Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pazartesi cuma yeter canım daha fazla tartılmak strese sokuyor.

pazartesi cuma yeter canım daha fazla tartılmak strese sokuyor.
Kesinlikle canım.

geçmişi okuyamıyorum kızlar. Kocam uyansa kahvaltı edecek bende bikaç bişey atıştırcam yanında sonra kuaföre gidip saçlarımı kestiricem çok uzadılarve cansızlaştılar. Daha yemek vs yok ortada. Sanırım eşime kızartma bana da kabak sote yapcam

şimdiden kolay gelsin sana. ben bu günde rahatım eşim yok kızlarada ne bulursanız yiyin diyorum.

Dualarımız seninle Feyzoşum, inşallah en yüksek puanlarla geçersin. (Okunmuş küp şeker yeme haa )
Okunmus pirincte yeme
Bugün bir şey yiyemeyecekmiş, anlık olarak söylemedim zaten ben onu.
Sadece hatirlatma icin dedim yanlis anlama beni
Kaptanim mekik hic yapamiyorum 75 in altina dusunce yapicam
Evet hayvanlar dikkat ediyor ozellikle keciler herseyi yemiyor

Tırnaklarımı kestim, buna şükrediyorum Akrepcim ben
Dün takılıyorlardı ya senin lahmacunlara, dedim benim bildiğim akrep şimdi iki kilo verir de gelir. Ayneen öyle oldu canım tebrikler
Dün ben de fena oldumdu canım yaa ama benim lahmacunlar normal lahmacun gibi değil antep lahmacunu.. Maydanoz sarımsak biber et ve baharattan oluşur.. Manyak bişeydir sabah da baktım herkes tartılmış dur dedim ben de tartılayım tabii korktumda artı gelirim diye amaaaa enfes bi rakam gördüm inanamayıp 3 kez çıktım
Benim lahmacunlar yağ yakıp kilo verdiriyomuş ne iyi olurdu hepinize paket yapar yollardım

Canım kilo yapıyor demedimki zaten. Kilo vermeyi zorlaştırır.. Yağ tutma özelliği vardır dedim. Bırakmak için bu bile yeterli bence
Öğrenemedin çünkü ben demedim. Yaş söylemeyi sevmiyorum ben
ağrım sızım hiç yok canım ama 12 noktadan iğne yapıldı ağzım uyuşuk. ve açım işte o kadar.
Uff kıyamam yaa umarım çabuk atlatırsın

canım yağ tutsa neden spor öncesi soğuk sade nescafe öneriliyor.neyse bu polemik uzun sürer inançlarımızla yaşayalım. ama yaşını öğrenmem şart buna göre değerlendirme yapabilirim. metabolizmanı yaşını öğrendiğim zaman aşağı yukarı kestirebilirim.

Ellssa isteğe bağlı olan sadece isim diğer bilgiler olmalı ama bu diyetimize etki etmedği için bilmesemde olur. ama yaşını istiyorum.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

aafiyet olsun tahini nasıl tüketiyorsun, bir şeyin üzerine dökerek mi yoksa direkt mi?

Hayırlı haftalar
Cuma 69.6
Bugun 69.9
yaşlı kızlar olarak biz ödül günü cezalarımızı çekiyoruz gibi görünüyor.
CEYDOS canım bu hafta eş listesi var mı? (Görememiş de olabilirim belki)
Birşeyler içebilme saatin geldi mi?
su içiyorum artık ılık nescafemide yaptım bir süre daha tutar beni. ama 18 kesin 3 yumurta kıracağım burnuma burnuma geliyor kokusu.var canım cuma gecesi paylaştım hem eş yarışmasını hemde eş listesini Melek Ada ile eşsiniz.
çok güzel olmuş.yine sen olmuş menün
Kusura bakmayın giremedim benim minik sabahtan beri uyuyamayıp durmadı anca girdim..

Cuma 62,9
Pzt 62,9

CEYDOS
cuma eksi gelecek o zaman.
ahmet apa ile yitik şifayı plasticwoman yapıyordu. keşke geri dönsede sana destek olasa.

Katilim formunda verdigim ve cuma sabahina ait olan kilom 93.1, cumartesi sabahki kilom 92.7 kaptanim. Hangisini kabul ederseniz

Bir seyler yiyebildin mi nasilsin?
7 tane antep lahmacunu mu yedin

kızlar cumaya kadar tartılamayacağımı bildirmek istiyorum. kızlara sabahtan beri yalvarıyorum baskülümü nereye sakladılarsa çıkarsınlar diye ama çıkarmıyorlar. dün bir kızgınlıkla kaldırın şunu gözümün önünden cumaya kadar vermeyin dedim. hatta bunu dedikten sonra tan üstüne çıkıyordum ilayda nasıl bir omuz attıysa yere seriliyordum o son görüşüm oldu. bugün bilmiyorum sonucumu ama dün sabah 63,3 kg'dım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…