Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ekmeğe dikkat et yavrucum. şişkinlik yapacak gibi hissediyorum.ama menünü beğendim.ekmeğin kalorisi 0 diye hatırladığım için bu yorumum.
bişey yememişsin ki aç hissetmen çok normal.
ara öğün yok if mi yapmaya başladın.
afiyet olsun güzel olmuş menün.
afiyet olsun :) dondurmada yedigin bal tahminen 1 tatli kasigi veya daha fazlaysa ipli veya ipsiz 50 adet ip atlama rica edebilir miyim :)
kız bişey yememiş ki bu ne cezası oy yazık bence silelim bunu. dondurma o da muzla yapılmış

Yap ceydacım :) güzel bir tarifin varsa ben de alabilirim :)
yok canım ya en iyi kabak tarifim yemeği sarımsaklı yoğurtlu. ama ne bileyim aç olunca canım çekiyor.
ben cam silince bir hafta söyleniyorum. parmak izi olmasın diye. iyi dayanıyorsun.

ayıpsın, hemen FitFiliz ben o dondurmayı smoothie blenderında yapmıştım. karıştır-at buzluğa- 30 dk sonra çıkar karıştır- at geri buzluğa şeklinde dondurma kıvamını bulması 8 saat aldı. şuncaacık şey için 8 saat. yok dedim cıks, bir daha yapmadım. sen nasıl yaptın var mı daha kısa bir yolu

Bugünkü özetim;

Sabah:
yumurta
peynir
zeytin
çay

Ardından 1 saat sonra pilates yaptım.

Öğlen:
sarma
yoğurt
sade soda

Ara öğün;
Türk kahvesi
meyve(1.5 porsiyon gibi)

Akşam yemeği;
bamya
döner(yağda pişmedi)

Şuan hit cardio yapıyorum
100xsquat gibi birsürü şey içeriyor.

:) Suyu saymadım ama içiyorum. :)) Su pek sevmiyorum alışıyorummm günden güne.

menüms: FitFiliz

sabah: yulaflı omlet, süzme peynir, maydonoz, salatalık, 2 ceviz

gün içinde, sütlü kahve ve 1 tatlı kaşığı fıstıkezmesi. fıstıkezmesinde şeker de yok tuz da yok. sadece fıstık var. turşu kavanozunda. BEN YAPMIŞTIM SÖYLEMİŞ MİYDİM evet söylemiştim öhöm.

akşam: 3/4 tabak kadar az bezelyeli, bezelyeli tavuk yemeği + salata

spor: 1 saat bantlı mantlı hareketler
su: şu an için 1.5 lt. yatana kadar inş 2.5 olur.

şu an aç değilim de canım tatlı istiyor. dolapta pasta olsa net yerdim (azıcık ucundan).

Bak yaa ne diyo yermiş. Yeme yeme :)
Ben ilk başladığımda evde ne var ne yok dağıttım abur cuburluk
Şimdi de zaten gözümün önünde olsa bile yemiyorum.

yok canım ya en iyi kabak tarifim yemeği sarımsaklı yoğurtlu. ama ne bileyim aç olunca canım çekiyor.
ben cam silince bir hafta söyleniyorum. parmak izi olmasın diye. iyi dayanıyorsun.
Beni 3 kabak çok doyurdu bugün. 4 yesem daha çok şişerdim herhalde.
1 kg bari versem detoksla keşke :)

If yapmadim ama kendiliginden olmuş

Tamam canim, 0 kalorilik ekmekden degil, bunun bir dilimi 27 kalori.

