Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Meleğim eş olmusuz yine
Aynen canım ister istemez toprak çekiyor sanırım hemşehrim sürekli kurada biz çıkıyoruz bu hafta ben sadece -100gr verebildim inş bu hafta çok daha iyi olacak
Hazır konu açılmışken nehirim için dua edin olur mu zihni açık ve heyecanı az olsun diye. yarınki maratonda kızımda var. ben beter heyecanlıyım.
Oyyy allah yardımcısı olsun allah zihin açıklığı versin herkes emeğinin karşılığını alsın inş Heyecansız sakin güzel bir sınav olsun inş

Menum
Sabah
120 gram yulafli 3 yumurtali omlet
1 ucgen peynir
2 3 catal labne
4 zeytin
Domat salatlik karalahana
Oglen
misir gevregi yogurtlu 1 kase
Aksam
Foto da ilk kez denedim gozum doymaz sandim ama karnim doyunca gozumde
50 gram tavuk eti
10 gram dondurulmus bezelye
10 gram dondurulmmus misir var icinde
Yawrukush

Eklentiler

• 20200619_180518.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 22
Ay tatlım benim ya onun heyecanıni anlayabiliyorum. İnşallah çok güzel geçer Nehir'in sınavı

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için ben daha heyecanlıyım galiba. tüm iş ailelere düşüyor bu gibi durumlarda.
ben hep sınavlardan sonrasını düşünmüşümdür o beni strese sokuyor nasıl teselli edicem doğru kelimeler ne olur endişesindeyim. ya yeterli gelmezsem? oy oy ebeveyn olmak zor iş
Ay tatlım benim ya onun heyecanıni anlayabiliyorum. İnşallah çok güzel geçer Nehir'in sınavı

Cuma menüm
11:00
2 haşlanmış yumurta, biraz Çeçil peynir, 1 tane küçük ekmekçik ( içinde 0,5 ten az şeker var), maydanoz, nane

15:30
3-4 tane ceviz, şade kahve

17:30
2-3 kaşık ıspanak sote, lorlu yeşil salata, 2 kaşık quark

19:30
Yeşil çay

Su: 2,5lt
Spor : yok
Yawrukush CEYDOS matilda34

CEYDOS sahi yarindi degil mi sinav canim..
Allah yardimcisi olsun Nehir'in, zihin acikligi versin, bildigi yerlerden gelsin sorular, emekleri zayi olmasin canim.
Dualarim onunla, bence gayet guzel gececek..
Sende sakin ol, ne olursa olsun sonuc elinden geleni yapti, ben hic kiyamiyorum kuzulara..
Cok guzel haberlerle gel insallah yarin...

o istemediği için netlerine bakmayacağız ama sonuçlar açıklandığı gün paylaşırım tabi. teşekkür ederim

Yaaa kıyamam benm öğrenciler tamamen koptu sınavdan. Çok üzülüyorum. Bu süreç içerisinde bilinçli aileler sayesinde öğrenciler kazanacak ki bence senin kuzucuğun da kazanacak. Son denemesi gayet iyi. İnsalalhh istediği okula yerleşir.

Çocuğuna her durumda onun yanında olduğunu hissettirmen yeterli canmm

***DUYURU***

***Guzel arkadaslarim asena87 arkadasimiz is yogunlugundan oturu kaptan yardimciligina devam edemeyecek, bu sebeple bir kaptan yardimcisina ihtiyacimiz var.

***Daha onceleri ozel mesajla aktif olan arkadaslarimiza soruyorduk, kaptan yardimcisi olmak isterler mi diye..
***Bu sefer boyle bir mesaj yazalim dedik, gonullu olarak ben kaptan yardimcisi olurum, vaktim ,firsatim var diyen arkadasim var mi?

***Biliyorsunuz; kaptanlik, yardimcilik tamamen gonul isi, karsiliginda takimin basarisi ve, arkadaslik-dostluktan baska bir sey yok...Eger CEYDOS kaptan ve bana yardimci olmak isterseniz cook mutlu oluruz..
asena87 canim sanada yardimlarin icin cok tesekkur ediyoruz, umarim is hayatinda yogunlugun hafifler ve yine aramiza donersin.

ahanda takımda neysem evde de oyum adım diktatör oldu corona sürecinde. azıcık salınca ben çemkirdim salamadı fazla kendisini. öğretmenleride rahat bırakmadı hiç sağolsunlar. artık hayırlısı olsun diyeceğim.
şimdi diyet faslı başlayacak o yüzden bağıracağım kilo aldı çok

Bende ayni takimda neysem evde oyum, esim, annem herkes dalga gecer benle, ne yumusak kalplisin diye, hic otoritem yoktur..Insanlari ozgur birakirim , cocuklar tabi o bilince sahip olacak yasta olmadiklarindan beni cok guzel kullanirlar :))

Takımda bizi çok iyi motive ettiğine göre evde de çok iyisin bence

Bende ayni takimda neysem evde oyum, esim, annem herkes dalga gecer benle, ne yumusak kalplisin diye, hic otoritem yoktur..Insanlari ozgur birakirim , cocuklar tabi o bilince sahip olacak yasta olmadiklarindan beni cok guzel kullanirlar :))
eşim bizde iyi olandır,ben acımasızım. denge mutlaka oluyor ama ben onu gözlemledim eşler arasında.
Selamlar
M MaviFeslegen es olmusuz nolur bana acımaSız ol bende sana olacagım bu hafta dahada sıkı bır hafta olsun cabucak hedeflerımıze ulasalm
herkes birbirine acımasız olmalı bu hafta.
Takımda bizi çok iyi motive ettiğine göre evde de çok iyisin bence
böyle düşünmene çok sevindim canım. bazen dengelerim sarsılsada toparlıyorum canım. hatta şimdi gittim kontrol ettim nehiri uymamış bir türkü patlattım ardından pazartesi diyete başlayacağı bilgisini verdim ve geldim. kafası aç kalacağıma takılsın ki uyuyabilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…