Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

FitFiliz kuzum 100 burpees de cani cikar kizin jj veya ip Olur sende benimle ayni fikirde isen. Veya 10 burpees 10 Squat :))
Aslinda fistik ezmesi 100 gr in karbonhidrat i 10-12 arasi ise sorun yok.
Evet ev yapimi herzaman daha iyidir ama satilanlardan da iyisi var.

Ben hala Ilk ogun ileyim. Daha kabaga gelemedim
Yaz alerjimin cosmasi sebep olabilir. Hapsurmakdan Yemek dusunemiyorum

Eğer diyetisyen önerdiyse o ceza iptal o zaman canim. Yalnızca markasından emin ol, trans yağ içerenler bile var. Ben kendim yapmıştım bir seferinde. Hem kolay hem de sağlıklı oldu. Denemelisin seviyorsan
Karpuz şinavlari o zaman sadece

teşekkür ederim, yine de şınavı 20 yapayım orta yol olsun :)

şimdi şöyle ben en az 10 kere fıstık ezmesi yapmayı denemişimdir evde. büyük blenderla, küçük blenderla, el blenderıyla, balla, balsız, fıstığı kavurarak, kavurmadan, öyle böyle şöyle. hiçbir ama hiçbir zaman krem formatına ulaşmadı. hep böyle parça parça kaldı kum gibi. fıstılar da blenderların duvarına yapıştığından karıştırmaya devam edemedim hiç. bunun kıvamını bir kere tuttursam hiç bırakmayacağım da ah beceremiyorum.

Geçmiş olsun canım ya alerji çok zor birşey. Umarım duzelirsin kısa zamanda.
Ceza vermeye alışık değilim ya ben aslında hiç, (Ceydos korkumdan bunlar hep )
Baktım kaptiş 300 JJ cezasi vermiş, dedim burpees de 100 olabilir o zaman . Ama zaten Baharın uyguladığı diyette varmış, tümden iptal o yüzden

Benim yaptığım da öyle olmuştu, ama önemli değil bence. Biraz daha bal eklesem, hatta z.yagı belki kremsi olurdu ama kalori arttırmak istemedim. Zaten sonra da ne gereği var fıstığı direkt yerim olmuştum

Eklentiler

• IMG_20200623_185347.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 32
Tesekkurler kaptanim

Aynen gecen hafta yaptim bu hafta gitti bakalim yarin yorgun olmazsam yaparim

Bende spor yapamadim bu hafta. Regl doneminden

Canim cilekler icin ilk cezami vereyim
10 jj
çileğe hemde öğünde tek yenen oyken ceza mı? cici kaptiş olmadı karboya kızıyorduk hani o da fazlasına.
Tamam yapayım
Ama bir porsiyon meyve yeme hakkımız yok mu normalde?
Kiraz-çilek toplam bir porsiyon ediyor.
Neden ceza aldığımı bilirsem bundan sonra dikkat ederim diye soruyorum :)
yok canım ceza. ben çileğe labneyi koyuyorum üstüne hindistan cevizi rendesi üstüne çikolata rendesi birde stevia afiyetle yiyiyorum. bizim beslenme tarzımıza uygun çilek.
canım gidersen kilo verirsin ama yavaşlar emin ol yılların çabası takım insanı motive ediyor. birlikte öğreneceğimiz daha çok şey var.
dün kesin keçileri kaçırdı ondan olmuştur canım internet ortamında jest ve mimikler olmadığı için bazen yanlış anlamalar olabiliyor.

Iyi aksamlar

Menu
Sabah
Salamli ve siyah zeytinli salata, rezene cayi

Ogle
Yogurtlu yesil fasulye

Aksam
Et kofte, salata ve ayran

1 saat kadar sonra karpuz yeme niyetimdeyim.
Su 2.5 simdilik
40 dk leslie 280
Hyperborea17 CEYDOS
Cok az yiyorsun 1 kabaksa. Yanina et de eklemeye calis, daha doyurucu olur. Benim porsiyonlar buyuk canim. Emzirdigim icin 1500-1600 civari oluyor aldigim kalori (her gun saymiyorum). Kilo verdikce porsiyonlari azaltacagim.

Van kedisi mi

Kucukse 2 (buyukse 1) lahmacun, salata ayran

1500 1600 kalori senin için ideal. Senin menüne ve buradan bir iki kişinin menüsüne baktım. Az görüp şaşırıyorum. Herhalde ben açgözlüyüm diye düşünüyorum.
Kedim british shorthair cinsi. 2 sene önce kışın antremana giderken buldum. O günden beri arkadaşımdır

bir rahata ereyim bu detoksu senden tekrar isteyeceğim canım.
aman allahım bu ne güzellik. ben onu alır sever sever öperim. canım ya maşallah.
bende bugün öğlen başladı bir hapşurma ve göz akıntısı anlatamam. bekliyordum zaten ama bu dönemde olması kötü oldu. normalde tylol içer geçirirdim şimdi mecbur ilaç yazdırdım. coronaya karşı açık hedef olmayayım diye düşündüm. nitekim içeriğinde coronaya karşı seni zayıf bırakan madde varmış sakın kullanma dedi doktor.
3,5 kilo mu hahaha kuş gibi yavrum. bende bir oğlan var maşallah kızlara bişey bırakmadığı için 7 kilo oldu dombili. gözleri gömüldü.
bu tarz detokslarda içerisinde ne yemen gerekiyorsa onu yemelisin. çünkü vücudun kalorisi az gıda almasını ama doymasını hedefliyorlar.

hayırlı olsun tansucum çok sevindim kaptan olmana. artık takımdakilere örnek olmak için karbonhidrattan uzak durman gerekecek kuzum hazırla kendini.

