Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim

Kızlar yer var mı geleyim mi ben de?
hadi gel canım.ben kaptan yardımcısı ceyda bizim için aşağıdaki formu doldurur musun? seni tanımış oluruz.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

süt ve süt ürünlerini ayır etmem ama tercih dersen süt ve peynir favorim.
Inşallah açılır.
Ama dediğim gibi bu günleri üzülerek değil kilo vererek geçiricem.
aferin canım işte böyle motive et kendini.
CEYDOS yok sadece gece den sabaha kadar oyleydi. Suan iyi. Krem verdi
Bunun sayesinde yarin de evdeyim
vay çakal hadi gene yırttın çok sevindim.
malatya sarmasını hiç bilmediğim için çok tereddütlüyüm karar veremedim ne desem. sabah güzel su az spor güzel akşam nötr yorumu yapayım bari.
Çıktım çok şükür 2 saatlik ameliyattan sonra yatıyorum şimdi biraz agrım var ama daha iyiyim
hadi canım geçmiş olsun. çektiğin her ağrı hayaline kavuşmak için bir aşama.seni mutlu etsin.

Valla acı tetikliyo mu hemoroidi bilmem ama yedikten sonra hemoroidi olanı tetiklediği kesin allah başka dert vermesin çok zor
Ay bende süt delisiyim ya. Soğuk sıcak asla ayırt etmeden dediğin gibi ağzımın her yerine gezdirip lök diye yutma hastasıyım. Kg mu yapıyomuş ya hiç dikkat etmemiştim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Geçmiş olsun inşallah çektiğin ağrılar mükafatın olur

her bünye farklı canım ama ben abartıyordum. dev bira bardakların da sabah kalk iç akşam yatmadan iç ,kahveyi sadece sütlü dev kupalarda iç. öyle olunca kilo yapıyor tabi.1 lt 600 kalori en az.

her bünye farklı canım ama ben abartıyordum. dev bira bardakların da sabah kalk iç akşam yatmadan iç ,kahveyi sadece sütlü dev kupalarda iç. öyle olunca kilo yapıyor tabi.1 lt 600 kalori en az.
Hiç kalorisine falan bakmamıştım şuan çok üzüldüm. Ben kutuyu kafama dikleyerek bile içiyodum. Kahveyide dediğin gibi sütlü. Hoş yinede süt tozlarına nazaran daha az kalorisi

Sağol canım Allah razı olsun.iyiyim şükür agrım azaldı

Sağol canım Allah razı olsun

Hiç kalorisine falan bakmamıştım şuan çok üzüldüm. Ben kutuyu kafama dikleyerek bile içiyodum. Kahveyide dediğin gibi sütlü. Hoş yinede süt tozlarına nazaran daha az kalorisi
züğürt tesellisi evet ama ben kremalı sevmem zaten ya sade olacak yada tam sütlü. diyorum ya ara kavramım hiç yok.

züğürt tesellisi evet ama ben kremalı sevmem zaten ya sade olacak yada tam sütlü. diyorum ya ara kavramım hiç yok.
Ben kahve bağımlısıyım ya her türünü her şeklini severim. Genelde kremalıları tercih etmiyorum ama yokluktaysam onu bile affetmem

Bugün ki menüm
Sabah bir galeta birbuçuk haşlanmış yumurta 10 zeytin bi dilim peynir biraz lor yeşillik
Öğlen 5 badem 5 fındık bi kare bitter Türk kahvesi
Akşam 100 gram kaşarlı mantar 100 gram tavuk
2.5 litre su ama yatana kadar 3.5 geçer
Yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş
Yawrukush CEYDOS asena87 A Aycaokurcan

Canım benim uzun zamandır aktif olamıyorum ben, şimdi anlamaya calişiyorum.
Canım tüm acılarına tum çabalarına değicek: saygı, sağlıklı, sen nasil bir evlat istiyorsan artik onunla ödulendirsin seni RABIM.

Canim benim hedefim 1 kilo idi bakalim nasil olacak , dun azicik diyetimden sastim bu sabah dun gordugum rakami goremedim tartida
Sen neler yaptin bugun?
Rusyada normallesme surecinde turist kabul edecekler bence, umudunu kaybetme..
Iyi dusun iyiyi cagir canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…