Eğer diyetisyen önerdiyse o ceza iptal o zaman canim. Yalnızca markasından emin ol, trans yağ içerenler bile var. Ben kendim yapmıştım bir seferinde. Hem kolay hem de sağlıklı oldu. Denemelisin seviyorsankız fıstıkezmesi protein içerdiğinden kendiliğinden var programımda, fazladan yemedimkarpuz konusunda haklısın. ama eve alınınca artık yedim dün de, başka meyve gördüğümüz yok zatii sdkljfa. 300 gr yemişimdir tahminen.
tabii ki tablet tekli parça. toplam 10 gram yemişimdir.
şimdi bakayım burpees neymiiiş skladjf
edit: baktım vallaha ben bunu 1 kere bile yapamam ne 100ü sdklafjas. alternatif bir şey alabilir miyim
Eğer diyetisyen önerdiyse o ceza iptal o zaman canim. Yalnızca markasından emin ol, trans yağ içerenler bile var. Ben kendim yapmıştım bir seferinde. Hem kolay hem de sağlıklı oldu. Denemelisin seviyorsan
Karpuz şinavlari o zaman sadece
Geçmiş olsun canım ya alerji çok zor birşey. Umarım duzelirsin kısa zamanda.FitFiliz kuzum 100 burpees de cani cikar kizin jj veya ip Olur sende benimle ayni fikirde isen. Veya 10 burpees 10 Squat :))
Aslinda fistik ezmesi 100 gr in karbonhidrat i 10-12 arasi ise sorun yok.
Evet ev yapimi herzaman daha iyidir ama satilanlardan da iyisi var.
Ben hala Ilk ogun ileyim. Daha kabaga gelemedim
Yaz alerjimin cosmasi sebep olabilir. Hapsurmakdan Yemek dusunemiyorum
Benim yaptığım da öyle olmuştu, ama önemli değil bence. Biraz daha bal eklesem, hatta z.yagı belki kremsi olurdu ama kalori arttırmak istemedim. Zaten sonra da ne gereği var fıstığı direkt yerim olmuştumay bahane oldunuz tekrar fıstık ezmesi yapma videoları izledim, benim sorunum fıstığı az koymakmış. öyle olunca bıçakların üzerinde dıstık kalmıyor blender tam çeviremiyormuş fıstıkları. tekrar deneyeceğim yarın, yiha.
Haklısın, ama şu var ben canım o şey neyse artık yemeyi cok istiyosam sormuyorum geneldeNereye sormam gerekiyo
çileğe hemde öğünde tek yenen oyken ceza mı? cici kaptiş olmadı karboya kızıyorduk hani o da fazlasına.Tesekkurler kaptanim
Aynen gecen hafta yaptim bu hafta gitti bakalim yarin yorgun olmazsam yaparim
Bende spor yapamadim bu hafta. Regl doneminden
Canim cilekler icin ilk cezami vereyim
10 jj
yok canım ceza. ben çileğe labneyi koyuyorum üstüne hindistan cevizi rendesi üstüne çikolata rendesi birde stevia afiyetle yiyiyorum. bizim beslenme tarzımıza uygun çilek.Tamam yapayım
Ama bir porsiyon meyve yeme hakkımız yok mu normalde?
Kiraz-çilek toplam bir porsiyon ediyor.
Neden ceza aldığımı bilirsem bundan sonra dikkat ederim diye soruyorum :)
canım gidersen kilo verirsin ama yavaşlar emin ol yılların çabası takım insanı motive ediyor. birlikte öğreneceğimiz daha çok şey var.
dün kesin keçileri kaçırdı ondan olmuştur canımSon mesajlaşmalarda hoşuma gitmeyen bir şey var. Menüyü paylaştım, ceza gerekiyorsa yaparım, ne eksik ne fazla diye sordum.
Sağolsun arkadaşlar güzel güzel cevap verdi.
Ama biri ceza verip arkasından da dalga geçmesi hoşuma gitmedi.
Canım sıkılsın diye girmedim ben bu gruba. Bir şeyler öğrenmek, teşvik olmak için girdim.
