Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim canım

İki seferdir sana çok kötü eş oluyorum.. hakkını helal et canım
Ayyy şimdiden artıyım

Canım geç yazdım dışarıda biraz işlerim var hala , 500 gr fark var çok üzgünüm aslında

akşam 2 yumurta yada onun yerine geçecek bir öğün hazırla mutlaka.diğer menülerin güzel.
30 Haziran inşallah kaptanım ♥
ay iyi çok sürmeyecekmiş.zor sınavlarında yaz dua edeceğim.
oy oy çok olmuş. sistem çocuklarımı tontiş yapma yolunda ilerliyor. aramızda kalsın benim serçe 67,4 oldu oturmaktan.
Kızlar inşallah hepiniz mezun olur ve kilolarınızı korursunuz ♥ Ben yine ara ara gelmeye çalışacağım
Sizi seviyorum♥♥
ara ara gel merakta bırakma bizi.
Geçen hafta 65.2
Bu hafta: 64.7
Fark : 500 gr
Yawrukush CEYDOS Eki Görüntüle 2647986
çok güzel eşim harikasın.
Canım geç yazdım dışarıda biraz işlerim var hala , 500 gr fark var çok üzgünüm aslında
neden üzülüyorsun sonucun çok güzel.ben beğendim.

Herkese selamlar
Eve döndük dün gece. Sabah erken çıkınca gelince tartıldım.mecbur
Geçen hafta 84.200
Bu cuma 84.300
Fark +0.100
Ben yine de mutlu oldum
Çünkü bir haftadır evden uzakta ve sürekli coook iyi yemeklerin arasindaydim ısrar kıyamet yaptığım kaçamaklar eksi olmamı engelledi. Eşim beni affet
mifihafa

Eklentiler

• 20200612_155820.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 25
aynı durumdayım o yüzden cepten girince mesaj yazamıyorum ben çok canım sıkılıyor. söyleyeceklerimi içimde tutmak çok zor oluyor.

evden uzak olmak demek artı kilo buna kesinlikle katılıyorum. haftaya telafi edersin.

Yani karamel mi sebep bu arti ya, Sebze nerdeyse hic ruketmedim o yuzden mi bilemedkm
+400gr
Fark +0,60 mi oluyor Yüzde olunca emin degilim
CEYDOS Yawrukush
ah ah canım gerçekten neden böyle oldu. farkın 500 gr. 66,1 geçen hafta bu hafta 66,6 yüzde -0,76. karamel çok mu tükettin bu hafta stevia kullanmadın mı?

geçen hafta :62,7
bu hafta :61,9
fark : 0,8
yüzde: %1,28

kızlar sonuca şaşırmadım çünkü laptop üzüntüsünden regl oldum. piskopat diyebilirsiniz. bu kadar üzülür mü insan ama üst üste geldi bozulmalar evde bende gerildim haklı olarak. bu da bu hafta şişliğimi indirdi. tek artısı oldu. darısı önümüzdeki haftanın başına diyorum.

bnnu

Çok iyi canm tebrikler

Kızlar inşallah hepiniz mezun olur ve kilolarınızı korursunuz ♥ Ben yine ara ara gelmeye çalışacağım
Sizi seviyorum♥♥

Gitmeee

Sınavlarında başarılar Feyza'cımm. Hepsinde birinci sen ol inş.

Tebrikler canım bak ne güzel gitmiş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…