Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice güzel mutlu yıllarınız olsun
Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Umarım ama işten vakit bulamıyorum ki işten çık eve gel yemek ütü temizlik banyo, al sana gün bitti
Merhaba hoşgeldin takıma

FitFiliz canım bu hafta senin sonucu kötü etkileyeceğim sanırım bu sabah +900 çıktım şaka gibi gerçekten. Nerde hata yapıyorum yaa daha çok kilo vermedim ki takılsın ama inat edeceğim geçen sefer low carb yaparkende böyle olmustu low carb diyeti bırakmıştım bu seferi inat edeceğim bakalım

Hoşbuldum teşekkürler
Hedefe ulasiriz insallah hep birlikte canim
Sağ ol canım.
Benim de su orucu yapmam gerekiyor. Ramazandan kalan borclarimda var.
Bu hafta gecti artik. Diger haftayi oruclu gecirebilirsem iyi olur.

Kızlar acaba ben yağı mı abartıyorum badem unlu, keten tohumu unlu birşeyler yapmayayım mı ? Ya da bir süre böyle takılması normal mi takılsa yine iyi ama ben bildiğiniz artıdayım valla bugün regl olayım diye sabah uyanır uyanmaz adaçayı içtim

Valla yardımcı olur mu bilmem ama ben zayıf olduğum dönemlerde annem 90 kilo civariydı. Mide problemi var annemde pilav falan yiyemez. Ama aşırı ekmek yer, hatta ekmek arasına börek koyar yer öyle birisi. Yeme alışkanlığı hiç değişmedi ama midesi için komşular, zencefil ile zerdeçalı bolla karıştırarak her yemekten sonra 1 tatlı kaşığı tüketmesini söylemişti. Annem onu yemeğe başladığından beri 1 sene geçti ve altını çiziyorum yeme alışkanlığı halen aynı aşırı yiyor (abur cubur değil ev yemekleri) 60 kilo şuan ve bu kiloya 5 ay önce ulaştı... Bilmiyorum ama ne kadar yardımcı olur

Gayet normal takilmasi
Low Carb mi besleniyordun. Ay bunak gibi hissettim kendimi. Yapanlari unuttum hepinize ayni seyi soruyorum å

Hosgeldin canim sporlarinla bizede faydali olursun umarim
InsAllah canim
Kan akitmalisiniz bence yada sadaka
Bal ile mi karistiriyorsun canim ben kizim astimbronsit baslangici idi ssirttindan surekli ses geliyordu bu tarifi denedim Allaha sukurler olsun hic birseyi kalmadi zayiflatma etkisi varsa bir deneyim gerci bu donemde kizim hic kilo alamadi

Evet Bal zencefil tozu zerdeçal tozu. Valla yeme alışkanlığında değişiklik olmadığı ve farklı olarak sadece bu karışımı tükettiği için ben buna yordum, aksine daha çok yemeğe başlamıştı. Ama yemeklerden hemen sonra yediğinde zaten bütün şişkinliği alıyor. Ben 1 haftadır yiyorum, normalde göbeğim çok şiş olur ama azaldığı gözle görülüyor diyebilirim. 3 gün falan yiyemedim ama sürekli yemek lazım. bakalım yarın tartıda görecez.. Kızına çok geçmiş olsun allah korusun sana bağışlasın

Bende deneyim ama orjinal bal kalmadi esim getirtebilirse sivastan bakalim deneyim kardesimin dugunu olacak 70 in altina dusmem lazim bindallimi giyecegim bindalli derken testtrislandan aldigim bir elbise aslinda

Kizlar az once CEYDOS kaptanla gorustuk, sizlere cook selam soyledi, hepinizi cook ozlemis.
Biliyorsunuz onun hep laptopi bozuldu , hemde esinin tayini cikti gectigimiz cuma gunu, haftaya Erzincan'dan Ankara'ya tasiniyorlar.
Evi toplama ,tasinma telasindalar, hemde Erzincandaki arkadaslari ile veda yemekleri oluyormus haliyle.
Yarin sizleri gormeye gelecek zaman ayirip, ben selam ve sevgilerini size ileteyim istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…