Cok az yiyorsun 1 kabaksa. Yanina et de eklemeye calis, daha doyurucu olur. Benim porsiyonlar buyuk canim. Emzirdigim icin 1500-1600 civari oluyor aldigim kalori (her gun saymiyorum). Kilo verdikce porsiyonlari azaltacagim.Menemen yapmıyorum ben. Çünkü yanında bol bol ekmek gidiyo ben kendimi biliyorum.1 kabak,1 domates ve 1 sarımsakla yaptım.
Leslie ye baktım. Anladığım kadarıyla 3 mili durduğumuz yerde yürüyoruz. Kalori sayıyor musun? Çünkü bu söylediklerin 1000 kalorinin altında gibi. Gerçi miktarını bilemiyorum.
Eki Görüntüle 2653157
Bu arada her iş için uyandığımda ve çalıştığımda bu çocuk uyuyodu. Şimdi sabah veterinere yürücez(bana yakın yolda köpekler olduğu için uzun yolu kullanıcam)
Kucukse 2 (buyukse 1) lahmacun, salata ayranBacılar öğleyi 1 bardak ayran ve onu içtikten 2 saat sonra 1 kase kiraz ve bir tane köfte yedim. Şu an 8 e kadar çalışmam gerek. Erkek arkadaşım yemek yapmaya üşendiği için lahmacun söylicekmiş. Sizce 1 lahmacun yiyip sonra omlet mi yapsam yoksa 2 lahmacun yesem sorun olur mu?
1500 1600 kalori senin için ideal. Senin menüne ve buradan bir iki kişinin menüsüne baktım. Az görüp şaşırıyorum. Herhalde ben açgözlüyüm diye düşünüyorum.Iyi aksamlar
Menu
Sabah
Salamli ve siyah zeytinli salata, rezene cayi
Ogle
Yogurtlu yesil fasulye
Aksam
Et kofte, salata ve ayran
1 saat kadar sonra karpuz yeme niyetimdeyim.
Su 2.5 simdilik
40 dk leslie 280
Hyperborea17 CEYDOS
Cok az yiyorsun 1 kabaksa. Yanina et de eklemeye calis, daha doyurucu olur. Benim porsiyonlar buyuk canim. Emzirdigim icin 1500-1600 civari oluyor aldigim kalori (her gun saymiyorum). Kilo verdikce porsiyonlari azaltacagim.
Van kedisi mi
Kucukse 2 (buyukse 1), lahmacun, salata ayran
bir rahata ereyim bu detoksu senden tekrar isteyeceğim canım.Katılacak mısın sen de?
Sabah 2 yumurta, 2 dilim peynirle kahvaltı.
Bazıları söğüş de yenir diyor bazıları yenmez. Ona sen karar verirsin.
Öğle ve akşam 2şer kabağı ister az yağda kavur, ister fırınla, ister haşla. Üzerine 2 kaşık yoğurt ve 2 ceviz.
Öğle ve akşam arasında da 2 porsiyon meyve.
aman allahım bu ne güzellik. ben onu alır sever sever öperim. canım ya maşallah.Menemen yapmıyorum ben. Çünkü yanında bol bol ekmek gidiyo ben kendimi biliyorum.1 kabak,1 domates ve 1 sarımsakla yaptım.
Leslie ye baktım. Anladığım kadarıyla 3 mili durduğumuz yerde yürüyoruz. Kalori sayıyor musun? Çünkü bu söylediklerin 1000 kalorinin altında gibi. Gerçi miktarını bilemiyorum.
Eki Görüntüle 2653157
Bu arada her iş için uyandığımda ve çalıştığımda bu çocuk uyuyodu. Şimdi sabah veterinere yürücez(bana yakın yolda köpekler olduğu için uzun yolu kullanıcam)
bende bugün öğlen başladı bir hapşurma ve göz akıntısı anlatamam. bekliyordum zaten ama bu dönemde olması kötü oldu. normalde tylol içer geçirirdim şimdi mecbur ilaç yazdırdım. coronaya karşı açık hedef olmayayım diye düşündüm. nitekim içeriğinde coronaya karşı seni zayıf bırakan madde varmış sakın kullanma dedi doktor.Bu arada ben hala yatiyorum. Yaz alerjim cok kotu yapti beni. Hapsurmakdan icim disim bir hos oldu. Ilaclarimda fayda etmiyor
Esim sabah yuzun sararmis yat sen cocuklari ben birakirim dedi. Normalde ben evdeysem ve Rica etmezsem birakmaz. Kizin huysuzlugunu cekmek istemiyor.
