Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spor, su ve menü
Ne videosu merak ettim
Gozle gorulur boyle fark olmasi insani motive ediyor.
Olurmu kuzum. Tartinin takildigi zamanlarda olacak elbet.
O yuzden Bende vucud ölcumu aldim Cuma ve tartida oynama olmazsa vucudda fark oldugunu gorurum diye dusundum.

Sen Sana duseni yapiyorsun baskada bisey yapamazsin.

Selamlaar bu gün ki menüm JaneRizzoli B Beklenen2 M MaviFeslegen Arrietty_
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 ince dilim ekmek 1 çk dan az tahin pekmez, döğüs salatalık domates peynir 2 çay

öğle: 1 ortaboy kabak 2 yk sulu yoğurt

ara: yarım orta boy kırmızı elma, 8 kiraz

alşam : 2 orta kepçe yayla çorbası, ton balıklı salata

benim detox yalan oldu sanırım akşam menüsüyle.
su: 3 lt
Spor: 1 mile leslie 200 ip atlama + 200 ip atlama olacak
bnnu

teşekkür ederim, çok naziksin. hani böyle 3 ay diyet yapsam sonra 1 hafta kilo verme dursa tamam diyeceğim de ikinci haftadan durunca bi ben de demoralize oldum. işe dönünce iş yerinde kan vereceğim, belki bir şeyler dengesizdir dedi hocam bir bakacağız. yıllar önce insülin direncim vardı ama nüksetmiştir belki, bilemeeeyyom.

videolar şu kanalın low impact/cardio starter videoları. 45 dakikalık leslie yerine bunların 25-35 dakikalarını çok çok çok öneririm, 3. dakikadan itibaren her yerden ter akıyor. ben spor puanını hesaplarken direkt bunun dakika bazında puanını yazıyorum ama 45 sn durmaksızın yaptığı hareketleri tek tek toplasan arşa varır, çok yoruyor insanı. 3-4 set * 3 hareket yaptırtıyor genelde, o yüzden hızlı bitiyormuş gibi de geliyor. bir deneyin derim.

Şu yazdıklarını ben kendimde de gözlemledim.
Geçen hafta ile bu hafta arasında beslenmemde fark yok
Geçen hafta deli gibi spor yaptım
1 saat 15 dakika sürüyordu toplam
Kilom +100 gr geldi
Cumadan beri spor yapamıyorum
Kilom 1,1 gitti.
Ve geçen hafta o değişimi ben de hissetmiştim
Daha önce ölçüm yaptırdığımda da kas oranım üst sınırın üstünde çıkıyordu.
Biraz daha gözlemleyeceğim, aynı şekilde olursa belli bir kiloya erişip spora öyle başlayacağım ben.

Zaten listede değilsin canım, listedekilerin sorumluluğu fazla. O yüzden ayrılma filan unut
Bu arada senin de mi kedin var Bahar'cim?

çok lezzetli görünüyor 15 kiraz bana göre fazla değil zaten çekirdeği var. cuma sonucunda gözlerim.
yok canım mutlaka düşüş olacaktır. ayrılmak ne demek duymayayım böyle şeyler kendine mesaj gönder bu kadar olacak bu hafta diyerek.
doktora dedim canım belirti göstermiyorlarsa onlara ilaç yazamam dedi. test yaptırın isterseniz dedi.hastaneyede götüremem şimdi onları. benim ilacı ücretli alıp yapabilirim belki. önce korktum sonra çok güldüm hayvenseverliğin de bu kadarı olmaz dedim.
oy canım o arkadaş menüsü çok kötü mifihafa cezalandır acımasızca.
detoksun gitmesine üzüldüm ama menün güzel yinede.

düşük kalori ile yapılan diyetlerde diyetisyenler sadece yürüyüş veriyor. ben günlük 800 kalorili bir diyet yapmıştım. diyetisyenim 65 kg a düşene kadar spor izni vermedi hatta merdiven dahi inip çıkmayacaksın gerekli durumlarda asansör kullan dedi bana. ye ve yat olayıydı anlayacağın.

Zaten listede değilsin canım, listedekilerin sorumluluğu fazla. O yüzden ayrılma filan unut
Bu arada senin de mi kedin var Bahar'cim?

evet evet 2 tane. :) biri pamuk kılıklı bir ankara kedisi, diğeri de dünyalar güzeli tilki suratlı bir tekir. senin de mi vardı? :)

Bir öğün bile fark edebiliyor diye okumuştum bir yorumda.
Olsun yarın devam edersin
Detoks olmamış ama zaten diyet de bozulmamış.

