Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bünye bazen şaşırtıcı oluyor canım. Low carb denemedim o yüzden yorum yapayabilirim bu konuda ama dirayetli olmak lazım Aysun'cum. Gider illa ki kilo. Kas yaptiysan onlar da su tutuyormuş mesela, ama sonra o da gidermiş. Belki öyle birşeydir. Bugün menün nasıldı? Moral bozup yemeğe verme tatlım olur mu kendini. Eninde sonunda ideal kilonuza ulasicaz hepbirlikte, benim şüphem yok canım

Bir müddet uzak dur bakalım canım badem unu da olsa. Zaten alıştık, hamur işi taklidine de gerek yok aslinda.
Ben de asprin içiyorum ya da karpuz kan sulandırsin diye ama bu ay gerek kalmadı

Arkadaslar bu hafta menu tablomuzu duzenli hazirlayamadim.Bugun hem dunun hem bugunun tablosunu hazirlayacagim.
Ve duzenli sekilde devam etmeye calisacagim.
Yarisma listemiz hazir cok sukur.
Yarinda es ve puan yarismasinin sonuclarini hazirlayip paylasacagim.
Haftasonu da daralma listemizi yapacagim bir aksilik cikmazsa..
Yetisemedigim seylerde affiniza siginiyorum.

esas listeye ara vermek istiyorum canim
Firsat buldukca yazarim canim amaeskisi gibi aktif olamiyorum. İcime sinmiyor. Mezun da olamadim bir türlü
Ne kadardır listedesin canım, son kilolarsa artık onlar biraz zorluyor. Listeden izin alsan bile benim gibi liste dışı gel. Özleriz
Hosgeldin FitFiliz gozlerim seni aradi bugun :)
Özgecim sorma tamamen aklımdan çıktı saat 6da gidecektik. 8 gibi hatırladım, 6. takıma girdim ama taziye mesajları vardı. Yazmak istemedim, üzüldüm.

B barga esim, Melegimkorusun Aysuncum hosgeldiniz kizlar :)

selamlar, y'akşamlar :)

yine uyku bastı, son anda geldi aklıma bi gelim de menü yazim dedim.

sabah: 1 dilim ekmek, 2 yumurta, süzme peynir, 2 ceviz, maydonoz, salatalık
öğlen: 1/2 çay bardağı kuruyemiş
akşam: ızgara tavuk + salata

spor: 25 dk bir kardiyo videosu + 45 dk leslie. yani kardiyo da kardiyoydu allah için o 25 dakika her saniye saatime baktım ne zaman bitecek bu diye sdafsd.

250 + 315 = 565

su: 2 lt

Yawrukush

Ne guzel yardim etmissin canim, terzi iyidir insallah..
Gununn guzel olmus, tarhana kavurmasi nasil oluyor ilkkez duydum Tansucum.

Evet canim bende cok uzuldum

Dünkü menüm güzeldi bugünkü idare eder. Yazayım birazdan. Ceyda'ya sevindim Ankara'ya geliyor diye, hayırlısı olsun haklarında
Belki bir firsat olur gorusursunuz bile :)

Canim bugun az da olsa eksi gordum, yarin icin , senin icin cabaliyorum.
Kardiyo zorlamis bayagi desene, sporlarin sahane esim , uyuyor musun bugunde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…