Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gün gün bakma bence dalgalanmalar olması normal
Bir de bana dukan birası iyi geldi
Sana da tavsiye ederim
İçinde zararlı bir şey de olmadığından, rahatlıkla tavsiye edebiliyorum.

nescafe ile ilgili çok fazla yazışmalar dönüyor son dönemde. nescafeyi de sade içtiğiniz zaman hiçbir sorun olmaz ben buna inanıyorum. kesmediğim tek geçmiş alışkanlığım nescafe benim. özellikle soğuk nescafeyi spor öncesi yağ yakımını hızlandırmak için öneriyorlar. aslında dün yazmam gerekiyordu ama o kadar yoğundum ki yazamadım. aşağıda eklediğim bu konuyla ilgili bir çok yazıdan biri sadece. ancak şunu da unutmamak gerekir herşeyin fazlası ödem yapabilir.
türk kahvesi işlenmemiş olduğu için bir tık daha faydalı bunu kabul ediyorum. ama nescafenin kilo vermeyi yavaşlattığı yada selülit yaptığı gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. o zaman bende selülitten geçilmezdi herhalde.

Gecmis olsun kaptanim

Gözüm sende olacak

Gecmıs olsun ımplant zahmetlı ıs eşim diş teknıseyını oldugu ıcın fazlasyla gordum korkktu gozum

Ooo harika eksi

Ohaaa harikasın beybi

fayfeyfiy tatlışımm şu benim ip topiğini canlandıralımmııı tabi bu bizim de canlandığımızı gösterir
Ahahah güzel olur canım ama sınavlarım çok yakın o yüzden çok aktif gelemeyebilirim..
22-29-30unda 9-10 sınavım var..

DUA EDİN BANAAA BÜTSÜZ GEÇEYİİİM

Ben bitterin tamamini yemeden birakamiyorum
Smoothie harika fikir. Yarim ya da 1ltlik cam kavonaza da koyabilirsin canım.
Kalorisi olmasin diye,
Karpuz kabuklarını yikayip onlari yiyorum cok guzel tadi ama sert
Karpuz kabuğu
Cuma 73.3
Bugün 71.8
Fark 1.5
Demekki ameliyat dolayısıyla gerçekten şişlik varmış CEYDOS @Yawrukush @Meyyal Hayyal
Tebrikler canım
Adacayı alayım hemen. Tarcın tuketmedım aslında ama her sene bı kere gecıkıyor nıyeyse
Tarçını örnek verdim canım.. Onun gibi geciktirme özelliği olan bişi tüketmişsindir.
Cok sagol tatlım bırakıyorum an ıtıbarı ıle nescafeyı
Kendine güzellik yaptın tebrikler
Harika fikir. Bu hafta kural bol bol su içmek olsun. Herkes şişesini ceksin yollasin
Ben kalktıktan yarım saat 20 dk sonra 500 gram su içiyorum ama oda sıcaklığında. Limon damlatıp.. Aralarda içtiğim türk lahveai ile de mükemmel bağırsak çalıltırıyor.
Evdeki yarim karpuzu elma soyar gibi soydum,kirmizi yerinden az geldi.
elinizi kesmeyin, kalani strech filme sardim.
Kabuklari yikadim. Kıtır katur kutur yiyorum
Ay yok ben yiyemem yaa
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirein

Yok balım kesinlikle neskafe zararlı.. Sen de uzak dur.. Gitsin kilolar ve ikinci cısı da bırak canikom yazık sağlığına

Kızlar ben de sabah erken kalktım uzun zaman sonra
Ve +400 deyim
59.5
Ama gece 5.30 gibi falan uyudum
Sabah 10 da kalktım
Dün de kötüydü

İftara kadar yine azalıyordu bu rakam ama oruç değilim
Bilmiyorum nasıl olur Cuma’ya

Bugün böyle bir kafam yerinde değil uyku düzenim dönecek inşallah
O yüzden bugün ders çalışmayı düşünmüyorum çok
Belli 1-2 saat bakalım

Ahahah güzel olur canım ama sınavlarım çok yakın o yüzden çok aktif gelemeyebilirim..
22-29-30unda 9-10 sınavım var..

DUA EDİN BANAAA BÜTSÜZ GEÇEYİİİM
Allah kolaylık versin canım. Sınavların bitsin başlarız
Uykusuzluktan ödem yapmışsındır. Takma kafana herşeyi. Bu aralar çok düşünüp çok takılıyosun.. Merkezimiz beyin biliyosun. Merkez çok fazla yorarsan bedenine söz geçiremezsin

Çok geçmiş olsun canım.

Evdeki yarim karpuzu elma soyar gibi soydum,kirmizi yerinden az geldi.
elinizi kesmeyin, kalani strech filme sardim.
Kabuklari yikadim. Kıtır katur kutur yiyorum
Ben kecilerime veriyordum sut olsun diye ama bende deneyim
Gecmis olsun kaptanim evet bilmem mi zor s bile icmekte gucluk cekiyorsun pipet le falan birsey icme cektikce kan durmaz sonra
Tünaydın :)
Pipetle çorba içmeyi deneyebilirsin
Canim disin kani durmaz hani dis cekilince tukurmeyin diyorlar ya pipette ayni seyi ice dogru yapmak oluyor kanama cabuk dursun cabuk iyilessin diyorsaniz bir kac saat sabredeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…