Her sene bırkez gecıkır sanırım oyle bısey baska turlu dusunmek ıstemıyorum test yaptım ıdrar negatıf ınsallah aksı bısey gormemNeden acaba, benimde dogum sonrasi 1 yil olmadi sonra 4-5 ay duzensiz oldu hos hala pek duzenli degil.
Sen neden gecikmis ola bileceğini düşünüyorsun?
Aa yenı lıstemız olusmus. Meraba eşim
Negatifse merak etme canim bu aylarda olur aslinda diye soylemisdi bir keresinde doktorum.Her sene bırkez gecıkır sanırım oyle bısey baska turlu dusunmek ıstemıyorum test yaptım ıdrar negatıf ınsallah aksı bısey gormem
tabii kiUmarim ayni olmaz da yuzun guler biraz.
Benim simdilik tarti almayi dusunmuyorum ama berki irelide. sonucunu banada soylersin canim cok merak etdim.
Ne kadara sipariş verdin? Şoka gelmiş bu hafta benim de dikkatimi çektiben bugün xiaominin tartısını sipariş ettim. güvenirlik oranı yüksek geldi gözüme, bir de uzun vadeli olarak lazım olacakmış gibi geldi. şu anki tartımla onun sonucunu karşılaştıracağım, aynı çıkarlarsa, bilemiyorum, hüzünleneceğim biraz
Azmine destekçinim :)Aa yenı lıstemız olusmus. Meraba eşimdıyetımde kararlıyım gecen hafta 1 kılo gttı bunhafta veremedım ınsallah yenı haftada azımle verıcem
Az yiyorsun ama sağlıklı değil gibi geldi bana, sen ne dersin?Bende menumı yzayım
Sabah: cay etıform bıskuvı
Öğle: cıgkofte yogurt
Ara: nescafe, turk kahvesı, erik
Aksam: fırında kanat salata
Su. 1 lt
50 mekık
Çayın kalorisi çok düşük. Bana diyetisyenim içebilirsin ama çok içme demişti. Nedenini de söylemişti ama hatırlamıyorum, kafadan fetva vermeyim şimdi.Kızlar cay cok tüketiyorum aksamları 3-4 bardak etkısı olmaz demı kıloya
Ne kadara sipariş verdin? Şoka gelmiş bu hafta benim de dikkatimi çekti
Aynı modeli değildir belki şoktakituh beee kesin sokta daha ucuzdur. 250ydi satis fiyati ama 25 lik kuponum vardi, 225 civari oldu iste. sokta daha ucuzsa soylemeyin, buna dayanamam.... djsjsj
Siyah cayi kastetiyorsun sanirim. Sekersiz tuketiyorsan kalori anlaminda sorun yaratmaz. Ancak demiri bagladigindan kansizliga neden olabilir. Bir de vucuttan su atilmasina neden oldugundan, su alimini da arttirman gerekir.Kızlar cay cok tüketiyorum aksamları 3-4 bardak etkısı olmaz demı kıloya
Evwt çalışıyorum sabah kahvaltı yapamıyorum yogun oluyo. Oğlen kahvalrı menusu uyguluyorum bendeAz yiyorsun ama sağlıklı değil gibi geldi bana, sen ne dersin?
Sabah ve öğlen
Çalışıyor musun bu arada?
Canım 36 saatlik açlık sonrası liste bu. Bir anda yemeğe geçilmiyor. Yarın yicem inşallahYemek nerede diye okudum bir baktim menu bitmis. Kac kalori aldin bu gun sen?
400 falan sanirim asiri az degilmi?
Ac degilmisin?
Ben bile su an cok acim.
O yüzden mi kaç gündür görünmüyorum yorumlarındacanım yaş detayını çözersen seve seve listelere dahil edeceğim seni .
Oh maşallah yavaş yavaş tecrübeli olacaksın bu işlerdeIyi aksamlar kizlar, ben suan oglen menusunde odul yapmaya hazirlaniyorum:)
Sizler nasilsiniz?
Bugun kucukten sogan ve nane ekecegiz buyuk oglum Akinla..
Birde 5 tane marulun kokunu suya koydum onlarida bekleyecegiz bakalim buyuyecekler mi:)
Tarla tapan islerine veriyorum kendimi :)))
Bugün spor yok galiba dinlenme günü mü yaptın canım.İyi geceler kızlar
12.00: çeyrek yufka, salçalı yumurta, bir dilim peynir, bir kç terayağ, bir çk bal
Ara: milkshek (bir dilim kavun, bir muz, bir bardak süt)
Akşam: bir küçük domates dolması, yoğurtlu havuç
Ara: Bir dilim kavun karpuz
Su: 1,5 litre
Spor: 250jj
Güzel menüBende menumı yzayım
Sabah: cay etıform bıskuvı
Öğle: cıgkofte yogurt
Ara: nescafe, turk kahvesı, erik
Aksam: fırında kanat salata
Su. 1 lt
50 mekık
Şekersiz içiyosan vermeye, şekerli içiyosan almaya etkisi olur canımKızlar cay cok tüketiyorum aksamları 3-4 bardak etkısı olmaz demı kıloya
Çok kuru olmuş kabızlık olmasın sakın.
Menü çok güzelİyi aksamlar.
Menu
Sabah: Salata (siyah zeytinli, lorlu ve salamli) ve ayran
Ara : Karpuz
Aksam: Kabak sote, yogurt ve köz biber
Sut
Su 3 litre
30 dk tempolu yuruyus
Birgaripanne CEYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?