Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence o zamana kadar rahat görürsün canım benim

Insallah
Cok zor kilo veriyorum. Sebebi yag miktarim cok o yuzden mi diye dusunuyorum.
2kg gitmis olsada fark edemiyorum goremiyorum da.
Az önce kisin en son giydigim kotu denedim. Dugmesi rahat kapandi ve rahat ettim icinde. En son nefes alamiyordum giydigimde.
Tarti dan cok ölcüye odaklanmam gerek herhal

Tamamdir
Kahvalti yapmadiysan ölcü alip yolla bana veya buraya. Ekleyim listeye Bilgilerini

Kg
Kol
Bel
Basen
Gogus
Kalca
Bakalim kilo gitmesede vucudda incelme varmi. Canimi skip duruyorum oynamayinca tarti

ay sabah 6 da kalkmıştım, az önce yaptım kahvaltı. bel haricinde atayım olmadı sdklfj. kalçayla basenin farkını da bilmediğimi şu an farkettim, bir googlelayıp geliyorum

Canim cuma gunu izne ayiririm seni, kolayliklar diliyorum, cok alistik ama sana arada ugra olur mu?
Çok teşekkür ederim kaptanım. Gelmez olur muyum, burası benim için de bağımlılık oldu şu yoğunluğu bir atlatayım. Biraz da kilo veremiyorum diye kafama çok takmaya başladım. O yüzden iki üç hafta izin istiyorum sizden. Kilo veren, vermeye çalışan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Gunaydin kizlar , bugün çok fazla artı çıktım . Diyeti çok bozdum , ve 5 gündür de kabizim ,çıkamadım ,patlayacagim artık . Doktorun verdiği surup ve hap işe yaramıyor , kabızlığa iyi gelen besinleri denedim, onlarda sisirdigiyle kaldı . Doktor bağırsak küçültme ameliyatı demişti ama cesaretim yok . Riskleri çok fazla . Böyle iğrenç bir hafta oldu . 10 günlükte rapor aldım iki gün once , gözüm iltihap kapti ,kıpkırmızı kaç gündür .ayyy ne kötü bir hafta. Su kabızlık bütün nesemi kaçırdı ,patlayacak gibiyim., Ve çok ağrım var.

Gecen cuma: 66.3
Bu gun: 65.3
Fark: 1 kg
Yuzde: 1.508%
Eki Görüntüle 2651008
Günaydin kizlarr
Geçen hafta: 95.7
Bu hafta: 94.2
Fark: 1.5 (toplam 2.9)
Yüzde: sanirim 1.57
Gelecek hafta için hedef kilo: 92 leri görmek
Gunaydin

Gecen cuma:91.3
Bugun:90.5
Fark:0.8
Yuzde:0.88
Haftaya hedef:89.5
Eki Görüntüle 2651029
Birgaripanne Yawrukush

Tebrikler

Kızlarr hepinizi tebrk ediyorum maşallahhh ben bu hafta + çıktım çok üzgünüm

Geçmiş olsun canım ya kronik kabızlık mı seninki? Önümüzde ki hafta fazlasıyla - çıkarsın canım kabızlık çok fena Allah yardımcın olsun

Kusura bakmayın kızlarr, bu hafta motive olamadım..
geçen hafta : 71,0
Bu hafta :71,3
Fark: +300
Yüzde :+0,42

M minimalce_ çok özür dilerim eşim, mükemmel bi sonucun var bu hafta. Birazda ben verebilsem birinci olurduk belki.. başka eşleşmelerde inşallah

Eklentiler

• 36B242A0-E981-4B40-8752-D071628FD040.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 25
Yediklerimi ne zaman yazayım akşam mı?. Sabah yazan arkadaşları gördüğüm için dün ki yediklerimi sporları yazamadım şimdi yazayım mı?
Dunkuleri bugun yazabilursin canim
Benimle birlikte vucud ölcülerini alip takip etmek isteyen var mi?
Ona göre tablo yapip düzenliyecegim
Bende takip etmek istiyorum canim
Gunaydin

Gecen cuma:91.3
Bugun:90.5
Fark:0.8
Yuzde:0.88
Haftaya hedef:89.5
Eki Görüntüle 2651029
Birgaripanne Yawrukush

Tebrikler
Tebrikler canim
InsAllah bende vucut toplamasi yapmaya calisiyorum

Gecmis olsun. Ben de yasadim ilk diyete basladigimda, eti abartinca... bol posali yemeye calisiyorum o nedenle. Zeytin yagi da iciyorum arada, iyi geliyor. Cok zor bir durum, acil sifalar diliyorum.

Ah canim benim hem annene ,hem kaynina cok buyuk gecmis olsun.
Ikisi de iyiymis cook sevindim, Allaha emanet olun hepiniz.
Hastalariniza acil sifalar gulum...
Çok geçmiş olsun canım.

Sadaka verdik.. hepinize çok teşekkür ederim

Bu hafta menüleri yazamadım kaptişim hoş yazsamda elle tutulur yanları yok.. ceza alabilirim.. bu hafta ödülde yapmayacağım bugün kendime gelip tekrar devam edeceğim inşallah

Canım eşim bi haftadır yoğun olduğum için aktif olamadım ama merak ettim sen beni etiketlemiyormusunbildirim gelmiyor hiç
Ben de giremedim ki kiz :)))
2 gunluk menuyu topluca yazdim,
İkimiz icinde yogun gecmis bu hafta demekki. Bu konuda da eş olmusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…