- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Canim benim instagramim yok sayfa açılmadı maaleseff
Hahahhaapöf. ananaslı meyvesuyu da böyle, ara ki bulasın içinde ananas. en misi alıp meyvesini böyle dilim dilim... *niyeti bozdu*
Meleğim eş olmusuz yine
TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ
1. GRUP ===> @Beklenen2 & @JaneRizzoli
2. GRUP ===>Milana firuze & Arrietty_
3. GRUP ===> @esmeriiim & @1delimavi
4. GRUP ===>FitFiliz & B barga
5. GRUP ===>matilda34 & @Melegimkorusun
6. GRUP ===>Melek Ada & mifihafa
7. GRUP ===>Birgaripanne & Yawrukush
8. GRUP ===> @aydingelini & @bnnu
9. GRUP ===> @minimalce_ & @Aomine Daiki
10. GRUP ===> @BlueSkyyyy & @Hyperborea17
11.GRUP ===> @fyzanur &CEYDOS
*** Bu hafta sonuçlarımız kötü geldi mesajları okurken fark ettim ki takım olarak eş olmanın anlamını unutmuşuz. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 2,5 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.
*** Listede adı mevcut olmayan eşi olmayan arkadaşlarım bu dönem işlerinizin yoğunluğu nedeniyle sizleri eşlemedim. Eğer bende dahil olmak istiyorum derseniz eşleme yapabilirim.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
Instagram olmasına gerek kalmadan açar aslında ama ben sana kopyalarim denizcim o çayla ilgili yazılanları 1 dkCanim benim instagramim yok sayfa açılmadı maaleseff
cumartesi günün güzel olmuş. ama salçalı yemekler kilo vermene engel olabilir.birde bamyaya bazıları ek patates koyabiliyor patates varmıydı?baştan etiketleyeyim sevgili eşimi, sonra unutuyorum sfjdasYawrukush
sabah: aç karnına türk kahvesiyle 2 kurukayısı
+kahvaltı: 2 yumurta, zeytin, süzme peynir,maydonoz-dereotu, 2 salatalık, 2 ceviz, 1 dilim ekmek
akşamüzeri: 2-3 dilim muz
akşam: kıymalı bamya + salata
su: yatana kadar 2.5'u bulacağım. 2 kupa da yeşilçay içtim
spor: sabah aç karnına 50 dk yürüyüş + az sonra da 45 dakika adamı doğduğuna pişman etmeli bir kardiyo videosu.
pazar günüde güzel olmuş.selamlaaar, menüms:
sabah: yulaflı maydonozlu dereotlu omlet, süzme peynir, 1 salatalık, yeşilçay
öğlen: 3 adet kuru kayısı, 2 ince halka şeklinde kurutulmuş trabzon hurması
akşam: ızgara tavuk + salata
spordan önce yarım çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
su: 3 lt
spor: sabah 30 dk yürüyüş, 1 saat fitness, 30 dk leslie
120 + 600 + 210 = 930
Yawrukush
simit yemeseydin iyiydi canım onun yerine tahıllı bir dilim ekmek seçmelisin.selamlar, günüm şu şekilde -kahvaltı serbest günümdü-:
sabah aç karna: türk kahvesi + 2 kuru kayısı
kahvaltı: 2 yumurta-dereotu-az yulaflı omlet, zeytin, süzme peynir, 1 tk fıstık ezmesi, yarım simit, 1 salatalık
öğlen: 20 çiğ badem
aksam: 5 köfte + salata
spor: 35 dk yürüyüş: 140p
su: 3 lt
Yawrukush
bugün güzel.iyi akşamlar herkese, yine bu saatte aşırı uylum geldi yediklerimi yazıp yatıyorum
sabah: 2 yumurta, maydonoz-dereout, zeytin, peynir, 2 ceviz
öğlen: 2 yk yoğurt, 1 tk pekmez, 3 kurukayısı, kakao-tarçın, 3 badem, 1 ceviz
akşam: ton balıklı salata
spor: 21 dk leslie + 1 saat fitness + 40 dk yürüyüş
147 + 600 + 160 = 907
Yawrukush
bugünde güzel bence sadece suyun az. geleneksel duraklama dönemindesin kaçamağın yoksa kilo vermemen için bir sebep yok.selamlar, y'akşamlar :)
yine uyku bastı, son anda geldi aklıma bi gelim de menü yazim dedim.
sabah: 1 dilim ekmek, 2 yumurta, süzme peynir, 2 ceviz, maydonoz, salatalık
öğlen: 1/2 çay bardağı kuruyemiş
akşam: ızgara tavuk + salata
spor: 25 dk bir kardiyo videosu + 45 dk leslie. yani kardiyo da kardiyoydu allah için o 25 dakika her saniye saatime baktım ne zaman bitecek bu diye sdafsd.
