- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Simdiden basarilar kaptanimoy kuzucuklarımıza iyi bak canım.
Hazır konu açılmışken nehirim için dua edin olur mu zihni açık ve heyecanı az olsun diye. yarınki maratonda kızımda var. ben beter heyecanlıyım.
ne demek canım hatalarımızı bulup birbirimize destek olmak için takımdayız.
Sabirli olup hosuna gidecek seyler yaparsan daha faydali olursun bencesağolun kızlar iyi dilekleriniz için ben daha heyecanlıyım galiba. tüm iş ailelere düşüyor bu gibi durumlarda.
ben hep sınavlardan sonrasını düşünmüşümdür o beni strese sokuyor nasıl teselli edicem doğru kelimeler ne olur endişesindeyim. ya yeterli gelmezsem? oy oy ebeveyn olmak zor iş
Deneme surecine talibim kaptanim basarili bulursaniz daha ne isterim***DUYURU***
***Guzel arkadaslarim @asena87 arkadasimiz is yogunlugundan oturu kaptan yardimciligina devam edemeyecek, bu sebeple bir kaptan yardimcisina ihtiyacimiz var.
***Daha onceleri ozel mesajla aktif olan arkadaslarimiza soruyorduk, kaptan yardimcisi olmak isterler mi diye..
***Bu sefer boyle bir mesaj yazalim dedik, gonullu olarak ben kaptan yardimcisi olurum, vaktim ,firsatim var diyen arkadasim var mi?
***Biliyorsunuz; kaptanlik, yardimcilik tamamen gonul isi, karsiliginda takimin basarisi ve, arkadaslik-dostluktan baska bir sey yok...Eger
CEYDOS kaptan ve bana yardimci olmak isterseniz cook mutlu oluruz..
@asena87 canim sanada yardimlarin icin cok tesekkur ediyoruz, umarim is hayatinda yogunlugun hafifler ve yine aramiza donersin.
Bizde de esim yumusak davraniyor ama bazen o kati ben yumusak oluyorum eskiden kardesim derdi sen cocuklarini askeriye sistemi ile buyutursun hatta oyle baslamisti ne zaman annemgile yakin oturdum o zaman diktatorluge darbe vuruldueşim bizde iyi olandır,ben acımasızım. denge mutlaka oluyor ama ben onu gözlemledim eşler arasında.
herkes birbirine acımasız olmalı bu hafta.
böyle düşünmene çok sevindim canım. bazen dengelerim sarsılsada toparlıyorum canım. hatta şimdi gittim kontrol ettim nehiri uymamış bir türkü patlattım ardından pazartesi diyete başlayacağı bilgisini verdim ve geldim. kafası aç kalacağıma takılsın ki uyuyabilsin.![]()
***DUYURU***