Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım regl çok kötü geçiyor. Ağrı kesici içmeme rağmen bacaklarım.agrisindan ev işi bile yapmadim. Bugün daha iyi hissediyorum. Yapacam insallah

Biri bana ceza mi kesiyordu

bazen kendime ben de 'acaba peyniri çok mu koydum?' sorusunu sorarım. sonra derim ki, hiçbir şişko peynir yüzünden şişko olmadı. ve yerim o peyniri.

o 50 60 kalorilik peyniri yemesek canımız belki başka bir şey çekecek, acıkacağız. afiyet olsun bence çok güzel yemişsin. ben de bugün bu civar peynir, belki biraz daha fazlasını yemişimdir.

Protein ağırlıklı olduğu için bence sıkıntı yok canım. Bi kalıp peyniri oturup yemiyoruz sonuçta

Eger kendine engel olabiliyorsan 1 catal ye.
Sanki karsi taraf diyetdeyim yiyemem dedikce dahada zorluyor insani. Hic bahsetmeyip kucuk dilim iste. Minicik catal ile tadina bak

Eger kendine engel olabiliyorsan 1 catal ye.
Sanki karsi taraf diyetdeyim yiyemem dedikce dahada zorluyor insani. Hic bahsetmeyip kucuk dilim iste. Minicik catal ile tadina bak
Canım oğlumu böyle zamanlarda kullanıyorum ona yedirirm yüksek ihtmalle.
Acıktım ya 2 de yemiştim oysa ki kabağı. Akşama yanına ton balıklı salata yiyip kapatıcam öğünümü. Yoksa börekler pastalar görünce saldırırım giden kilomda geri döner

Haha deli kiz, Yinede kucuk parca al cocuga dayatcaksan bile :)))
Miktari az miydi? Yogurt ve Ceviz de eklemis miydin?

Haha deli kiz, Yinede kucuk parca al cocuga dayatcaksan bile :)))
Miktari az miydi? Yogurt ve Ceviz de eklemis miydin?
Sütüm çekmesin dimii Ceviz eklemedim de sulu şekilde 2-3 kaşık yoğurt kalmış evde. O yüzden daha çabuk acıktırdı sanırım. Yarım elmayla 8 kiraz yedim ara öğün olarak. 1,5 saat sonra da yine yemek yiyeceğiz o yüzden dayanıyorum

1 lahmacun bol salata ve ayran yiyebilirsin canım

Lahmacun uzun olanlardansa yarım , yuvarlaksa bir, + bol yeşillik, no omlet - nein ikinci lahmacun. ☺☺☺

Yanlış yere sordun kuzum sen

Bahar'cim nerden başlasam şimdiden sorry tatlım, fıstık ezmesi şekersiz bile olsa hem katki maddeli hem de kalorili. Evde kendi yapanlar bile bir çay kaşığı tüketiyor günde..öyle ekmeğe sürmek cıssss olmuş --> 100 burpees

Öğlen şeker arası olmuş, karpuz yerine kuru kayısı yoğurt enfes olurdu. Kasenin büyüklüğünü sormaya korkuyorum --> 20 şınav

2 tablet dediğin bütün kalıp değildir umarım
Ne olur 2 kareyi kastettim de
DUYURU

KIZLAR DAHA ONCE YAZMISTIM BELKI GOZDEN KACMIS OLABILIR.
@Tanssss ARKADASIMIZ YENI KAPTAN YARDIMCIMIZ, EGER FIRSATI, ZAMANI OLAN BIR ARKADASIM DAHA VARSA GONULLU OLARAK KAPTAN YARDIMCISI OLMAYA, BUGUN YAZARSANIZ, EDITORU HABERDAR EDECEGIM..
Tebrikler Tansu'cum. Sevindim
Benim vaktim var
Psikolojikmende kendime geldim. Korona Ilk ay tuketmisti resmen beni
Zeynep'cim bence harika olursun
Vayy tüyo süper

Aşırı mantıklı. Teşekkür ederim cevabın için :)
Tek öğün beslenme canım bnde geç uyandım kahvaltı ve akşam yiyecegim
Evet yedim şimdi 1 kabak. 7de de diğerini yiyeceğim. Tarifte 2 kabak diyor ama tek yiyebildim anca.
Akşama 2 tane yiyeceğim. Yarına kadar acıkmayım.
Bugün kafama göre takilmaca yapıyorum bn sabah 2 bardak limonlu su içtim 2 yumurta peynir ve yeşillik şimdi yeşil çay aksama salata veya cacık düşünüyorum
seninki de detoks oluyor şu an :)

kız fıstıkezmesi protein içerdiğinden kendiliğinden var programımda, fazladan yemedim karpuz konusunda haklısın. ama eve alınınca artık yedim dün de, başka meyve gördüğümüz yok zatii sdkljfa. 300 gr yemişimdir tahminen.
tabii ki tablet tekli parça. toplam 10 gram yemişimdir.

şimdi bakayım burpees neymiiiş skladjf

edit: baktım vallaha ben bunu 1 kere bile yapamam ne 100ü sdklafjas. alternatif bir şey alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…