250 + 315 = 565
su: 2 lt
Yawrukush
canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ilk okumuşumInstagram olmasına gerek kalmadan açar aslında ama ben sana kopyalarim denizcim o çayla ilgili yazılanları 1 dk
Eki Görüntüle 2651378
demlerken 1 dilim ananas koy içine al sana ananaslı yeşil çay.canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ilk okumuşum
Bana bak kendi ellerimle kendimi zehirliyorum
normal yeşil çaya limon sık neyine yetmiyor
cumartesi günün güzel olmuş. ama salçalı yemekler kilo vermene engel olabilir.birde bamyaya bazıları ek patates koyabiliyor patates varmıydı?
pazar günüde güzel olmuş.
simit yemeseydin iyiydi canım onun yerine tahıllı bir dilim ekmek seçmelisin.
bugün güzel.
bugünde güzel bence sadece suyun az. geleneksel duraklama dönemindesin kaçamağın yoksa kilo vermemen için bir sebep yok.
hepimizde oluyor duraklama dönemi moralini bozmaya değmezyok valla, hatta yemeğin suyundan bile almadım. patates de yoktu dümdüz bamya.
simidi de işte haftada 1lik ödül kahvaltısı diye yedim ama bir daha yemem. inanılmaz tuzluydu. bütün gün su içtim yine geçmedi susuzluğum.
yorumun için çok teşekkür ederim. sayısal olarak zayıflamasam da en azından yapmam gerekeni yaptığımı biliyorum ve moralimi bozmamaya çalışıyorum şu anda. sporu arttırdım, mecburen su da arttı. umarım haftaya bombastika bir bildirim yaparım.
Ohhh bee sonunda 1 ncilik
YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
Birgaripanne (78,7 / 77,2 / 1,5 / %1,91)
@minimalce_ (95,7 / 94,2 / 1,5 / %1,57)
Milana firuze (66,3 / 65,3 / 1,0 / %1,51)
Melek Ada (57,1 / 56,5 / 0,6 / %1,05)
Arrietty_ (66,2 / 65,6 / 0,6 / %0,91)
@BlueSkyyyy (91,3 / 90,5 / 0,8 / %0,88)
@bnnu (64,7 / 64,2 / 0,5 / %0,77)
@cokofesttt (61,7 / 61,3 / 0,4 / %0,65)
@esmeriiim (65,0 / 64,6 / 0,4 / %0,62)
deniz diyette (58,2 / 57,9 / 0,3 / %0,52)
Yawrukush (66,7 / 66,4 / 0,3 / %0,45)
B barga (80,2 / 79,9 / 0,3 / %0,37)
@1delimavi (84,3 / 84,0 / 0,3 / %0,36)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
@Beklenen2 (71,6 / 71,4 / 0,2 / %0,28)
@Aomine Daiki (62,6 / 62,5 / 0,1 / %0,16)
@Melegimkorusun (66,8 / 66,7 / 0,1 / %0,15)
matilda34 (82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00)
@erciyes111 (66,3 / 66,3 / 0,0 / 0,00)
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
@JaneRizzoli (74,1 / 74,2 / -0,1 / %-0,13)
mifihafa (69,5 / 69,7 / -0,2 / %-0,29)
@aydingelini (71,0 / 71,3 / -0,3 / %-0,42)
FitFiliz (66,2 / 66,6 / -0,4 / %-0,60)
@asena87 (59,8 / 60,7 / -0,9 / %-1,51)
CEYDOS (61,9 / 63,4 / -1,5 / %-2,42)
@fyzanur (55,3 / 56,9 / -1,6 / %-2,89)
Kendinizi çukurda ve arafta görmeden hırslanmıyorsunuz geçen hafta listeyi hazırlayamadım ama bu hafta artık silkelenmesi gerekenler var derhal yediklerinizi kontrol altına almalısınız.
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün yada yarın kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.
Sonunda birinci olduk cifte mutluluk yaşadımÇorba etmediğimi umut ederek paylaşıyorum.
TAKIM ICI ES YARISMASININ SONUCLARI
1. @blueskyyy & Birgaripanne ===> % 2,79
2. Arrietty_ & @bnnu ===> % 1,68
3. matilda34 & Milana firuze ===> % 1,51
4.deniz diyette & @cokofesttt ===> %1,17
5. @minimalce_ & @aydingelini ===> % 1,15
6. B barga &Yawrukush ===> % 0,82
7. @Aomine Daiki & @1delimavi ===> % 0,52
8. @JaneRizzoli & @esmeriiim ===> % 0,49
9. @erciyes111 &mifihafa ===> % -0,29
10. @Melegimkorusun &FitFiliz ===> % -0,45
11. @Beklenen2 & @asena87 ===> % -1,23
12.Melek Ada & @fyzanur ===> % -1,84
13. @Akrrep &CEYDOS ===> % -2,42
Bütün eş gruplarını emeklerinden ötürü tebrik ediyorum , dereceye giren arkadaşlarıma da kucak dolusu sevgiler..
