- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Çok mantıklı. O zaman ben yürüyüşe.hatta bana mantığınıda şu şekilde izah etmişti hemen onuda yazayım. eğer diyet yaparken spor yaparsan yüksek kilolarda kasa dönüşmesi daha çok oluyormuş yoğun sporla. hem zor verirsin kas yağdan ağırdır hemde verdiğin zaman kalın kalırsın incelmek istiyorsan sadece diyet yap bol su iç sarkmalarında azalır demişti. 65 kg da artık bir spor yapmaya başla demişti bana
uykunda kas çalışmışsındır bol bol.
Çay faslına kadar aç oluyorum genelde. Her gün bu gün de çay icmeyeyim diyorum ama olmuyor açlık bastırmacaçok az olmamış mı, tok hissediyor musun? afiyet olsun. kuzu eti fikri güzelmiş deneyeceğim
Karpuz kabuğu muVee benim bugünkü Z raporum
Sabah 1 saat yürüyüş (240)
12de bir yumurtadan krep, çeyrek dilim ekmek kendi yaptığımdan (bi gün tarif vereyim acaip güzel), salatalık, peynir, zeytin çay
2de karpuz kabuğu (az miktarda), duble türk kahvesi
3te 5 badem
4 buçukta fırında sade kuzu eti (çay tabağı kadar) 4 cherry domates, 2 acı cin biber
6da 3 fincan çay
B barga
Çay faslına kadar aç oluyorum genelde. Her gün bu gün de çay icmeyeyim diyorum ama olmuyor açlık bastırmaca ☺☺
Önce düdüklüde pişirdim baktım öyle yiyemicem bir de firinladim
Yumurta zaten lazım değil de Ceyda'cim diğer malzemeler var mıdır bilmem.bi gün değil lütfen bugün ver tarifi yarın yumurta bitiyor perşembe bende yapayım.
yahaha zavallı annen ne hale düşmüştür yazık.benim aç karna içilen şekersiz çaya karşı büyük fobim var, normalde çayı kahveyi şekersiz içmeme rağmen eğer açsam ilk çayı her zaman az şekerli içerim. mesajın buradan sonrası iğrençtir, uyarıyorum, kolay tiksinen biriyseniz okumayın.
--
ben ufakken annem iş seyahatlerine beni de yanıdna götürürdü. ve huyumuzdur, şehirlerarası seyahatlerde hep 3-4 numaralı, şoför arkası koltuklara otururuz. ben böyle 7-8 yaşlarındayım herhalde. otobüs mola verdi ben uykulu uykulu bir şey yiyip içmedim, annem de çay içti, şekersiz. çayından biraz verdi bana da. neyse bindik sonra otobüse, alllaaah benim bir midem bulanıyor bir midem bulanıyor. başladım ben kusmaya, tövbeler olsun.önce cama doğru kustum, sonra da şoförün tepesine... gariban muavin poşet getirdi ama iflah olmadım. katman katman utanç. garip anam ne utanmıştır benim adıma ya dskfljadskl
hepsi var ama normal unum yok yulaf unu koysam olur mu acaba? yapayımda azıcık karbo yesin parazitlerim.Yumurta zaten lazım değil de Ceyda'cim diğer malzemeler var mıdır bilmem.
Şöyle yapıyorum:
Geceden 1 su bardağı yulaf, 3-4 kaşık chia tohumu, yarım kaşık keten tohumunu bir kilo civarı sütle ıslatıyorum.
Sabah bir paket hazır maya, bir buçuk su bardağı su, yarım çay bardağı z.yagı ekliyorum. Sonra aldığı kadar un, bir tatlı kaşığı kadar tuz(ama yumuşak olacak kıvamı ).
Hamuru kardiktan sonra en son üstünü biraz suyla islatiyorum, kabarması kolaylaşıyor. Kapağı kapatıp kabarmasini bekliyorum.
Ugraşasim varsa beklerken arada demir bir kasikla katlama tekniği uyguluyorum (yani hamuru ikiye katlamış gibi) ama şart değil
En son tepsiye yerleştirirken 6 baget çıkıyor. Tepside bagetleri yaparken yine katlama tekniği ile şekil veriyorum. Üstünü örtüp biraz da tepsilerde bekletiyorum (2tepsi oluyor)
Fırına koyarken çizik atıp üstünü islatiyorum. (Bu arada söylemeyi unuttum tepsiyi de hafif yagliyorum yapismasin diye)
190 derecede 40 dkya yakın pişiyor
tabi ki katılabilirsin canım. dolu olsak ne olacak sıkışırız azıcık sosyal mesafeyi neyseki nette uygulamıyoruz. bizim için katılım formunu doldurur musun?
