- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Simdilik değmedi gibi duruyorazıcık pide için bütün gün aç mı durdun kız , değdi mi barigüzel olmuş canım
Biraz karisik olmus, ama neyseki aksami hafif kapatmissin canim. Kefir sindirimi hizlandirir. Atarsin yediklerini ✌7 haziran menüm çok saçma sapan bir menü oldu
sabah : kıymalı yumurta
biraz da sucuklu yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
reçel
öğlen : yarım porsiyon kıymalı pide
4 parmak x2 kadar karpuz
8 kaşık salçalı nohut yemeği
yoğurt
3 kaşık salata
akşam : 2 bardak kefir
yarım elma
sütlü kahve
su : 1.5 litre
spor : 15 dk eliptik
10 dk yürüyüş
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Sana hersey yakışır fistik gibisin cok yakismisIlkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah
Eki Görüntüle 2645901
Eki Görüntüle 2645902
Ben bitterin tamamini yemeden birakamiyorumben bitter yiyorum kalorisi az diye . başka kaçamak olarak ne var bilemedim canım :) kola içmeyeli kaç yıl oldu acaba hiç hatırlamıyorum , eskiden her gün içerdim , bir bıraktım tam bıraktım :) bu arada smoothie yapasım var , bugün kardeşim yaptı bir yudum aldım hoşuma gitti . işe götürebileceğim bir şişe lazım ,internette arayıştayım . artık gece nöbetlerim başladı . gece işte yemek yemek yerine bunu içerim diyorum.
Geçmiş olsun yasadiklariniz icin canim.Tesekkurler kaptanim guya ozurdilemis annemgil 3 kadar orda kaldi sonra geldilersimdilik iyi bakalim
TebriklerCuma 73.3
Bugün 71.8
Fark 1.5
Demekki ameliyat dolayısıyla gerçekten şişlik varmışCEYDOS Yawrukush @Meyyal Hayyal
Valla güzel fikirmiş denizcim. Ara öğünde denicem çok aklıma yattıBen bitterin tamamini yemeden birakamiyorum
Smoothie harika fikir. Yarim ya da 1ltlik cam kavonaza da koyabilirsin canım.
Kalorisi olmasin diye,
Karpuz kabuklarını yikayip onlari yiyorum cok guzel tadi ama sert
Toparlaman lazim canim, sana güveniyorum
Adacayı alayım hemen. Tarcın tuketmedım aslında ama her sene bı kere gecıkıyor nıyeyseFarkında olmadan geciktiren bişi tüketmişsindir.. Tarçın geciktirir meselaa. Ada çayı iç acaip söktürür..
Cok sagol tatlım bırakıyorum an ıtıbarı ıle nescafeyıTabiki balım.. En güzeli türk kahvesiacaip yağ yakıyor meto hızlandırıyor ve tok tutuyor..
Harika fikir. Bu hafta kural bol bol su içmek olsun. Herkes şişesini ceksin yollasinKizlar bol bol su icelim bu hafta. Bence etkisi hemen Olur
Saol canim bakalim simdilik iyilerGeçmiş olsun yasadiklariniz icin canim.
Allah geçim dirlik versin herkese
Oooo harikaValla güzel fikirmiş denizcim. Ara öğünde denicem çok aklıma yattı
Buyrun faydaları:
Karpuz kabuğunun faydaları
Karpuz kabuğunun faydaları
(Link olduğu pek belli olmuyor kızlar üstüne tıklayın
Çok az yiyebilmişsin ama somon ve salata güzel olmuş :)Gubsydin
Dun yogunlukdan giremedim tekrar
Dunun ozeti
50gr Kaju
100 gr baharatli somon
Salata
Keto karamel
Su 2 L
Spor
1 saat yuruyus
12bin adim
Yawrukush CEYDOS JaneRizzoli
Tünaydın :)tünaydın kızlar nasılsınız bugün ?
ben sabah kalktım koştur koştur dişçiye gittim sonunda. 6 yarık açıldı implant noktalarına iyileşme başlıkları takıldı. 10 gün sonra kontrolüm olacak. ağzım bugün iptal. ancak durum şudur ki aç gittim ve kurtlar gibi açım. bugün yemek yemesen daha iyi dedi. sıvı içinde 2-3 saat sonra dedi aaaa ölcem ben. nikotini bile ucundan tüketiyorum şu an.
alıntılarımı yaptım azıcık kendime geleyim değerlendirmeleriniz yapacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?