Saol canim bizim basarimiz
TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ
1. GRUP ===> @Beklenen2 & @JaneRizzoli
2. GRUP ===>Milana firuze & Arrietty_
3. GRUP ===> @esmeriiim & @1delimavi
4. GRUP ===>FitFiliz & B barga
5. GRUP ===>matilda34 & @Melegimkorusun
6. GRUP ===>Melek Ada & mifihafa
7. GRUP ===>Birgaripanne & Yawrukush
8. GRUP ===> @aydingelini & @bnnu
9. GRUP ===> @minimalce_ & @Aomine Daiki
10. GRUP ===> @BlueSkyyyy & @Hyperborea17
11.GRUP ===> @fyzanur &CEYDOS
*** Bu hafta sonuçlarımız kötü geldi mesajları okurken fark ettim ki takım olarak eş olmanın anlamını unutmuşuz. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 2,5 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.
*** Listede adı mevcut olmayan eşi olmayan arkadaşlarım bu dönem işlerinizin yoğunluğu nedeniyle sizleri eşlemedim. Eğer bende dahil olmak istiyorum derseniz eşleme yapabilirim.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
Akrep te bahsetmisti bundan bugun bir ogunumu oyle denedim gercekten fark oluyorSu içme, sıvı tuketme ile ilgili cok aklima yatan seyler söylemiş.
Zaten ben daha once mide kucultme ameliyati olanlarin beslenme seklini de analiz etmistim.
Ayni yere çıkıyor.
Özetle, yemekten 30 dakika once su icmeyi birakin
Yemek yerken de içecek tuketmeyin, yemekten 1.5, 2 saat sonra icme islemine baslayabilirsiniz diyor.
Bunun mantığı da midemiz huni gibi, besinler midede kati halde kaldikca sindirim daha iyi oluyor, enzim ona göre ayarlaniyormus.
Simdilik bu kurali hayatima gecirdim.
Ben hic yemedimHahahhaa
Ben de cok severim ananasi.
Boyle seylere annem cok karsi yulaf misir gevregi bile cunku paketli gidaInstagram olmasına gerek kalmadan açar aslında ama ben sana kopyalarim denizcim o çayla ilgili yazılanları 1 dk
Eki Görüntüle 2651378
çok naziksin,vakit ayırdığın için teşekkür ederimhepimizde oluyor duraklama dönemi moralini bozmaya değmez
Ayy canimi cektirdin kiz. Caya koymam ben onu yerimdemlerken 1 dilim ananas koy içine al sana ananaslı yeşil çay.
anneler ne derse doğrudurOhhh bee sonunda 1 ncilik
Sonunda birinci olduk cifte mutluluk yaşadım
Saol canim bizim basarimiz
Yawrukush kaptaanim es olmusuz ilk defa es oluyoruz
Umarim iyi olur ikimiz icinde
Akrep te bahsetmisti bundan bugun bir ogunumu oyle denedim gercekten fark oluyor
Ben hic yemedimbulabilirsem yicem
Boyle seylere annem cok karsi yulaf misir gevregi bile cunku paketli gida
oy kuzucuklarımıza iyi bak canım.İyi akşamlar kızlar. Bugün istediğim gibi geçmedi. Spor ve su yok. Yarın da sınav görevim var. Bakalım nasıl geçecek
12.00: çeyrek yufka, peynir, domates, salatalık, bir yumurta yağda, zeytin
Ara: Bir poğaça, iki kurabiye
19.30: iki kabak dolması, yoğurt
Su ve spor yok. Aşırı derecede yorgunum. Hiçbişey yapamayacam. Yatmaya gidiyorum
mifihafa eşim insallahh seni doğru etiketlemişimdir bu hafta ikimiz için de insallah güzel geçer
ne demek canım hatalarımızı bulup birbirimize destek olmak için takımdayız.çok naziksin,vakit ayırdığın için teşekkür ederim
İnsallahhh çok güzel geçer canmoy kuzucuklarımıza iyi bak canım.
Hazır konu açılmışken nehirim için dua edin olur mu zihni açık ve heyecanı az olsun diye yarınki maratonda kızımda var ben beter heyecanlıyım.
ne demek canım hatalarımızı bulup birbirimize destek olmak için takımdayız.
söylüyorum canım hatta dün anne sınavım kötü geçerse bana kızacak mısın diye sordu. bende ne münasebet kızım tabiki kızmayacağım. artık olmuş bişey için nasıl kızabilirim ki dedim rahatladı. hiç heyecanı yok gibi görünüyor.son denemesi 5 yanlışla sonuçlandı o ona moral oldu. sadece yarın sınavdan sonra çok ağlayacakmış onun bilgisini verdi bize bizde sen bilirsin nasıl istersen dedik.İnsallahhh çok güzel geçer canmemeklerinin karşılığını alır insallahh çok zor bir süreçten geçti öğrencilerimiz. Heyecan yapmadıkları sürece güzel geçer sen de kuzucuğuna bunu söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?