Her zamanki gibi yine harikasin canim.CEYDOS hosgeldin
Parazit isi kotu olmus. Evdekilerede tedavi gerek.
1 defa oglumda vardi ay Kalpden gidiyordum :))
Bende kabak detoksu gibi bisey yaptim diyeyim.
13.30 du Galiba Ilk ögün. Yumurtanin ustune cok az Kimchi koydum. 100 gr da 4,5 Carb var. Burda 1 catal ile aldim 6gr kdr. Foto da gorunmeyen 2tam Ceviz de yaninda
Eki Görüntüle 2653500
Aksam 18.30 da
1 kabak
Ustune zeytinyag gezdirdim
2y.k yogurt
Sarimsaktozu
2 tam ceviz
Yarisi yendi cunku doydum
Su 3L e dogru gidiyor
Spor
1 saat yuruyus
10pull up bar ile Karin egzersizi
Toplam adim 15713Eki Görüntüle 2653501
Milana firuze CEYDOS @Yawrukush @Tanssss
AA unuttum bak un olarak tam bugdayla (tam buğday epey az aslında) normal un karışımı kullanıyorum. Tamamen yulafla denemedim, içine yulaf kepeği atıyorum o da yumuşasin diye geceden islatiyorum işte canım.yahaha zavallı annen ne hale düşmüştür yazık.
hepsi var ama normal unum yok yulaf unu koysam olur mu acaba? yapayımda azıcık karbo yesin parazitlerim.
Evet ben deKarpuz kabuğu mu
Yeniyor mu o
bizde ekmek en çok israf olan gıdadır zaten.sadece sabah tüketilir o da haftasonları akşam yemeklerin yanına bulgur yada pirinç pilavı yada makarna yapardım çooook eskiden. şimdi onuda yapmaz oldum. ama bunu yapıp yiyeceğim birde meleğimkorusunun ekmeğini yapıcam inşallahCEYDOS karantinada hiç ekmek almadık sayılır. Çeşitli denemeler sonucu en güzel tarif bu oldu , yapıp dondurucuya atıyorum. Başlarda zeytinyağı eklemiyordum ama çok güzel lezzet kattı. Miktar olarak az yiyorum baget ekmek diliminin çeyreği. Tadımlık ama yetiyor
3 günün sonunda kabak görmek istemeyeceğim galibaKabakcilara gelsin --> bu tarif
sağol canım geçecek inşallah. kabak benimde aklıma geldi ama şimdi pisi pisine kalori almayayım dedim. birde bende sivilce yapar çekirdek. zaten suratım gorbaçovun kafasındaki harita gibi birde sivilce patlatmayayım.AA unuttum bak un olarak tam bugdayla (tam buğday epey az aslında) normal un karışımı kullanıyorum. Tamamen yulafla denemedim, içine yulaf kepeği atıyorum o da yumuşasin diye geceden islatiyorum işte canım.
Bu arada çok geçmiş olsun. Çiğ kabak çekirdeği ye sabah aç karna
eskiden ne güzel yazardın neden şimdi bu sisteme döndün ben bundan çözemiyorum yediklerini.Eki Görüntüle 2653527
Su: 1.75 eger halim olursa 1 bardak daha icip 2 litre yapicam.
Spor: 10.000 adim
100 mekik
100 suguat
Eki Görüntüle 2653528
Normal mekik sadice üst karin bölgemi çalıştırıyor, bu yüzden bu harekette başladım bu gün.
150 bu hareket, (adini bilen varsa yazsin lutfen)
500 ip atlama.
10 dakika dans (süper tempolu, çok ter atdim sadice 10 dakikada)
Bide hem kizlarim izlesin eğlensin hemde spor olsun diye agaca ciktim indim, agactan sarktim, onlarin cikardim indir dim falan 40-50 dakika spor degil ama baya yoruldum.
Arrietty_
Ay canim parazitinmi var?yahaha zavallı annen ne hale düşmüştür yazık.
hepsi var ama normal unum yok yulaf unu koysam olur mu acaba? yapayımda azıcık karbo yesin parazitlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?