Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ooo kimler gelmis
Evet sisko formumu koruyorum
Bu hafta 70 gorup tartida yine basladim diyete. Ama duzenli yapamiyorum, sadece haftada 2 ofise gitmem gerekiyor artik, o gunlerde de gun icinde sadece bir kahve ve aksam yemegi ile kapatmaya calisiyorum gunu, sonra evde oldugum gunlerde de deneyecegim. Sen nasilsin? Buralar yesillik guzel ama her yerin ayri guzelligi var, burasi da hep yagmurlu, hic yaz gelmiyor covidden TR'ye de gelemiyorum bu yaz
@ Ceydos iskoclarin ingilizcesini ingilizler de anlamiyor zaten

Ben 2 sene önce diyetisyene gittiğimde en geç 7 de yemek yeme faslını bitir illa eşinle oturmak istiyosan ayran vs iç demişti. Bu haftadan itibaren ona başlayayım bari.
eşim bi hafta gece bi hafta gündüzcü normalde. Gececi olduğunda 7 de sofrada oluyoruz iyi oluyo akşamları o olmayınca kaçamakta yapmıyorum ama Ramazan dan beridir böyle gündüzcü. Önümüzdeki hafta vardiyalar başlayacak ozaman daha güzel düzen olur
Selam canım, ben doğumdan 4 ay sonra regl oldum senin ne kadar oldu 4-6 ay arasında genelde olurmuş
Ben doğumdan tam 15 ay sonra adet oldum
Canım özellikle akşam yemeklerinde sirkeli bişeyler yemek içmek karbonhidratın belli bi kısmını yağa çevirmeden vücuttan atılmasına sebep oluyomuş. Güvendiğim ve bi zamanlar gittiğim bi diyetisyen Var o söyledi. O yüzden de - görmüşsündür ama keskin kokulu şeyler sütün tadını kokusunu değiştirdiği için bebeğin huysuzlanmıştır. Biraz daha nane maydonoz sirke vb şeyler yemeden devam et diyetine bence. Meme reddi yapabilir sonra

Bu gün ki menüm;
Sabah 1 haş. Yumurta
3 dilim ince kaşar peynir
Yarım domates 1 salatalık yarım kırmızı kapya biber
1 kupa yeşil çay ekmek yok

ara:1 fincan türk kahvesi
Ara : 1 fincan Türk kahvesi+1 fincan kaju badem fındık karışımı

akşam: 2 ufak kepçe tarhana çorbası
4 yk kıymalı bamya, 1,5 dilim antrikot
Bol sirkeli salata 4 yk kadar falan

su:2,5 lt daha da artar
Yürüyüş yarım saat yokuş tırmandım bebek arabasıyla

Doğumdan beri annemleri hiç görmemiştim kaptanım .. doğum zamanıda sadece 1 gün görebildim.. annem geldi gecesine doğuma gittim eve geldim ertesi gün korona sokağa çıkma yasağı yüzünden hemen döndüler.. baya bunalmıştım özlemiştim yol yasağı kalkınca pazartesi annemlere geldim.. yarın nasipse döneceğiz.. ondan pek girmiyorum

04.06.2020

Sabah(11:00)

1/4 kırmızı mercimek krebş
1 haşlama yumurta
1 yk kıymalı yumurta
3 yk domates biber sote

Ara

1 sb kefir

Akşam (18:30)

2 yk taze fasulye
4 adet tavuk kelebek fırın
El kadar lavaş parçası
3 adet köz biber

Su 2,5 lt

Spor
50 zip : 100 p
50 squat :150p

Toplam:250 p

FitFiliz CEYDOS Yawrukush

Bu arada regl oldum.. kaç gündür şiş şiş duruyırdum demek bundanmış.. emzirdiğimden bukadar erken beklemşyordum

Bu arada bugün yediklerimi paylaşayım ben de
Lisetesini paylaşıyorum :) yediklerimi çekmek aklıma gelmedi.
yediklerine baktım canım ekmeğin çok olmuş 2 dilim ekmek yada muadili bir gıda olabilir ama fazla ekmek tüketmeyelim.etiket yapmana gerek yok ben herkesin yazdıklarını okuyorum canım. sadece eş tayin edildiğinde eşini etiketlersen onun menünü görmesini sağlarsın. ama herkesin menülerine yorum yapabilirsin.
CEYDOS kaptan gormesin
bu arada canim kaptanlari etiketlersen daha iyi olur direk yorum gelir beni de etiket yapabilirsin
canım etikete gerek yok sadece eşlerinizi etiketleyin yeterli.

hoşuma gitti canım yarın gelsin eksiler.

afiyet olsun canım pek beğendim.

hoşuma gitti canım yarın gelsin eksiler.
İnşallah canım bugünki gibi çıkarsam güzel sonuçla gelicem 1 fincan kuru yemiş karışımı fazla geliyor sadece onu azaltıcam yada öğlen yemediğim için sıkıntı olmaz sanırım dimi kâr zarar hesabı yaparsak

1 fincan değil sayılı yapabilirsin canım.ama sonucu görelim yarın önce ona göre ayarlamalarını yaparsın.

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım geçmişi sonra okurum yarın hepimiz tartıda bol eksi görürüz inş
Perşembe menüm
10:30
1 dilim low carb ekmek ile kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 küçük parça peynir, domates, roka, 6 yeşil zeytin, 6 fındık

14:30
2 kare bitter çikolata ( %85 kakaolu)

17:00
2 kaşık yoğurt, 1 tatlı kaşığı keten tohumu
( temizlik yapıyordum çok açıktım)

19:30
Kabak sote( sadece zeytinyağ ve kabak, toz biber ve pulbiber ), yoğurt

Su:3lt
Spor: 3 -4 saat dip bucak temizlik

Yawrukush CEYDOS asena87 matilda34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…