Yedim ve aşırı doydum ceydoş.
Ben iyi sonuç alırsam özellikle her yere yazıcam zaten

Az yemem canim ben, saglikli seylerden doyana kadar yerim

Yerim o guzelligi, op yerime lutfen

4. takımın harika kadınları bugün nasılsınız? günüm yine saçma sapan başladı bnim saat 16 da olan dişçi randevumu ben 10 olarak hatırlayınca sabah fırladım yataktan. neyse ki aradım gitmeden doğrusunu öğrendim. bol koli yaptım arada.
bu aralar menülerimi yazamıyorum ama aile boyu (eşim ve Nehir) yumurta detoksundayız. Eşim iyi nehir çok fena deliriyorum ama 2. gün ve 67,7 ile başladı şimdi 66,6 kg.
ben hala tırmalama aşamasındayım ama nedeni bulmuş olabilirim. ben hayvan sever bir insanım. bundan dolayı parazitlerde sanırım beni kendilerine uygun konak olarak seçtiler hani hayvan seven bizide sever diye. nur topu gibi parazitlerim mevcut. ne mi yapacağım derhal ilaç yazdırdım çünkü cinsini tespit edebildim bugün kullanmaya başlıyorum. inşallah neticesini alırım arınmış bir bünyem olur sonucunda. N Nefes1411 sen geldin hemen aklıma nerelerdesin ne yapıyorsun?

Selamlar
Menümü paylaşmaya geldim
Malum detoksa başladık :)
Öğlen 1 kabak, akşam 2 kabak yedim
Detoksu 2 gün planlamıştım ama özü 3 günlükmüş. O yüzden 3 gün yapıcam inşallah.
73,1 ile başladım
Cuma günü sabah tartısıyla bitmiş olacak
Bakalım bende etki edecek mi?
2 porsiyon meyve vardı ama 1 porsiyonu biraz geçti benimki.
15 kiraz var.
Arrietty_ aydingelini B Beklenen2 M minimalce_ CEYDOS Yawrukush

Eklentiler

• 6457589D-DFB2-4122-BAAE-C600870E86A9.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 69454D18-EB4B-46E9-998A-8C8C2466364F.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 27
  • DE83B0DB-83BB-4B7C-A566-AECE985ECCC2.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 9E12FEE4-9A35-4026-A635-2B20DFE6D5CF.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 30
menüm şöyle -kahvaltı serbest ve sporumun olmadığı gündü bugün ama yine de nutelladan mutelladan geçmişim, zaten reçel de sevmediğim için herhangi bir gün gibi geçti- FitFiliz

sabah: yulaflı omlet, az fıstık ezmesi, süzme peynir, salatalık, zeytin, 3 4 cherry domates
öğlen: 1 yeşil elma, sade nescafe
akşam: bezelyeli tavuk yemeği (bezelye bayağı az) ve salata

su: 3 lt
spor: 35 dk kardiyo videosu, 40 dk yürüyüş

bikinili mikinili olmasa buraya da koymak isterdim, bende son 5 günde kilo değişimi 0 ama çok acayip bir görüntü değişimi var. çok hızlı kas kazanıyormuşum ve ona göre yağ kaybediyormuşum. tam bir yağlarım kasa dönüştü klişesi haha. ilk 2 haftada yanlardan biraz incelme vardı ama 5 günde sırtımdaki katlar yok oldu resmen, yaptığım videolar biraz zorlaştı belki o sebepledir. kilo değişimim bu hafta da 0 olursa grubun amacına aykırı bir durum olduğu için ayrılabilirim, sonuçta istatistiği olumsuz etkilemek istemiyorum.

CEYDOS hosgeldin

Parazit isi kotu olmus. Evdekilerede tedavi gerek.
1 defa oglumda vardi ay Kalpden gidiyordum :))

Bende kabak detoksu gibi bisey yaptim diyeyim.

13.30 du Galiba Ilk ögün. Yumurtanin ustune cok az Kimchi koydum. 100 gr da 4,5 Carb var. Burda 1 catal ile aldim 6gr kdr. Foto da gorunmeyen 2tam Ceviz de yaninda

Aksam 18.30 da
1 kabak
Ustune zeytinyag gezdirdim
2y.k yogurt
Sarimsaktozu
2 tam ceviz

Yarisi yendi cunku doydum

Su 3L e dogru gidiyor
Spor
1 saat yuruyus
10pull up bar ile Karin egzersizi
Toplam adim 15713

Milana firuze CEYDOS Yawrukush Birgaripanne

İyi akşamlar kızlar bugünü erken kapatıyorum dünün menüsünü de yazayım sanırım onu da yazmadım.
22 haziran

11.30: çeyrek yufka, iki dilim peynir, yumurta yağda, zeytin, domates, salatalık, bir tk helva

Akşam: bir dilim börek, iki kurabiye, bir dilim kek (arkadaşıma gittim diyetteyim diyemedim)

Su: 3 litre
Spor: 1000 jj (aslında daha fazla ama binden sonra saymadım)

Bugün: 12.00 kahvaltı aynı

Ara: iki dilim kavun

Akşam: yarım lavaş, üç küçük köfte, yarım közlenmiş patlıcan

Su: 2 litre (üçe tamamlayacam)
Spor:500 jj (en az bine tamamlayacam)
mifihafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…