gelin insallah..
Bomba gibi geliyorsun cumaya canim :))
Sporlar artmis ne guzel olmus canim, nasilsin denk gelemiyoruz son gunlerde...
Guzel bir gun olmus canim :)
Banucum normal dogum mu yapmistin, mekik egzersizi ile bir sorun yasamiyorsun degil mi?
Ahh yakin olsak sana ozel yapardim canim benim...
2 patates yerine sebze ,et yeseydin gunu guzel kapatirdin Denizcim..
Bugun dikkat edersin hallolur ama acta birakma kendini, su orucu yapma da az ye bugun canim..
Canim ara ogunun olmasa cok guzel birgun olacakmis, 50 mekik cezasi geliyor malesef ara ogune..
Ama sekersiz 21 gun cok guzel olur , bence basaracaksin..
Canim dualarim seninle, guzel haberlerle gel B Beklenen2
Cok guzel birgun olmus canim, ozellikle sporuna bayildim, tebrikler :)
Leylbiyi abartmadan 10-15 adet ara ogun olarak tuketebilirsin, tamamen hayatindan cikartmana gerek yok canim..
Umarim biran evvel regli olursun canim..
Regli oncesi kilo zor gider hatta sislik olur kilon fazla cikar, lutfen kilo vermeyi stres haline getirme.
Cunku surekli verdim, veremedim diye dusunmek insani strese sokar ve kilo vermek zorlasir.
Menulerin guzel gidiyor, egzersizini yapiyorsun, kilolar gidecek merak etme :)
Çıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim
gecmis olsunn canimÇıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim
hadi gel canım.ben kaptan yardımcısı ceyda bizim için aşağıdaki formu doldurur musun? seni tanımış oluruz.Kızlar yer var mıgeleyim mi ben de?
süt ve süt ürünlerini ayır etmem ama tercih dersen süt ve peynir favorim.Hadi ya, ben de bugün süt mü içsem diyodum (sabah planliyom ne yesem ne içsem diye) sonra aman boşver sütü dedim yoğurt daha iyi.
Hiç aklıma bile gelmiyor normal zamanlarda süt içmek, süt ürünlerinden sadece peynir seviyorum galiba ben
aferin canım işte böyle motive et kendini.Inşallah açılır.
Ama dediğim gibi bu günleri üzülerek değil kilo vererek geçiricem.
vay çakal hadi gene yırttın çok sevindim.CEYDOS yok sadece gece den sabaha kadar oyleydi. Suan iyi. Krem verdi
Bunun sayesinde yarin de evdeyim
malatya sarmasını hiç bilmediğim için çok tereddütlüyüm karar veremedim ne desem. sabah güzel su az spor güzel akşam nötr yorumu yapayım bari.03 haziran menü
Sabah: 2 dilim ekmek, zeytin, yumurta, bir tk tahin pekmez
Akşam: Malatya sarması 3 kaşık kadar (iç harcı ince bulgur ve çok az undan yapılıyor)
Ara: Bir avuç karışık çerez
Su:1,5 litre
Spor:150 jj
70 bacak egzersizi
hadi canım geçmiş olsun. çektiğin her ağrı hayaline kavuşmak için bir aşama.seni mutlu etsin.Çıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim
Valla acı tetikliyo mu hemoroidi bilmem ama yedikten sonra hemoroidi olanı tetiklediği kesinAcı muhabbetine de değinmeden geçemicemtam anlamıyla ba-yı-lırımmm
Ama malesef dikkatli tüketiyorum. Çünkü hemoroidi tetikliyor. (Aslında tıbbi olarak araştırdım, öyle birşey yokmuş, @fmad bu konuyu sen bı yeşillendirirsen makbule geçer kuzucum)
Bana kalsa istisnasiz her şeyi acı yerim
Ay bende süt delisiyim ya. Soğuk sıcak asla ayırt etmeden dediğin gibi ağzımın her yerine gezdirip lök diye yutma hastasıyım. Kg mu yapıyomuş yayok beya valla ben öyle deli divane yeme sevdalısı değilim hayatım süt ve yumurta üstüne kuruluydu zaten. nadir sevdiklerimi de dibine vurana kadar yerdim. şimdi sütü kestim ki en çok kilo yapan o bana günde 3 lt tüketirken şimdi cuma günleri 1 lt tüketiyorum sadece.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Geçmiş olsun inşallah çektiğin ağrılar mükafatın olurÇıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim
