Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler kızlar

12.00: çeyrek yufka, salçalı yumurta, bir dilim peynir, bir kç terayağ, bir çk bal

Ara: milkshek (bir dilim kavun, bir muz, bir bardak süt)

Akşam: bir küçük domates dolması, yoğurtlu havuç

Ara: Bir dilim kavun karpuz

Su: 1,5 litre
Spor: 250jj

Neden acaba, benimde dogum sonrasi 1 yil olmadi sonra 4-5 ay duzensiz oldu hos hala pek duzenli degil.
Sen neden gecikmis ola bileceğini düşünüyorsun?
Her sene bırkez gecıkır sanırım oyle bısey baska turlu dusunmek ıstemıyorum test yaptım ıdrar negatıf ınsallah aksı bısey gormem

Her sene bırkez gecıkır sanırım oyle bısey baska turlu dusunmek ıstemıyorum test yaptım ıdrar negatıf ınsallah aksı bısey gormem
Negatifse merak etme canim bu aylarda olur aslinda diye soylemisdi bir keresinde doktorum.

Ne kadara sipariş verdin? Şoka gelmiş bu hafta benim de dikkatimi çekti

Aa yenı lıstemız olusmus. Meraba eşim dıyetımde kararlıyım gecen hafta 1 kılo gttı bunhafta veremedım ınsallah yenı haftada azımle verıcem
Azmine destekçinim :)
Ben ilk hafta ödem attım muhtemelen
Önümüzdeki hafta sabit kalmadan kilo vermeye devam ederim inşallah

Bende menumı yzayım
Sabah: cay etıform bıskuvı
Öğle: cıgkofte yogurt
Ara: nescafe, turk kahvesı, erik
Aksam: fırında kanat salata
Su. 1 lt
50 mekık
Az yiyorsun ama sağlıklı değil gibi geldi bana, sen ne dersin?
Sabah ve öğlen
Çalışıyor musun bu arada?

Kızlar cay cok tüketiyorum aksamları 3-4 bardak etkısı olmaz demı kıloya
Çayın kalorisi çok düşük. Bana diyetisyenim içebilirsin ama çok içme demişti. Nedenini de söylemişti ama hatırlamıyorum, kafadan fetva vermeyim şimdi.

Siyah cayi kastetiyorsun sanirim. Sekersiz tuketiyorsan kalori anlaminda sorun yaratmaz. Ancak demiri bagladigindan kansizliga neden olabilir. Bir de vucuttan su atilmasina neden oldugundan, su alimini da arttirman gerekir.

Yemek nerede diye okudum bir baktim menu bitmis. Kac kalori aldin bu gun sen?
400 falan sanirim asiri az degilmi?
Ac degilmisin?
Ben bile su an cok acim.
Canım 36 saatlik açlık sonrası liste bu. Bir anda yemeğe geçilmiyor. Yarın yicem inşallah
canım yaş detayını çözersen seve seve listelere dahil edeceğim seni .
O yüzden mi kaç gündür görünmüyorum yorumlarında ama ben bunu çözmüştüm. Demiştimki yaş da bana özel ve ben özelimi söylemeyi sevmiyorum.. Hayır ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Daha önce bu takımda böyle bişey yoktu. Yanlış mı hatırlıyorum Yawrukush şimdi ben yaşımı yazmadım diye takımda yokmuşum gibi mi davranılacak

Oh maşallah yavaş yavaş tecrübeli olacaksın bu işlerde
Bugün spor yok galiba dinlenme günü mü yaptın canım.
Bende menumı yzayım
Sabah: cay etıform bıskuvı
Öğle: cıgkofte yogurt
Ara: nescafe, turk kahvesı, erik
Aksam: fırında kanat salata
Su. 1 lt
50 mekık
Güzel menü
Şekersiz içiyosan vermeye, şekerli içiyosan almaya etkisi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…