- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Ok. Canım çok öğrenci var zaten bizim oralarda.Okul için Tekirdağ'dayım ama o sahil olanına ayda senede bir uğrarım. Tekirdağ'ın başka bir ilçesindeyim. Aslen Bayburtluyum ama ☺☺
Bizim sbahimiz yine olayli oluyor cocuklarla cok eglenceli :))ay o simit beni de yaktı. yerken farketmemişim, inanılmaz tuzluymuş. 3 litre suyun 2 buçuğunu simidin üzerine içtim yandım resmen.
bugün çok enerjiktim, erken saatte çıkıp yürümek iyi geldi bayağı. yarın da deneyeceğim. gün çok uzun geldi böyle. işe giderken de 6'da kalkardım ama hava hep karanlık olurdu, 8-9'a kadar aydınlanmasını beklerdim. böyle 5'te aydınlanan hava şahane oluyormuş, unutmuşum
sen nasılsın, nasıl bir sabah oluyor :)
Bende duramiyordum ama gun boyu cok yorucu geciyorMemnun oldum Tansu Hanım. Allah bağışlasın 2 çocuklu genç bir anne olmak güzel şeydir. Benim spor konusunda sıkıntım yok çok şükür. Hareketi severim. Uzun süre aynı yerde yapı olarak duramam.
Soyle cumaya kadar yarisiyoruz normalde topik ici de var ama biz bireysel olarakta yarisacagiz ama kilo vermek icin deil daha cok spor icin vucudum sikilassin diyeIzinde olmasam biraz zor
Canim cikti bugun desem yeridir
Ya iste ne guzel yakaladin o kacamaksiz donemi, sakin birakma. Emeklerinin karsiligini alirsin
Birgaripanne hadi yarisalim
Ama biraz daha acikla ne sekilde olacagini
Bir diyetisyen, huzur evinde geniş bir kalabalığa konferans vermektedir:
"Midemize indirdiğimiz her şey bizleri her an öldürebilecek kadar tehlikelidir.
Kırmızı et kanser yapar, gazlı içecekler midemizin dokusunu tahriş eder,
sebzeler öldürücü bakteriler barındırabilir. Çin yemekleri karbonhidrat yüklüdür.
Ayrıca hiçbirimiz içme suyunun barındırabileceği mikropların uzun vadedeki etkilerinin farkında bile değiliz...
Fakat bir yiyecek vardır ki içlerinde en tehlikelisidir...
Hepimiz onu mutlaka yemişizdir yada yemek zorunda kalabiliriz.
İçinizde birisi en ciddi rahatsızlıklara yol açacak ve uzun yıllar bizlere acı verebilecek bu gıdayı tahmin edebilir mi?"
Ön sıralarda 75'lik bir ihtiyar ayağa kalkar ve yanıtlar: "Düğün Pastası"
InsAllah bende vakit bulup yapacagimBu tarifi kahvaltıda yaptım. (Not:tarifteki yağı azaltın. Yağlı oldu biraz benim yaptığım). Oluşan dairenin çeyreğini kahvaltıda 1 kibrit kutusu kadar peynir ve 4 kirazla yedim. Öğlen de 1 çeyreğini yedim. Arada bir kase kiraz yedim. Şimdi mercimek çorbası ve 3-4 kaşık pilavı yoğurtla yiyeceğim. 5-10 dakika çamaşır katladım. Ama akşam yatmadan esneme egzersizleri yapıp yatıcam
Peki biz lutfen bize adapte ol birazÇevremdeki insanlar çok dirayetsiz bu beni çok etkiliyor
O zaman hic bakmayim videoyaÇok karbonhidrat ağırlıklı canım menün, ama ilk günler alışma süreci için iyi sayılabilir.
Tarifi de izliyorum diyetlik birşey diye, patates un yağseni @Kozmogirl17 'ün şefkatli kollarına (dediğime bakma meşhur oklavalarina) bırakmak isterdim ama kendisi şu sıralar meşgul.
Yogurtlu tavuk gogsu ??Selamlar
Menu
Sabah: Salamli ve peynirli omlet, sögüs domates, salatalik, siyah zeytin ve sut
Ara
Cevizli hurma (3 tane) ve sut
Aksam
Yogurtlu tavuk gogsu
Karpuz
Su 2.5 simdilik
30 dk leslie 120 puan
Birgaripanne CEYDOS
Canim saat oglen 12 burada.
