Bol eksili bildirimlerMmenummmm
Sabah
2 haslanmis yumyrta
1 ucgen peynir
Domat salat karalahana
1 dilim ekmek
3 zeytin
Oglen
Tavuk doner tabakta
1ayran
Aksam
100 gram tarhana kavurmasi
20 cm capinda ince ekmek yufka ekmek ama bizim ki cok ince
Su 15 bardak
Spor 14000 700 puan
Adet oldugum icin spor fazla yapamadim terzideydim bugun abla kaza gecirmis yerine dukkani actim genel bir temizlik yaptim 3 e kadar
Yawrukush CEYDOS BLU3
Yok canım ağır sporlar yapmıyorum.beni düşündüğün için tesekkurlerMerkeze gitmistim doktor kontrolune ordanda kuzenimgile gecmistik yeni evliydi
Kv ile kp si benle sohbet ediyordu bir baktim kuzenim oturdugu yerde uyumus bir komikti bir komik hatirladikca gulmekten karnima agrilar giriyor video cekmedigime pisman oldum
Keske foto cekip atsaydin canim
Menun iyi olmayabilir ama sagligin sukurler olsun lutfen agir sporlar yapma herseyin zamani var
Canim cikolata krizim tuttu ne yapmaliyim salatalik yedim bir tane banamisin demiyorIyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Lorlu ve zeytinli salata, sut ve armut
Aksam
Et izgara, salata ve ayran
Yogurt
Su 3 litreyi gecti
1 saat yuruyus 240 puan
Birgaripanne CEYDOS Yawrukush
Bol eksili bildirimler
Kuru kayısının içine kakao koyup buzluğa at. Donunca çok lezzetli oluyor.Canim cikolata krizim tuttu ne yapmaliyim salatalik yedim bir tane banamisin demiyor
Evet bildiğimiz kakaoBildigimiz kakao mu deneyim ne kadar beklemem gerwkiyor
Neyse hazirlayim simdi ama yarin yerim artık uyuyacam saol canim gram bundan sonra kolaylik olurEvet bildiğimiz kakao
ben buzluğa atıp, canım isteyince çıkarıp yiyordum. O yüzden saat bilemiycem. Ama bak azcık sertleşsin yeter çok canın istiyorsa.
Tarcinli sicak sut de iyi geliyor canim. Tarti oncesi olmasaydi hurma ya da kayisi arasina ceviz benim favorimCanim cikolata krizim tuttu ne yapmaliyim salatalik yedim bir tane banamisin demiyor
Canim maalesef adet oncesi ve adet doneminde icmiyorum gecikme yapiyor bendeTarcinli sicak sut de iyi geliyor canim. Tarti oncesi olmasaydi hurma ya da kayisi arasina ceviz benim favorim
İnşallah :) suyun az olmuş sadece diğerleri güzelIyı geceler yatmadan yazayım dedım
Sabah bır haslanmıs yumurta iş arasında yedım
Öğle ıkı üç kaşık mantar
Ara bır haslanmıs yumurta
Aksam karpuz ıkı dılım peynır
Su 1.5 lıtre
Butun gun ayakta calıstım cok yoruldum spor falan ekstra yapmadım
JaneRizzoli
Tartıda fark gormek dılegyle
Suyla basım dertte canım zorlamıs halım buİnşallah :) suyun az olmuş sadece diğerleri güzel
Canım eşim bi haftadır yoğun olduğum için aktif olamadım ama merak ettim sen beni etiketlemiyormusunMasallah bitter kralicesi eşim
Sanki spor yapınca ödem oluşuyor gibi siz spor hocasıydınız alakası varmıdır çünkü bu hafta hem yürüyüş hem leslie yapmaya çalıştım ama tartıda hep artı oldumBugun dinlenme gunun olmus canim, menun persembe menusu, gayet guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?