- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Biraz bekle acliga dayana biliyorsan oyle tartil.Suan gecen Cuma ile sabit gorunuyorum
Biraz bekle acliga dayana biliyorsan oyle tartil.
bence o zamana kadar rahat görürsün canım benim
Domates kilo veya ödem mi yapıyor kiTebrik ederim super bir eksi
Ben tartiya cikmaya korkuyorum dun aksam yedigim domatesler yuzunden
selam, ben yaparım.
Domates kilo veya ödem mi yapıyor ki
bence o zamana kadar rahat görürsün canım benim
Tamamdir
Kahvalti yapmadiysan ölcü alip yolla bana veya buraya. Ekleyim listeye Bilgilerini
Kg
Kol
Bel
Basen
Gogus
Kalca
Bakalim kilo gitmesede vucudda incelme varmi. Canimi skip duruyorum oynamayinca tarti
Tamamdir
Kahvalti yapmadiysan ölcü alip yolla bana veya buraya. Ekleyim listeye Bilgilerini
Kg
Kol
Bel
Basen
Gogus
Kalca
Bakalim kilo gitmesede vucudda incelme varmi. Canimi skip duruyorum oynamayinca tarti
Çok teşekkür ederim kaptanım. Gelmez olur muyum, burası benim için de bağımlılık olduCanim cuma gunu izne ayiririm seni, kolayliklar diliyorum, cok alistik ama sana arada ugra olur mu?
Listemizi de paylasayim simdiden:)
*** 4. Takım 679. Etap ***
erciyes111 (66.3///%)
Milana firuze (66.3///%)
cokofesttt (61.7///%)
Beklenen2 (71.6///%)
Tanssss (78.7///%)
mifihafa (69.5///%)
Aomine Daiki (62.6///%)
asena87 (59.8///%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu, izne ayrilmak istiyor, 2.izin hakki.
fyzanur (55.3///%)
Melegimkorusun (66.8///%)
deniz diyette (58.2///%) Izne ayrilmak istiyor , 1. izin hakki.
Matilda34 (82///%)
Meyyal Hayyal (70.9///%)Gecen hafta bildirimde bulunmadi, yuzdesi 2'ye ayrildi ,izne ayrilmak istiyor.
Arietty_ (66.2///%)
barga (80.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 02.06.2020, bslangic kilosu:82.2, hedef:65
aydingelini (71///%)Yeni uye, baslangic tarihi:01.06.2020, baslangic kilosu: 73.2, hedef:60
JaneRizzoli (74.1///%)Yeni uye, baslangic tarihi: 04.06.2020 , baslangic kilosu:76.5, hedef:65
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 679. Etap***
melek ada (57.1///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
1delimavi (84.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Derya_the_queen (66.2///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Ceydos (61.9///%) 670. etapta izne ayrildi.
fmad (60.4///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
Yawrukush (66.7///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu 10.05.2020, baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Kozmogirl17 (73.5///%) 641. etapta 67.4 kilo ile mezun olan uye geri dondu, hedef:70
bnnu (64.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi 25.05.2020, baslangic kilosu: 67, hedef: 58
esmeriiim (65///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
BlueSkyyy (91.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 05.06.2020 , baslangic kilosu: 92.7 , hedef:60
Akrrep (76.7///%) 647. etapta 69.9 kg ile bildirimsiz izne ayrilan uye geri dondu.
