Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ohh en dogalindan varsa yumurta mis gibi..
Afiyet olsun canim..
Esinden haber var mi?
Evet canim miss, tesekkurler.
Esimden tek haber işinde gucunde çalıştığı.
Hala ne o gele biliyor ne ben gide biliyorum.
Ama yinede orda iyi oldugnu bilmek yetiyor simdilik bana, yine sabır yine sabır tek soyledigi biraz sabirli olmam gerektiği.
Ama benim sabirmin son kirintilarindayim artik.
Insallah boyle uzak kala kala sonunda yabancilaşmayiz bir-birimize.

Bende cok severim oyuzden ne aliyorum, ne yapiyorum..
Evde olsa biliyorum ben bitiririm :)
Aslinda benimde yapmamam gerekiyor ama iste yine gönül bu dayanmiyor.
Yazin her şeyden bir şekilde depolamak istiyorum hep.
Reçel, komposto, konserve, tursu, salca liste uzar gider boyle.

Ayni ben, eskiden açlık ne derdim ama artik açlığın ne olduğunu çok iyi anladim, her öğün doymada masadan kalkmayi...

Ayni ben, eskiden açlık ne derdim ama artik açlığın ne olduğunu çok iyi anladim, her öğün doymada masadan kalkmayi...

bu mide kazınması hali esasında gerçekten güzel bir şey. hödö hödö yiyip midenin şişip koltuğa yayılma hallerimin gelmesindense bunu tercih ederim, en azından insan rahat hissediyor.

benim kendimde farkettiğim bir değişiklik, yiyeceklerin artık vücudumda yarattığı etkiyi farkedebilmem oldu şu son 2 haftada. önceden mide çingene çadırı gibi olduğundan ne gaz yapar, ne sivilce çıkarır, ne alerji yapar, ne şişirir anlamama imkan yoktu. şimdi diyebiliyorum 'haa yulaf beni kabız yapiyyymiiiş' sdklfjsa

Çingene çadırı

Evet canim tam mola vereyim dedim, yarin bizim evlilik yildonumumuz esim bana fitbit almis hediye olarak, bugunden verdi..
Sporlarimi arttiririm fitbit ile , cok guzel hediye oldu beni motive etmek icin.. :)
Fitbit in fotosunu atar misin canim
Bol odullubirgun olmus Tansucum, yarin toparlanma vakti canim...
Yoksa oklavamla kovalarim :))
Yarin yun yikamaya gidecegiz kaptanim bayagi yorucu olacak aksamdan yulafli omletimi pisirdim kizima da patates kizarttim azicik kahvalti da kizartma yiyor sadece
Kendi kaybeder sikma canini

Kesinlikle katiliyorum, bu aclik insani mutlu ediyor bence.
Hem beslenmeme dikat ederek yuzumdeki sivilce oranini dusurdum.

kizlar verebildigimi gorunce bana bir rahatlama geldi galiba motivem dustu desteklerinizi bekliyorum CEYDOS kaptanim lutfen gel beni hizaya sok
Bende oyle oluyorum ya 1 hafta iyi kilo verince diyer hafta bosluyorum.
Ama bu hafta boylamak yok.
Sanada yok!

Gecmis olsun bisey yememissin tatli ile dengelemis olursun afiyet olsun

Evet canim tam mola vereyim dedim, yarin bizim evlilik yildonumumuz esim bana fitbit almis hediye olarak, bugunden verdi..
Sporlarimi arttiririm fitbit ile , cok guzel hediye oldu beni motive etmek icin.. :)

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Hep mutlu huzurlu sağlıklı olun beraberce

Kıyamam Aras'a ya, çok geçmiş olsun canım

Eşine gelince bak o kadar sene sonra bile eğitilebiliyor demek ki erkekler, umarım hep hatırlar güzel suprizlerim de devamı gelir tatlım

Çünkü o da benim gibi boğa burcu
Ben de boğa burcuyum. Ay burcum da boğa. Yükselen başak çok afişe oldum kimliğim ortaya çıkçak birazdan

Benim de yükselenim başak

merhaba CEYDOS Yawrukush ve diğer takım arkadaşlarım.
Çok yakında
Aranıza dönmeyi planlıyorum.kilo almadım ama kiloda vermedim bu dönemde bol bol spor yapıyorum -1 -2 kilo verip aranıza dönmeyi planlıyorum

Evlilik yil donumuz kutlu olsun canim.

Yawrukush evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Aras a da cok gecmis olsun

Ben dun spor da fena carpildim herhal. Kapilar acikti esiyorduda. Felaket de terlemistim. Gece den beri bogazim agriyor ve halsizim.
Kotu bir gun gecirdim
Sifir spor
Cok az su ve karbonhidratli bir gun
Cuma ya kadar cok dikkatli olmam gerekiyor. Ceza mi da yarin yapsam Olur mu Milana firuze ?

Sabah 1 tost
Aksam 2 y. K pilav
5 dilim beyti. Ev yapimi
2 yk yogur
1 catal Kimchi

Ara
Bogaz pastili. Sayisini takip edemedim

Su 1L

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…