Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Su içme, sıvı tuketme ile ilgili cok aklima yatan seyler söylemiş.
Zaten ben daha once mide kucultme ameliyati olanlarin beslenme seklini de analiz etmistim.
Ayni yere çıkıyor.
Özetle, yemekten 30 dakika once su icmeyi birakin
Yemek yerken de içecek tuketmeyin, yemekten 1.5, 2 saat sonra icme islemine baslayabilirsiniz diyor.
Bunun mantığı da midemiz huni gibi, besinler midede kati halde kaldikca sindirim daha iyi oluyor, enzim ona göre ayarlaniyormus.
Simdilik bu kurali hayatima gecirdim.

Meleğim eş olmusuz yine

cumartesi günün güzel olmuş. ama salçalı yemekler kilo vermene engel olabilir.birde bamyaya bazıları ek patates koyabiliyor patates varmıydı?
pazar günüde güzel olmuş.
simit yemeseydin iyiydi canım onun yerine tahıllı bir dilim ekmek seçmelisin.
bugün güzel.
bugünde güzel bence sadece suyun az. geleneksel duraklama dönemindesin kaçamağın yoksa kilo vermemen için bir sebep yok.

yok valla, hatta yemeğin suyundan bile almadım. patates de yoktu dümdüz bamya.
simidi de işte haftada 1lik ödül kahvaltısı diye yedim ama bir daha yemem. inanılmaz tuzluydu. bütün gün su içtim yine geçmedi susuzluğum.
yorumun için çok teşekkür ederim. sayısal olarak zayıflamasam da en azından yapmam gerekeni yaptığımı biliyorum ve moralimi bozmamaya çalışıyorum şu anda. sporu arttırdım, mecburen su da arttı. umarım haftaya bombastika bir bildirim yaparım.

hepimizde oluyor duraklama dönemi moralini bozmaya değmez

Ohhh bee sonunda 1 ncilik
Sonunda birinci olduk cifte mutluluk yaşadım
Saol canim bizim basarimiz
Yawrukush kaptaanim es olmusuz ilk defa es oluyoruz
Umarim iyi olur ikimiz icinde
Akrep te bahsetmisti bundan bugun bir ogunumu oyle denedim gercekten fark oluyor
Hahahhaa
Ben de cok severim ananasi.
Ben hic yemedim bulabilirsem yicem
Instagram olmasına gerek kalmadan açar aslında ama ben sana kopyalarim denizcim o çayla ilgili yazılanları 1 dk

Eki Görüntüle 2651378
Boyle seylere annem cok karsi yulaf misir gevregi bile cunku paketli gida

İyi akşamlar kızlar. Bugün istediğim gibi geçmedi. Spor ve su yok. Yarın da sınav görevim var. Bakalım nasıl geçecek

12.00: çeyrek yufka, peynir, domates, salatalık, bir yumurta yağda, zeytin

Ara: Bir poğaça, iki kurabiye

19.30: iki kabak dolması, yoğurt
Su ve spor yok. Aşırı derecede yorgunum. Hiçbişey yapamayacam. Yatmaya gidiyorum
mifihafa eşim insallahh seni doğru etiketlemişimdirbu hafta ikimiz için de insallah güzel geçer

anneler ne derse doğrudur

oy kuzucuklarımıza iyi bak canım.
Hazır konu açılmışken nehirim için dua edin olur mu zihni açık ve heyecanı az olsun diye. yarınki maratonda kızımda var. ben beter heyecanlıyım.
çok naziksin,vakit ayırdığın için teşekkür ederim
ne demek canım hatalarımızı bulup birbirimize destek olmak için takımdayız.

İnsallahhh çok güzel geçer canmemeklerinin karşılığını alır insallahh çok zor bir süreçten geçti öğrencilerimiz. Heyecan yapmadıkları sürece güzel geçer sen de kuzucuğuna bunu söyle.

söylüyorum canım hatta dün anne sınavım kötü geçerse bana kızacak mısın diye sordu. bende ne münasebet kızım tabiki kızmayacağım. artık olmuş bişey için nasıl kızabilirim ki dedim rahatladı. hiç heyecanı yok gibi görünüyor.son denemesi 5 yanlışla sonuçlandı o ona moral oldu. sadece yarın sınavdan sonra çok ağlayacakmış onun bilgisini verdi bize bizde sen bilirsin nasıl istersen dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…