Benimki de öyle der hep, normalde her babalar günü t-shirt alırdım ben de nasılsa giyer diyeBenim esimde aman almayin ne olur almayin der, icten ice begenmez, zor begenen bir insandir.
O yuzden boyle basit seylere ses etmiyor.
En cokta kupalar kiriliyor, birde bu karantineda cay kahve, ust katta calisirken surekli iciyor..
Ay neyse maksat kutladik mi kutladik..
Bana anneler gununde akin kucucuk not yazmisti, esim yazdirmis, onada sukur :))
T- shirtte guzel fikir akari kokari yokBenimki de öyle der hep, normalde her babalar günü t-shirt alırdım ben de nasılsa giyer diyebu sefer korona yüzünden gidemedim alışverişe. Kilo da aldı biraz netten alsam olmaybilir. Yani kendi kendine halloldu bu sene 
Lego yapmayı çok seviyor, bana para versen uğraşmam
Anneler gününde filan da hep kendi hediyemi kendim alırımeşimin zevkine güven olmaz ☺☺ 
Ne çektik beÇünkü o da benim gibi boğa burcu
Canim tek ogun yemissin ama ac kaldigin icin fazlaca yuklenmissin o bir ogunde.Anca yazmaya zamanim oluyor, dün tüm gün disardaydim. Önce temizlik ve alisveris kosturmasi ardindan arkadaslarla mangal menüm
aksam 5-6 ya kadar birsey yemedim, ondan sonra ölcüsüz kasarli mantar, et, tavuk, salata, patlican salatasi ve kiraz yedim / 1 bardak cola zero
Bugün 17:15 firinda pirzola ve kaburga yanina közlenmis biber ve mantar
arkadasim ev yapimi recel verdi 2 ck tadina baktim
2 tane düz seftali (ismini bilmiyorum) yedim
ve suan sütlü kahve iciyorum
en azindan suyumu yeterince icmeye calistim ve dün olabildigince hareket ettim ama bugün hic halim yok
sacma ve karmakarisik bir haftasonu oldu benim icin. yarin kabak detoksu yapicam umarim sabah tarti cok acimasiz olmazAomine Daiki 
Benimde buyuk oglum boga, ayy Allahim bir usengec ki, tum bogalar boyle mi ya...Ne çektik be
(Boğalar )
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım daha nice güzel mutlu sağlıklı yıllar geçirin inşKahvalti sonrasi ben camasir katlama- utuleme isine girismistim ,esimde kucuk oglumla oynuyordu..
Sonra Aras babasinin uzerine ziplamis, burun buruna carpismislar esiminde cani yandi epey ama Arasin burnu kanadi
Neyseki baskiyla kani durdurdum , sonrada uyudu.
Verilmis sadakamiz varmis , boyle atlattik.
*Yarinda bizim evlenme yildonumumuz, 12 yil oluyor, zaman su gibi akiyor...
Esim ilk 5 yildan sonra her sene unutur olmustu, ben gecen seneye kadar supriz yapip kutlamaya devam ettim.Fakat gecen sene dedim ki artik bende birakayim, beraber hatirlamayinca bir kiymeti olmuyor..Saka gibi bu sene hatirlamis ve hediye olarak fitbit almis bana..Cok mutlu oldum , egzersizlerimi, yuruyuslerimi, kalp atislarimi her seyi takip edebilecegim.Bana bol motivasyonlu bir hediye oldu. 
Benimde buyuk oglum boga, ayy Allahim bir usengec ki, tum bogalar boyle mi ya...
Benim is yapasim gece 1 den sonra gelir. Oda gürültü olur diye yapamıyorum mecburluktan. Acıkmasam yemek yapmamBenimde buyuk oglum boga, ayy Allahim bir usengec ki, tum bogalar boyle mi ya...
Milyon tane çok mantıklı bahane üretebilirim. Ama.yine kalkmamEvet
Hep yatsam keske
Isime gelirse usengec deilimdir. Gelmezse hic yerimden kalkmam :))
Sagol Aysuncum, eksik olma canim..Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım daha nice güzel mutlu sağlıklı yıllar geçirin inşArasa da çok geçmiş olsun canım 
Ayni Akin iste, kirk yilin basinda odasini toplar ,3 gun ne guzel topladim diye anlatir ama asiri usengec :)))Evet
Hep yatsam keske
Isime gelirse usengec deilimdir. Gelmezse hic yerimden kalkmam :))
Demek ki cocugum burcundan dolayi boyleymis, ayni Akini anlatiyorsunuz :))Benim is yapasim gece 1 den sonra gelir. Oda gürültü olur diye yapamıyorum mecburluktan. Acıkmasam yemek yapmamaçıldıktan sonra başlarıyım içinde çok yiyip şişmanladım sanirim. 
Bir tek çamaşır yıkamayı severim. 1 saat giydiğin seyleri bile yıkarım. Tek ustumdekiler kalır. Onları da en son değişip yıkarım. Oh pamuk gibi olurum
Romantik eğlenceli
Hayırdır kuzum niye streslisin? Akşam öğünün çok güzel. Yarim çay bardağı kuruyemiş biraz fazla bence canım, hele fındık filansa kalorisi de fazla. Karpuz sabah acıktirmadi mi, ekmek yerine tercih ettin sanırım.işler çok yoğun bugün, menümü yazayım unutmadan.FitFiliz 
sabah: 2 yumurta + 1 kase karpuz + süzme peynir, maydonoz/dereotu
öğlen: 1/2 çb kuruyemiş, 1 tl büyüklüğünde açma
akşam: ton balıklı salata, doymayınca üzerine 1 haşlanmış yumurta, 1 çk fıstık ezmesi
stresten ötürü çok aç hissediyorum, kendimi zor tutuyorum
su: 1.5 litre şimdi ama sporu daha yapmadım yapınca 2.5 olacak.
spor: 1.5 saat fitness: 90*10= 900
2 saat kadar da dışarda dolandım bugün ama yürüyüş denemez, nimetten saymayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?