Hastamisin kuzum, cok sagol iyi dileklerine..Yawrukush evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Aras a da cok gecmis olsun
Ben dun spor da fena carpildim herhal. Kapilar acikti esiyorduda. Felaket de terlemistim. Gece den beri bogazim agriyor ve halsizim.
Kotu bir gun gecirdim
Sifir spor
Cok az su ve karbonhidratli bir gun
Cuma ya kadar cok dikkatli olmam gerekiyor. Ceza mi da yarin yapsam Olur muMilana firuze ?
Sabah 1 tost
Aksam 2 y. K pilav
5 dilim beyti. Ev yapimi
2 yk yogur
1 catal Kimchi
Ara
Bogaz pastili. Sayisini takip edemedim
Su 1L
Gecmis olsun canim.Yawrukush evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Aras a da cok gecmis olsun
Ben dun spor da fena carpildim herhal. Kapilar acikti esiyorduda. Felaket de terlemistim. Gece den beri bogazim agriyor ve halsizim.
Kotu bir gun gecirdim
Sifir spor
Cok az su ve karbonhidratli bir gun
Cuma ya kadar cok dikkatli olmam gerekiyor. Ceza mi da yarin yapsam Olur muMilana firuze ?
Sabah 1 tost
Aksam 2 y. K pilav
5 dilim beyti. Ev yapimi
2 yk yogur
1 catal Kimchi
Ara
Bogaz pastili. Sayisini takip edemedim
Su 1L
Esler hic acimasin birbirine , aci yok Rocky :)))Gecmis olsun canim.
Tabikide olur yarin yaparsin bu gun dinlen güzelce.
Karbohidrat fazla ama yinede cok yememissin yani yarinda cezana birlikte karar veririz. :)
Gecmis olsun canim.
Tabikide olur yarin yaparsin bu gun dinlen güzelce.
Karbohidrat fazla ama yinede cok yememissin yani yarinda cezana birlikte karar veririz. :)
Anlastik canim dikkat et kendine...Acima kiz
Protein tek kiyma. Saglikli yag ise ustune surdugum zeytinyag var
Ya birde astim alerjim de var. Ikiside sebep daha da kotu olmasi icin. Yemek yapmaya kalktim yoksa full yattim.
Yawrukush sabah halledeceğim söz. Hatta zumba videosu var cok sevdigim 30dk. Onu yaparim
Cocuklar basimda surekli. Babalarida evde olsa dibimde bitiyorlar
Sahi eşin biliyor mu kilo verdiğini? Yoksa görünce sürpriz mi olacak canım?Evet canim miss, tesekkurler.
Esimden tek haber işinde gucunde çalıştığı.
Hala ne o gele biliyor ne ben gide biliyorum.
Ama yinede orda iyi oldugnu bilmek yetiyor simdilik bana, yine sabır yine sabır tek soyledigi biraz sabirli olmam gerektiği.
Ama benim sabirmin son kirintilarindayim artik.
Insallah boyle uzak kala kala sonunda yabancilaşmayiz bir-birimize.
Ohh mis gibi ne keyifli geldi okuyunca :))Hoşgeldin Özgecimmtakım canlanıyor sen gelince
Çay yaptık yanında bir kare bitter. Karşimda Tv'de de love it or list itşu anncok keyfim yerinde
Guzel birgun olmus canim..
Cok yakin bir arkadasim bayilir kore dizilerine, animelere, sende oylesin demek , keyifli seyirler ccanim :)Bende Kore dizilerine takigim. Son 3bolumu kalan dizim vardi. 3saatimi boyle gecireyim
Ben esime gecen yil kupa almistim babalar gununde uzerinde de World's greatest farter , I mean father yaziyordu.
Anlami dunyanin en harika osurani, yani babasi yaziyordu
Bu sene acayip yaratici bir insan oldugum icin yine kupa aldim ama paraya kiyip 2 cocuk oldugu icin , 2 tane aldim..
Simdi balon sisiriyoruz cocuklarla, esim uyuyor, duvara balonlari yapistircaz, babalar gunun kutlu olsun yazcaz.
Bence guzel oldu, seneye yine aliirim kupa, Allah omur verirse...
Dipnot: Annem babam calistigi icin beni ananem, dedem buyuttu, annem babam isteyken hep dedemlerdeydim.Neyse ananem hic sasmaz her ozel gunde dedeme gomlek alirdi, poti kareli sadece rengi farkli gomlekler , sonucta ozumuz neyse o , bende ananemin torunuyum.
Benim esimde aman almayin ne olur almayin der, icten ice begenmez, zor begenen bir insandir.
Çok hoşsun gerçekten canım. Biz hediye almadik eşime, LEGO almıştı geçenlerde kendine almayin o benim babalar günü hediyem olsun dediüzmüyor hiç
Bize de öner sevdiklerinden bir tane canim, fırsat olursa bakarızBende Kore dizilerine takigim. Son 3bolumu kalan dizim vardi. 3saatimi boyle gecireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?