her bünye farklı canım ama ben abartıyordum. dev bira bardakların da sabah kalk iç akşam yatmadan iç ,kahveyi sadece sütlü dev kupalarda iç. öyle olunca kilo yapıyor tabi.1 lt 600 kalori en az.Valla acı tetikliyo mu hemoroidi bilmem ama yedikten sonra hemoroidi olanı tetiklediği kesinallah başka dert vermesin çok zor
Ay bende süt delisiyim ya. Soğuk sıcak asla ayırt etmeden dediğin gibi ağzımın her yerine gezdirip lök diye yutma hastasıyım. Kg mu yapıyomuş yahiç dikkat etmemiştim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Geçmiş olsun inşallah çektiğin ağrılar mükafatın olur
Doğum dan cikinca da böyle yazarsın bizlere inşallahÇıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim
Hiç kalorisine falan bakmamıştım şuan çok üzüldüm. Ben kutuyu kafama dikleyerek bile içiyodum. Kahveyide dediğin gibi sütlü. Hoş yinede süt tozlarına nazaran daha az kalorisiher bünye farklı canım ama ben abartıyordum. dev bira bardakların da sabah kalk iç akşam yatmadan iç ,kahveyi sadece sütlü dev kupalarda iç. öyle olunca kilo yapıyor tabi.1 lt 600 kalori en az.
Amin canım çok sağol. Evet tüp bebek icinGecmis olsun
Umarim en Kisa zamanda guzel haberlerde alirsiniz. Dogru hatirliyorsam tup bebek icindi
Sağol canimgecmis olsunn canim
Sağol canım Allah razı olsun.iyiyim şükür agrım azaldıhadi gel canım.ben kaptan yardımcısı ceyda bizim için aşağıdaki formu doldurur musun? seni tanımış oluruz.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
süt ve süt ürünlerini ayır etmem ama tercih dersen süt ve peynir favorim.
aferin canım işte böyle motive et kendini.
vay çakal hadi gene yırttın çok sevindim.
malatya sarmasını hiç bilmediğim için çok tereddütlüyüm karar veremedim ne desem. sabah güzel su az spor güzel akşam nötr yorumu yapayım bari.
hadi canım geçmiş olsun. çektiğin her ağrı hayaline kavuşmak için bir aşama.seni mutlu etsin.
Sağol canım Allah razı olsunValla acı tetikliyo mu hemoroidi bilmem ama yedikten sonra hemoroidi olanı tetiklediği kesinallah başka dert vermesin çok zor
Ay bende süt delisiyim ya. Soğuk sıcak asla ayırt etmeden dediğin gibi ağzımın her yerine gezdirip lök diye yutma hastasıyım. Kg mu yapıyomuş yahiç dikkat etmemiştim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Geçmiş olsun inşallah çektiğin ağrılar mükafatın olur
Amin amin inşallah canım hayırlısıylaDoğum dan cikinca da böyle yazarsın bizlere inşallah
züğürt tesellisi evet ama ben kremalı sevmem zaten ya sade olacak yada tam sütlü. diyorum ya ara kavramım hiç yok.Hiç kalorisine falan bakmamıştım şuan çok üzüldüm. Ben kutuyu kafama dikleyerek bile içiyodum. Kahveyide dediğin gibi sütlü. Hoş yinede süt tozlarına nazaran daha az kalorisi
Ben kahve bağımlısıyım ya her türünü her şeklini severim. Genelde kremalıları tercih etmiyorum ama yokluktaysam onu bile affetmemzüğürt tesellisi evet ama ben kremalı sevmem zaten ya sade olacak yada tam sütlü. diyorum ya ara kavramım hiç yok.
Canım benim uzun zamandır aktif olamıyorum ben, şimdi anlamaya calişiyorum.Çıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim
Canim benim hedefim 1 kilo idi bakalim nasil olacak , dun azicik diyetimden sastim bu sabah dun gordugum rakami goremedim tartidaMerhaba, canim takım arkadaşları.
Tartıdan once son gün.
Yarin için hedefler kac?
Benim hedefim -500 falan
Sizde yazın da biraz konuşalım, tartışalım bir şey yapalim ben biraz sıkıldım sanirim, yada yarin cuma ya onun heyacanı sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?