Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğru canım valla ben pek aktif olamıyorum amasürekli bı yerlerdeyim annemlerden döndük bugün adadayiz artik

Ben fatsecret kullanıyorum

Çatladım şu an 2 saat yürüdüm abartısız. Mal gibi de topuklu giymiştim

arkadaşlarımla buluşacağımdır mesela, ne zaman topuklu/mini etek vb giysem her yere yürürler, ne zaman eşofman spor ayakkabı giysem her yere araba. artık bu yazılı olmayan ve bilinçaltlarına işlenmiş bir kural gibi o yüzden o gün ne yapmamızı istiyorsam ona göre giyiniyorum hep de tutuyor ahadsfklj

Uykunun bölünmesi beni de çok etkilerdi. Yatmadan süt veriyor musun Özlemcim? O biraz tutuyor.
Buralarda misin? Yorumlarını özledim valla
Veriyorum canim ama arada uyaniyor yine acikip bide 4 kopek disi kaldi biraz onlarda arada rahatsiz ediyor sanirim

Murphy kanunu gibi gkdkdksks ben veterinerin yakın olduğunu düşünüyodum ama 1 saat yürüyüş mesafesiymiş. Benim çocuk da 3,5 kilo. Ayaklarım şişti,bacaklarımın iç kısmı sürte sütte yandı.

sırf o sürtme yüzünden dün babanne donu görünümlü bi ince tayt sipariş ettim. bir formül de deostick sürmek bacak içine -resmen 21. yüzyıl mucizesi gibi, çok tavsiye ederim.

yia sabah görmüştüm senin çocuğu unutmuşum, çok tatlı meaaşşaallah. aynısının 5 kiloluğu bende var.

Ben 13:00 civarı kahvaltı yaptım
Ekledim hatta fotosunu da
Acaba çok mu yemişim peyniri?
Şu an hiç aç değilim, acıkacak gibi de durmuyorum.
Detoksu tam yapmak istiyorum ama
Acaba tek öğün mü yapsam?
2 değil 3 kabakla?
Birebir yapmak daha mı etkili olur?
sizce kızlar?
M MaviFeslegen Arrietty_ B Beklenen2 M minimalce_

Eklentiler

• D73D9D9F-6976-44BA-8B47-A6FC4954973E.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 25
Bildiğimiz koltuk altı rolonu mu? İşe yarıyor mu?

Peynir hem ince hemde protein olduğu için sıkıntı yok canım. Birde aynı hesaba gelecek bence kendini zorlama 2 öğün yap.
benim metabolizmam az az sık sık yiyince daha çok çalışıyor bi öğünü atlarsam kg veremiyorum o yüzden sen bilirsin ama bence 2 öğün yapmanda yarar var

Bence kahvaltin iyi canim kendini strese sokma ben IF yaptigim icin kahvaltiyi atlayip 2 ögün kabak yicem bakalim nasil olacak :)

Bence miktar iyi
Nasil doyacaksan oyle yap bence.
Bende 2 ögun planliyorum
1 kabak ile. Ben tam cozemedim bu detocu
Deneyip gorecegiz herhal

Bende kışın böyle bir içlik giyiyorum. Ama hava şu an çok sıcak. Şimdi kas gevşetici almak için kalktım sanki dayak yemişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…