Hos geldin canim ben tansu 26 yasinda iki cocuk annesiyim onlisans mezunu
Bahce isleri kecilerle ugrasiyorum 85 ile basladim 78 deyim suan vucudum sarkmasin diye sporu arttirmam lazim ama kendime yarisacak arkadas bulamiyorum
Az daha gelmeseydin olabilirdi bu arada dereotu tohumu almistim esim hepsini dikmis gozum doyar umarim
Allaha sukurler olsun saglikliyiz ailemiz yanimizda
Kaptanim saat kac suan orda
Dugun pastasi , nerden gelmis aklina acaba :)))Bir diyetisyen, huzur evinde geniş bir kalabalığa konferans vermektedir:
"Midemize indirdiğimiz her şey bizleri her an öldürebilecek kadar tehlikelidir.
Kırmızı et kanser yapar, gazlı içecekler midemizin dokusunu tahriş eder,
sebzeler öldürücü bakteriler barındırabilir. Çin yemekleri karbonhidrat yüklüdür.
Ayrıca hiçbirimiz içme suyunun barındırabileceği mikropların uzun vadedeki etkilerinin farkında bile değiliz...
Fakat bir yiyecek vardır ki içlerinde en tehlikelisidir...
Hepimiz onu mutlaka yemişizdir yada yemek zorunda kalabiliriz.
İçinizde birisi en ciddi rahatsızlıklara yol açacak ve uzun yıllar bizlere acı verebilecek bu gıdayı tahmin edebilir mi?"
Ön sıralarda 75'lik bir ihtiyar ayağa kalkar ve yanıtlar: "Düğün Pastası"
GuzelmisCanim saat oglen 12 burada.
Bende aldim dereotu tohumu cok severim :)
Mutfağımız çok zengin olduğu için kilo almamak zor haliyleOk. Canım çok öğrenci var zaten bizim oralarda.
Nerde olursak olalım, bizim her şehrimizde diyet yapmak zor di mi
Ne güzel mutfağımiz var
Ne guzel, bende spor bakanliginda staj yapmistim, hemde taekwando federasyonunda :)Tekvando ile uğraşıyorum
Tansucum saksilar siparis ettim, dogayla dost, kumas saksilar.Guzelmis
InsAllah canim bende feslegen ekeyim dur yarin kasaba gidecegim unutmazsam tohumunu aalayim bu arada avakado buyumeye basladi 6 tane cikti umarim ayrilir da tek tek bakarimTansucum saksilar siparis ettim, dogayla dost, kumas saksilar.
Dereotu, nane, feslegen, maydanoz ve 2 farkli biber tohumu aldim.
Hazirda da nanem var ektigim, marullarim var 5 tane filizleniyor, sogan ve sarimsak ektim..
Bakalim insallah yemek nasip olur...
Guzel olmus canim sadece kaynana sopasini bilmiyorum..Menumu paylasip eve gececgim netim yenilenene kadar boyle maalesef
Sabah
3 yumurtali yulafli chiali omlet 100 grami
Labne peynir
5 zeytin
Salatalik karalahana
Oglen
Omlet in geri kalani 100 gram
Karalahan salatalik
Ikindi
1 kaynana sopasi diger adini unuttum
Aksam
4 kasik patlican yemegi
2 kasik pilav
Su 15 bardak
Spor
14000 adim 700 puan
Bahce isleri 180 puan 1 saat
Ev isi delicesine adetim yaklasti ve cok sinirliyim anca boyle rahatliyorum
Yawrukush CEYDOS BLU3
Bu kalori hesaplari cok az hesapliyor sanki ama gunun gayet guzel olmus tansucum..InsAllah canim bende feslegen ekeyim dur yarin kasaba gidecegim unutmazsam tohumunu aalayim bu arada avakado buyumeye basladi 6 tane cikti umarim ayrilir da tek tek bakarim
Kaptanim kalori nasil bugun pek bisey yiyesim gelmedi
Hani bir cubuk varya galeta mi neGuzel olmus canim sadece kaynana sopasini bilmiyorum..
Egzersiinde guzel..
Yok canim dogru hesapliyor bugun az yedim bayagi az daha kasaba gitmedim tek yumurtada olmuyor protein icinBu kalori hesaplari cok az hesapliyor sanki ama gunun gayet guzel olmus tansucum..
Dun tartilip bildirim yapmayi unutmusum.
Cuma: 66,7
Pazartesi: 67.1
400 gr arti ile basladim haftaya...
Haa galeta, kaynana sopasi mi diyorlarmis ona :))Hani bir cubuk varya galeta mi ne
Yok canim dogru hesapliyor bugun az yedim bayagi az daha kasaba gitmedim tek yumurtada olmuyor protein icin
Insallah canim bu hafta senle es oldugum icin elimden geleni yapacagim ve jubilemi yapip , diyetten cekilecegim :)))bu haftasonu herkese böyle oldu sanırım, ben de bu hafta neredese hiç kilo vermemişim gibi. cumaya kadar tekrar 66'ları görür önceki sonucunu sollarsın bile
Evettt sonradan hatirladimHaa galeta, kaynana sopasi mi diyorlarmis ona :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?