Benim de hesapladığımda en fazla 900 kalori oluyor.
Yaparsam ben bi yürüyüş yapayım bari.
68 kilodan sonra başlarım spora tekrar.

Güzel gözüküyor egzersizleri Sana tavsiye eden biri var mı tatlım bu kanalı? Hani yapıp sıkılaşan

Dün dumbellarimi buldum, bazadalarmiş. Bu kadar zamandır üstünde yatiyormuşum

evet evet 2 tane. :) biri pamuk kılıklı bir ankara kedisi, diğeri de dünyalar güzeli tilki suratlı bir tekir. senin de mi vardı? :)
Yaa ne güzeeel, siz bugün muhabbetini yaparken dikkatimi çekti. Ben çok istiyorum ama cesaret edemedim. En son kuş aldım
Ama görsen nası tatlı

ne kadar güvenilirdir bilmiyorum ama tartıdaki ölçümde benim de kas oranım normalin üzerinde çıktı, normalde de yapılı biriyimdir. elbette kilo kaybetmek istiyorum ama hem spor alışkanlığını edinmek hem de kendimi daha iyi hissetmek için spora devam etmeyi ben tercih edeceğim. ceydos'un dediği gibi ben de te lisede aynı kiloda diyetisyene giderken yürüyüş olarak sadece haftada 2 kez yarım saat yürüme vermişti, yediklerim şu anla benzerdi ve ben 1 ayda 6 kilo vermiştim unutmuyorum. özellikle kasa yönelik yaptığım sporlar benim de çok uzun sürüyor ve çok yoruyor. biraz daha gözlemleyeceğim kendimi bakalım, belki önümüzdeki ay daha çok kardiyoya yönelirim, yoksa sırtım kaslı önümde göbek, bir acayip olacak hafdasklj

Benim de hesapladığımda en fazla 900 kalori oluyor.
Yaparsam ben bi yürüyüş yapayım bari.
68 kilodan sonra başlarım spora tekrar.
hatta bana mantığınıda şu şekilde izah etmişti hemen onuda yazayım. eğer diyet yaparken spor yaparsan yüksek kilolarda kasa dönüşmesi daha çok oluyormuş yoğun sporla. hem zor verirsin kas yağdan ağırdır hemde verdiğin zaman kalın kalırsın incelmek istiyorsan sadece diyet yap bol su iç sarkmalarında azalır demişti. 65 kg da artık bir spor yapmaya başla demişti bana
Güzel gözüküyor egzersizleri Sana tavsiye eden biri var mı tatlım bu kanalı? Hani yapıp sıkılaşan

uykunda kas çalışmışsındır bol bol.

evet, beslenme ve spor programımı hazırlayan kişi verdi. başta sporum ağırlıklı olarak leslie ve yürüyüştü, artık yürüyüş 0 -yaparsam keyiften yapıyorum- leslie yerine de çoğunlukla bodyproject videoları var.

Yaa ne güzeeel, siz bugün muhabbetini yaparken dikkatimi çekti. Ben çok istiyorum ama cesaret edemedim. En son kuş aldım
Ama görsen nası tatlı
kedi candır ah nasıl tatlıdırlar denemelisin. bir kere bulaştın mı kurtuluşun yok. bizim evde 3 'ümüzün kedisi 1 'imizin köpeği var.

Ama görsen nası tatlı

eneeem ne tatlı :) kedinin de işi görece zor da, bir köpek bakımı değil. dünyada en çok birlikte yaşamak istediğim canlı golden retriever ama gel gelelim hiç o topa giremiyorum, cesaret edemiyorum.

Vee benim bugünkü Z raporum

Sabah 1 saat yürüyüş (240)

12de bir yumurtadan krep, çeyrek dilim ekmek kendi yaptığımdan (bi gün tarif vereyim acaip güzel), salatalık, peynir, zeytin çay

2de karpuz kabuğu (az miktarda), duble türk kahvesi

3te 5 badem

4 buçukta fırında sade kuzu eti (çay tabağı kadar) 4 cherry domates, 2 acı cin biber

6da 3 fincan çay
B barga

çok az olmamış mı, tok hissediyor musun? afiyet olsun. kuzu eti fikri güzelmiş deneyeceğim

bi gün değil lütfen bugün ver tarifi yarın yumurta bitiyor perşembe bende yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…