- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Aslında Nescafe iki gündür menümde, doymayip birşeyler aranıyorum aklıma o geliyorZeytin iyidir fazla olsa bile ben zararli diye bakmiyorum :)
Ayrica menun cok guzel. Su desen harika.
Sutlu nescafe genelde kilo verimini durdurur.
Bu çok güzel bi tarif çok bndr seviyorum afiyet olsunBu tarifi kahvaltıda yaptım. (Not:tarifteki yağı azaltın. Yağlı oldu biraz benim yaptığım). Oluşan dairenin çeyreğini kahvaltıda 1 kibrit kutusu kadar peynir ve 4 kirazla yedim. Öğlen de 1 çeyreğini yedim. Arada bir kase kiraz yedim. Şimdi mercimek çorbası ve 3-4 kaşık pilavı yoğurtla yiyeceğim. 5-10 dakika çamaşır katladım. Ama akşam yatmadan esneme egzersizleri yapıp yatıcam
Tekrar yapalım mı cnmBen bunu yapmistim. Harika sonuc veriyor.
Gidiyor göbek iniyor. 2 küsur kilo gidiyordu.
Çok karbonhidrat ağırlıklı canım menün, ama ilk günler alışma süreci için iyi sayılabilir.Bu tarifi kahvaltıda yaptım. (Not:tarifteki yağı azaltın. Yağlı oldu biraz benim yaptığım). Oluşan dairenin çeyreğini kahvaltıda 1 kibrit kutusu kadar peynir ve 4 kirazla yedim. Öğlen de 1 çeyreğini yedim. Arada bir kase kiraz yedim. Şimdi mercimek çorbası ve 3-4 kaşık pilavı yoğurtla yiyeceğim. 5-10 dakika çamaşır katladım. Ama akşam yatmadan esneme egzersizleri yapıp yatıcam
Biliyorum. Karbonhidratın patatesten gelmesini tercih ederim. Çünkü paketli gıdalardan gelen şeylerin vücuttan daha zor şekilde çıkacağını düşünüyorum. Bugün ekmek yemediği için yerine de konulabilir bence. Yarın antremanım da var.Çok karbonhidrat ağırlıklı canım menün, ama ilk günler alışma süreci için iyi sayılabilir.
Tarifi de izliyorum diyetlik birşey diye, patates un yağseni Kozmogirl17 'ün şefkatli kollarına (dediğime bakma meşhur oklavalarina) bırakmak isterdim ama kendisi şu sıralar meşgul.
Çok teşekkür ederimBu çok güzel bi tarif çok bndr seviyorum afiyet olsun
Sporcu musun yoksa? Ne güzel neyle ilgileniyorsun peki?Biliyorum. Karbonhidratın patatesten gelmesini tercih ederim. Çünkü paketli gıdalardan gelen şeylerin vücuttan daha zor şekilde çıkacağını düşünüyorum. Bugün ekmek yemediği için yerine de konulabilir bence. Yarın antremanım da var.
Tesekkur ederim canim <3Afiyet olsun canim sporun Güzel olmuş mutlu yıllar dilerim babana
Tekvando ile uğraşıyorumSporcu musun yoksa? Ne güzel neyle ilgileniyorsun peki?
Çok eskiden (ortaokuldayken) ben de tekvando kursuna gitmiştim. Hatta Tekirdağ'da kapalı spor salonundaydiTekvando ile uğraşıyorum
Kız ben de Tekirdağ dayım. 2 senedir başladım. İyi ki de önceden başlasaymışım.Çok eskiden (ortaokuldayken) ben de tekvando kursuna gitmiştim. Hatta Tekirdağ'da kapalı spor salonundaydi
Nasil beceriksizsem artık bizimkiler hala anlatır yumruk atamayışımıkuşak sınavlarının olduğu gün de gitmedim korkup, hala beyaz kuşaktayım
Yazmıştin canım, boşuna demedim, Şar spor salonuna uğra diyeKız ben de Tekirdağ dayım. 2 senedir başladım. İyi ki de önceden başlasaymışım.
Okul için Tekirdağ'dayım ama o sahil olanına ayda senede bir uğrarım. Tekirdağ'ın başka bir ilçesindeyim. Aslen Bayburtluyum amaYazmıştin canım, boşuna demedim, Şar spor salonuna uğra diye
Tekirdağlıyım (biraz da Çanakkale karışık) ben ama liseden sonra ayrıldık. Sen nerelisin? (17 Çanakkale için mi ismindeki )Okul için mi Tekirdağ'dasin tatlım?
Ah cok özledim çok, o sahilimiz yeter. Ne yürüyüşler yapmisliğim var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?