Ama galiba kotu gorunuyordum. Ben kendim gormuyorum ama halsiz ve sumukluyum yaz gribi
Yinede yuruyus e cikacagim
3,5 kilo mu hahaha kuş gibi yavrum. bende bir oğlan var maşallah kızlara bişey bırakmadığı için 7 kilo oldu dombili. gözleri gömüldü.Murphy kanunu gibi gkdkdksks ben veterinerin yakın olduğunu düşünüyodum ama 1 saat yürüyüş mesafesiymiş. Benim çocuk da 3,5 kilo. Ayaklarım şişti,bacaklarımın iç kısmı sürte sütte yandı.
bu tarz detokslarda içerisinde ne yemen gerekiyorsa onu yemelisin. çünkü vücudun kalorisi az gıda almasını ama doymasını hedefliyorlar.Ben 13:00 civarı kahvaltı yaptım
Ekledim hatta fotosunu da
Acaba çok mu yemişim peyniri?
Şu an hiç aç değilim, acıkacak gibi de durmuyorum.
Detoksu tam yapmak istiyorum ama
Acaba tek öğün mü yapsam?
2 değil 3 kabakla?
Birebir yapmak daha mı etkili olur?
sizce kızlar?
@1delimaviArrietty_ B Beklenen2 M minimalce_
hayırlı olsun tansucum çok sevindim kaptan olmana. artık takımdakilere örnek olmak için karbonhidrattan uzak durman gerekecek kuzum hazırla kendini.DUYURU
KIZLAR DAHA ONCE YAZMISTIM BELKI GOZDEN KACMIS OLABILIR.
Birgaripanne ARKADASIMIZ YENI KAPTAN YARDIMCIMIZ, EGER FIRSATI, ZAMANI OLAN BIR ARKADASIM DAHA VARSA GONULLU OLARAK KAPTAN YARDIMCISI OLMAYA, BUGUN YAZARSANIZ, EDITORU HABERDAR EDECEGIM..
Yedim ve aşırı doydum ceydoş.bir rahata ereyim bu detoksu senden tekrar isteyeceğim canım.
aman allahım bu ne güzellik. ben onu alır sever sever öperim. canım ya maşallah.
bende bugün öğlen başladı bir hapşurma ve göz akıntısı anlatamam. bekliyordum zaten ama bu dönemde olması kötü oldu. normalde tylol içer geçirirdim şimdi mecbur ilaç yazdırdım. coronaya karşı açık hedef olmayayım diye düşündüm. nitekim içeriğinde coronaya karşı seni zayıf bırakan madde varmış sakın kullanma dedi doktor.
3,5 kilo mu hahaha kuş gibi yavrum. bende bir oğlan var maşallah kızlara bişey bırakmadığı için 7 kilo oldu dombili. gözleri gömüldü.
bu tarz detokslarda içerisinde ne yemen gerekiyorsa onu yemelisin. çünkü vücudun kalorisi az gıda almasını ama doymasını hedefliyorlar.
Az yemem canim ben, saglikli seylerden doyana kadar yerim1500 1600 kalori senin için ideal. Senin menüne ve buradan bir iki kişinin menüsüne baktım. Az görüp şaşırıyorum. Herhalde ben açgözlüyüm diye düşünüyorum.
Kedim british shorthair cinsi. 2 sene önce kışın antremana giderken buldum. O günden beri arkadaşımdır
sonucu merakla bekliyorum. hatta bir sonrakine beraber başlayalım.Yedim ve aşırı doydum ceydoş.
Ben iyi sonuç alırsam özellikle her yere yazıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?