esas listeye ara vermek istiyorum canimSende mi Denizcim, uzuldum ne yalan soyleyeyim, kesin kararliysan izne ayiririm canim...
Bünye bazen şaşırtıcı oluyor canım. Low carb denemedim o yüzden yorum yapayabilirim bu konuda ama dirayetli olmak lazım Aysun'cum. Gider illa ki kilo. Kas yaptiysan onlar da su tutuyormuş mesela, ama sonra o da gidermiş. Belki öyle birşeydir. Bugün menün nasıldı? Moral bozup yemeğe verme tatlım olur mu kendini. Eninde sonunda ideal kilonuza ulasicaz hepbirlikte, benim şüphem yok canımFitFiliz canım bu hafta senin sonucu kötü etkileyeceğim sanırım bu sabah +900 çıktım şaka gibi gerçekten. Nerde hata yapıyorum yaa daha çok kilo vermedim ki takılsın ama inat edeceğim geçen sefer low carb yaparkende böyle olmustu low carb diyeti bırakmıştım bu seferi inat edeceğim bakalım
Afiyet olsun canim, eksi gelecek bence :)San mozarino mu ne o tarz domates yedim. Yoksa daha sacma seyler yiyecektim. Tuzlamadim, domates eksimsi gibi olunca iyi geliyor
66.3 dum aksam sabah 66 gorsem yeter
Liste disinda devam et o zaman canim,ozleriz seni, o zaman izin yollari tastan... :)esas listeye ara vermek istiyorum canim
Firsat buldukca yazarim canim amaeskisi gibi aktif olamiyorum. İcime sinmiyor. Mezun da olamadim bir türlü
Bir müddet uzak dur bakalım canım badem unu da olsa. Zaten alıştık, hamur işi taklidine de gerek yok aslinda.Kızlar acaba ben yağı mı abartıyorumbadem unlu, keten tohumu unlu birşeyler yapmayayım mı ? Ya da bir süre böyle takılması normal mi takılsa yine iyi ama ben bildiğiniz artıdayım valla bugün regl olayım diye sabah uyanır uyanmaz adaçayı içtim
Tesekkur ederim canim. İzin hakkim vardir insallahListe disinda devam et o zaman canim,ozleriz seni, o zaman izin yollari tastan... :)
Bu yilki ilk iznin canim, hakkin var..Tesekkur ederim canim. İzin hakkim vardir insallah
Merakla yarını bekliyorum. İki haftadır istediğim sonıcu alamadım. Bu hafta daha dikkatliydim bakalım artıkGuzel birgun olmus Melekcim, nasilsin?
Insallah guzel bir eksiyle mutlu olursun canim.Merakla yarını bekliyorum. İki haftadır istediğim sonıcu alamadım. Bu hafta daha dikkatliydim bakalım artık
Ne kadardır listedesin canım, son kilolarsa artık onlar biraz zorluyor. Listeden izin alsan bile benim gibi liste dışı gel. Özlerizesas listeye ara vermek istiyorum canim
Firsat buldukca yazarim canim amaeskisi gibi aktif olamiyorum. İcime sinmiyor. Mezun da olamadim bir türlü
Özgecim sorma tamamen aklımdan çıktı saat 6da gidecektik. 8 gibi hatırladım, 6. takıma girdim ama taziye mesajları vardı. Yazmak istemedim, üzüldüm.HosgeldinFitFiliz gozlerim seni aradi bugun :)
Ne guzel yardim etmissin canim, terzi iyidir insallah..Mmenummmm
Sabah
2 haslanmis yumyrta
1 ucgen peynir
Domat salat karalahana
1 dilim ekmek
3 zeytin
Oglen
Tavuk doner tabakta
1ayran
Aksam
100 gram tarhana kavurmasi
20 cm capinda ince ekmek yufka ekmek ama bizim ki cok ince
Su 15 bardak
Spor 14000 700 puan
Adet oldugum icin spor fazla yapamadim terzideydim bugun abla kaza gecirmis yerine dukkani actim genel bir temizlik yaptim 3 e kadar
Yawrukush @Ceydos @BlueSkyyyy
Evet canim bende cok uzuldumNe kadardır listedesin canım, son kilolarsa artık onlar biraz zorluyor. Listeden izin alsan bile benim gibi liste dışı gel. Özleriz
Özgecim sorma tamamen aklımdan çıktı saat 6da gidecektik. 8 gibi hatırladım, 6. takıma girdim ama taziye mesajları vardı. Yazmak istemedim, üzüldüm.
Belki bir firsat olur gorusursunuz bile :)Dünkü menüm güzeldi bugünkü idare eder. Yazayım birazdan. Ceyda'ya sevindim Ankara'ya geliyor diye, hayırlısı olsun haklarında
Canim bugun az da olsa eksi gordum, yarin icin , senin icin cabaliyorum.selamlar, y'akşamlar :)
yine uyku bastı, son anda geldi aklıma bi gelim de menü yazim dedim.
sabah: 1 dilim ekmek, 2 yumurta, süzme peynir, 2 ceviz, maydonoz, salatalık
öğlen: 1/2 çay bardağı kuruyemiş
akşam: ızgara tavuk + salata
spor: 25 dk bir kardiyo videosu + 45 dk leslie. yani kardiyo da kardiyoydu allah için o 25 dakika her saniye saatime baktım ne zaman bitecek bu diye sdafsd.
250 + 315 = 565
su: 2 lt
Yawrukush
Evet birde braber olunca insan takim ruhuyla diyete daha cok ozen gosteriyor canim..
Sen yurtdisindaydin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?