En guzeli bende esime oyle diyorum ama yok diyor katlama sen ben ayni coraptan giymem diyor
Bende aski da katladim katladim yoksa 2 gun surunuyor
eylüle ne kaldı başak burcu bebemiz gelecek desene. sıcaklarda gebiş gezeceksin çok zor. ikinci benimde eylülde şişer şişer dururdum. marketlerede girmek riskli donduruculara ellerimi sokar serinletirdim ben.
Bende eylul de dogum yaptim yaz boyu millet daha dogurmadin mi bu sicakta eziyet ediyon kendine bende dedim icerisi serin oglumun disari cikmasina vakit var daha diye gecistirdim
Benim esim de ilk zamanlar problem yasadigimiz da benim icin sen onemlisin deyip kessip atmıştı hatta koyde oturma durumu vardi ben arada kalamam ayri oturalim demisti
Bastan hata yapmissin canim yine de donusu var bence
Allah yardim etsin biz o konulari astik sukur
Hic hoslanmam herkes icinden geliyorsa yapar ve soylemez de
Aman aman icine atmada anlat
Aadam hakli
Canım bu takımla devam etmek istiyorum. Sanırım önceden yazmıştım oralara ve kuralları pek bilmiyordum. Zaten takıma girmemistim sizin icin de sorun olmazsa tabii
Gel buyur canim deneme surecindesin
Mutluluklar dilerim simdiden.
Benim bir tavsiyem yok, cunki evlilik hakinda kendime bile faydam yok.
Ama sana verilen tavsiyelerden bende alirim 1 porsiyon.
Aman hep dikkatli olun da gerisi gelir
heyo, don daha gelmedi ama 40 beden şort geldi. likralıymış, oldu o yüzden. aaaayyy ben şoklar. hayatımda en son 40 beden bir şey giydiğimde kesinlikle en iyi ihtimalle ortaokuldaydım.
Bende
Bir an once zayiflamak istiyorum
Sagol, amin.
Evet canim, kayinvalidemle evli gibiyim sanki kocam yurt disinda yasiyor bende kayinvalidemle.
Yurtdisi ?
Caanim hic protein gormuyorum keto da beslenmiyorsun sanirim

Bak yaa ne diyo yermiş. Yeme yeme :)
Ben ilk başladığımda evde ne var ne yok dağıttım abur cuburluk
Şimdi de zaten gözümün önünde olsa bile yemiyorum.

ben de eve hiç almadım ne var ne yok hiç bilmiyorum abur cubur namına. yalnız annemin bi petibör sevdası var, ben de hiç sevmem allah affetsin yani anca yokluk kıtlık olsa yerim petibörü.
gitmiş bi yarım petibör pakedini baharatların olduğu çekmeceye koymuş. ben masum masum yulafıma kekik katam diye çekmeceyi açıyorum, petibör bana bakıyor ben ona, hasbinallah. başka yere koydum, hop sonraki gün yine orda. sevmem etmem de yani gördüğüm tek şeker kaynağı, e can bu çekiyor valla günaha sokacak. her sabah bakışıyoruz, selam verip kapatıyorum geri çekmeceyi.

Menun guzel canim afiyet olsun, ama miktarlarida yazarsan daha anlaşilir olur.
Ornegin peynir 2 dilimden fazla yemek bile kilo alma sebebi.

Canm ben kafama göre takılıyorum bu şekilde daha rahat diyet yapıyorum ve kilo veriyorum

Afiyet olsun canim bi ara bende yapicam ezme
Miniminnacik ye nefsin korlensin yoksa persembe aksam yiyiverirsin

Menum fotto atiyorum
Hazir foto yukluyorken yunden bahceden atayim
Su 10 bardak
Spor 3 saat bahce isi 180 puan
14000 adim 700 puan

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-24-22-31-00.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2020-06-24-22-30-51.webp
    20 KB · Görüntüleme: 33
  • 20200622_192906.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200621_161440.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 38

Canım ilişkimizin başında senin için ailemi silerim diyordu. Şimdi o kadar değerli oldular ki bir görsen.

eylüle ne kaldı başak burcu bebemiz gelecek desene. sıcaklarda gebiş gezeceksin çok zor. ikinci benimde eylülde şişer şişer dururdum. marketlerede girmek riskli donduruculara ellerimi sokar serinletirdim ben.
Teşekkür ederim canm şimdilerde hava serin güzel ama ilerleyen zamanda sıcaklar artacak nasıl yaprim bende bilmiyorum benim iki kızımda da yaz dönemi tos tos sisdim,sıcaklarında hepsini yedim. Marasdayim şimdilik havalr serin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…