- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Aynen canım ister istemez toprak çekiyor sanırım hemşehrimMeleğim eş olmusuz yine
Oyyy allah yardımcısı olsun allah zihin açıklığı versin herkes emeğinin karşılığını alsın inşHazır konu açılmışken nehirim için dua edin olur mu zihni açık ve heyecanı az olsun diye. yarınki maratonda kızımda var. ben beter heyecanlıyım.
Ay tatlım benim ya onun heyecanıni anlayabiliyorum. İnşallah çok güzel geçer Nehir'in sınavısöylüyorum canım hatta dün anne sınavım kötü geçerse bana kızacak mısın diye sordu. bende ne münasebet kızım tabiki kızmayacağım. artık olmuş bişey için nasıl kızabilirim ki dedim rahatladı. hiç heyecanı yok gibi görünüyor.son denemesi 5 yanlışla sonuçlandı o ona moral oldu. sadece yarın sınavdan sonra çok ağlayacakmış onun bilgisini verdi bize bizde sen bilirsin nasıl istersen dedik.
Ay tatlım benim ya onun heyecanıni anlayabiliyorum. İnşallah çok güzel geçer Nehir'in sınavı
Aynen canım ister istemez toprak çekiyor sanırım hemşehrimsürekli kurada biz çıkıyoruz bu hafta ben sadece -100gr verebildim inş bu hafta çok daha iyi olacak
Oyyy allah yardımcısı olsun allah zihin açıklığı versin herkes emeğinin karşılığını alsın inşHeyecansız sakin güzel bir sınav olsun inş
o istemediği için netlerine bakmayacağız ama sonuçlar açıklandığı gün paylaşırım tabi. teşekkür ederimCEYDOS sahi yarindi degil mi sinav canim..
Allah yardimcisi olsun, zihin acikligi versin, bildigi yerlerden gelsin sorular, emekleri zayi olmasin canim.
Dualarim onunla, bence gayet guzel gececek..
Sende sakin ol, ne olursa olsun sonuc elinden geleni yapti, ben hic kiyamiyorum kuzulara..
Cok guzel haberlerle gel insallah yarin...
Her sey istedigi gibi olsun canim, en cok istedigi olsun..o istemediği için netlerine bakmayacağız ama sonuçlar açıklandığı gün paylaşırım tabi. teşekkür ederim
Yaaa kıyamam benm öğrenciler tamamen koptu sınavdan. Çok üzülüyorum. Bu süreç içerisinde bilinçli aileler sayesinde öğrenciler kazanacak ki bence senin kuzucuğun da kazanacak. Son denemesi gayet iyi. İnsalalhh istediği okula yerleşir.söylüyorum canım hatta dün anne sınavım kötü geçerse bana kızacak mısın diye sordu. bende ne münasebet kızım tabiki kızmayacağım. artık olmuş bişey için nasıl kızabilirim ki dedim rahatladı. hiç heyecanı yok gibi görünüyor.son denemesi 5 yanlışla sonuçlandı o ona moral oldu. sadece yarın sınavdan sonra çok ağlayacakmış onun bilgisini verdi bize bizde sen bilirsin nasıl istersen dedik.
Çocuğuna her durumda onun yanında olduğunu hissettirmen yeterli canmmsağolun kızlar iyi dilekleriniz için ben daha heyecanlıyım galiba. tüm iş ailelere düşüyor bu gibi durumlarda.
ben hep sınavlardan sonrasını düşünmüşümdür o beni strese sokuyor nasıl teselli edicem doğru kelimeler ne olur endişesindeyim. ya yeterli gelmezsem? oy oy ebeveyn olmak zor iş
ahanda takımda neysem evde de oyum adım diktatör oldu corona sürecinde. azıcık salınca ben çemkirdim salamadı fazla kendisini. öğretmenleride rahat bırakmadı hiç sağolsunlar. artık hayırlısı olsun diyeceğim.Yaaa kıyamam benm öğrenciler tamamen koptu sınavdan. Çok üzülüyorum. Bu süreç içerisinde bilinçli aileler sayesinde öğrenciler kazanacak ki bence senin kuzucuğun da kazanacak. Son denemesi gayet iyi. İnsalalhh istediği okula yerleşir.
Bende ayni takimda neysem evde oyum, esim, annem herkes dalga gecer benle, ne yumusak kalplisin diye, hic otoritem yoktur..Insanlari ozgur birakirim , cocuklar tabi o bilince sahip olacak yasta olmadiklarindan beni cok guzel kullanirlar :))ahanda takımda neysem evde de oyum adım diktatör oldu corona sürecinde. azıcık salınca ben çemkirdim salamadı fazla kendisini. öğretmenleride rahat bırakmadı hiç sağolsunlar. artık hayırlısı olsun diyeceğim.
Takımda bizi çok iyi motive ettiğine göre evde de çok iyisin benceahanda takımda neysem evde de oyum adım diktatör oldu corona sürecinde. azıcık salınca ben çemkirdim salamadı fazla kendisini. öğretmenleride rahat bırakmadı hiç sağolsunlar. artık hayırlısı olsun diyeceğim.
şimdi diyet faslı başlayacak o yüzden bağıracağım kilo aldı çok
Var ya bugun bu mesajlardan da iyice emin oldum ki ben acayip yumusagim, yumusakligim yuzunden herkes kilo aldi bu hafta, vayy arkadas,Takımda bizi çok iyi motive ettiğine göre evde de çok iyisin bence
eşim bizde iyi olandır,ben acımasızım. denge mutlaka oluyor ama ben onu gözlemledim eşler arasında.Bende ayni takimda neysem evde oyum, esim, annem herkes dalga gecer benle, ne yumusak kalplisin diye, hic otoritem yoktur..Insanlari ozgur birakirim , cocuklar tabi o bilince sahip olacak yasta olmadiklarindan beni cok guzel kullanirlar :))
herkes birbirine acımasız olmalı bu hafta.Selamlar
M MaviFeslegen es olmusuznolur bana acımaSız ol bende sana olacagım bu hafta dahada sıkı bır hafta olsun cabucak hedeflerımıze ulasalm
böyle düşünmene çok sevindim canım. bazen dengelerim sarsılsada toparlıyorum canım. hatta şimdi gittim kontrol ettim nehiri uymamış bir türkü patlattım ardından pazartesi diyete başlayacağı bilgisini verdim ve geldim. kafası aç kalacağıma takılsın ki uyuyabilsin.Takımda bizi çok iyi motive ettiğine göre evde de çok iyisin bence
kızzzz benden öncede sen vardın batmamış. böyle düşünmeVar ya bugun bu mesajlardan da iyice emin oldum ki ben acayip yumusagim, yumusakligim yuzunden herkes kilo aldi bu hafta, vayy arkadas,CEYDOS sen olmasan takim 2 gune batar..
tamam canım düzenlemeyi o şekilde yapıyorum.CEYDOS canim bu haftalik ben es yarismasinda olmayayim , mola aliyorum :)
Birgaripanne seninle es olmak harika olacakti ama regli haftam, motivasyonum sifir, bu haftalik Tansu ile YngYang arkadasimizi esleyelim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?