minimalce_ (95.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 09.06.2020, baslangic kilosu:97.1, hedef: 70
YngYang (77///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 18.06.2020, baslangic kilosu:77, hedef:60
Hyperborea17 (62.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Evet günlerdir artı geliyordum gerçekten sabah tartıya çıkmak istemedim grubumunun puanı düşürmekte ayrı stres yaptı bende ama şükür eksi geldim bu sabah
Geçen Cuma 61.7
Bugün 61.3
Fark -400 gram
Yüzde 0.376
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Eki Görüntüle 2651007
Günaydin kizlarr
Geçen hafta: 95.7
Bu hafta: 94.2
Fark: 1.5 (toplam 2.9)
Yüzde: sanirim 1.57
Gelecek hafta için hedef kilo: 92 leri görmek
Gunaydin
Gecen cuma:91.3
Bugun:90.5
Fark:0.8
Yuzde:0.88
Haftaya hedef:89.5
Eki Görüntüle 2651029
Birgaripanne Yawrukush
Tebrikler
Geçmiş olsun canım ya kronik kabızlık mı seninki? Önümüzde ki hafta fazlasıyla - çıkarsın canım kabızlık çok fena Allah yardımcın olsunGunaydin kizlar , bugün çok fazla artı çıktım . Diyeti çok bozdum , ve 5 gündür de kabizim ,çıkamadım ,patlayacagim artık . Doktorun verdiği surup ve hap işe yaramıyor , kabızlığa iyi gelen besinleri denedim, onlarda sisirdigiyle kaldı . Doktor bağırsak küçültme ameliyatı demişti ama cesaretim yok . Riskleri çok fazla . Böyle iğrenç bir hafta oldu . 10 günlükte rapor aldım iki gün once , gözüm iltihap kapti ,kıpkırmızı kaç gündür .ayyy ne kötü bir hafta. Su kabızlık bütün nesemi kaçırdı ,patlayacak gibiyim., Ve çok ağrım var.
Dunkuleri bugun yazabilursin canimYediklerimi ne zaman yazayım akşam mı?. Sabah yazan arkadaşları gördüğüm için dün ki yediklerimi sporları yazamadım şimdi yazayım mı?
Bende takip etmek istiyorum canimBenimle birlikte vucud ölcülerini alip takip etmek isteyen var mi?
Ona göre tablo yapip düzenliyecegim
Tebrikler canimGunaydin
Gecen cuma:91.3
Bugun:90.5
Fark:0.8
Yuzde:0.88
Haftaya hedef:89.5
Eki Görüntüle 2651029
Birgaripanne Yawrukush
Tebrikler
InsAllah bende vucut toplamasi yapmaya calisiyorumben de öyleyim. 15 günlük before after fotoğrafı attım hocama, şok oldu. son 1 haftada hiç kilo vermedim, yine de yanlardan oldukça daralmışım. ama tartı aynı fikirde değil. belki yağ verip kas kazanıyorumdur tesellisi var içimde skdlafj
Gecmis olsun. Ben de yasadim ilk diyete basladigimda, eti abartinca... bol posali yemeye calisiyorum o nedenle. Zeytin yagi da iciyorum arada, iyi geliyor. Cok zor bir durum, acil sifalar diliyorum.Gunaydin kizlar , bugün çok fazla artı çıktım . Diyeti çok bozdum , ve 5 gündür de kabizim ,çıkamadım ,patlayacagim artık . Doktorun verdiği surup ve hap işe yaramıyor , kabızlığa iyi gelen besinleri denedim, onlarda sisirdigiyle kaldı . Doktor bağırsak küçültme ameliyatı demişti ama cesaretim yok . Riskleri çok fazla . Böyle iğrenç bir hafta oldu . 10 günlükte rapor aldım iki gün once , gözüm iltihap kapti ,kıpkırmızı kaç gündür .ayyy ne kötü bir hafta. Su kabızlık bütün nesemi kaçırdı ,patlayacak gibiyim., Ve çok ağrım var.
Hosgeldin canim sporlarinla bizede faydali olursun umarim
InsAllah canim
Kan akitmalisiniz bence yada sadaka
Bal ile mi karistiriyorsun canim ben kizim astimbronsit baslangici idi ssirttindan surekli ses geliyordu bu tarifi denedim Allaha sukurler olsun hic birseyi kalmadi zayiflatma etkisi varsa bir deneyim gerci bu donemde kizim hic kilo alamadi
Ah canim benim hem annene ,hem kaynina cok buyuk gecmis olsun.
Ikisi de iyiymis cook sevindim, Allaha emanet olun hepiniz.
Hastalariniza acil sifalar gulum...
Çok geçmiş olsun canım.
Ben de giremedim ki kiz :)))Canım eşim bi haftadır yoğun olduğum için aktif olamadım ama merak ettim sen beni etiketlemiyormusunbildirim gelmiyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?