• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Noo :) hep evdeydim
Millet burda değil genelde
Herkes ailesinin yanında
Malum biz tatildeyiz :)
Ben evde çok kilo aldım diye geldim kendi evime
Senin nasıldı günün?
Haklisin canim, benim gunum yeni basladi, saat 9.30 burada, simdi kahvlatiya oturdum :)

Cok eglenceli oluyor. Bende ki 1, 8 kg. Kac dk yapiyorsun. Ay yarisalim seninle bu konuda. Motive olup aliskanlik yapariz kendimize. 1 ay yaptim sabah ve aksam 20dk. Belim nasil incelmisti
Ben daha 10 dakika ile başladım
Ama artırabilirim
Günlük 20 dakika yapalım mı şimdilik?

Korktugum gibi cikmadi
Hic degisiklik yok veya artis olacak diye dusundum surekli. Ama iyi yine spora Ilk 2ay kadar odaklanmadigim halde
Aslında doğru düzgün bir şey de yemiyorsun sen. Sporun da var. Neden artış olsun ki?

Ben daha 10 dakika ile başladım
Ama artırabilirim
Günlük 20 dakika yapalım mı şimdilik?
10dk iyi cunku belin karnin morarir. Fark etmezsin 2 gun sonra cikar acisi
Ben birazdan yapar birde yatmadan yaparim. Günde 2 defa iyi etki eder. 5 dk sag 5dk sol olarak dusunuyorsun dimi

Nasil degerler peki?

Foto mi atayim yazayim mi farklari?
Aslında doğru düzgün bir şey de yemiyorsun sen. Sporun da var. Neden artış olsun ki?

Benim vucudum cins cunku :)

Ben birazdan yapar birde yatmadan yaparim. Günde 2 defa iyi etki eder. 5 dk sag 5dk sol olarak dusunuyorsun dimi

Anaaa
Ben hep aynı yönde yaptım
İki yönde de mi yapmam gerekiyor?

Canim eger istersen foto at bakalim..

Takimimizdan yakin zamanda ayrilan arkadaslarim @erciyes111 , @AppLesma , @Aycaokurcan , @deniz diyette , asena87 asena87 hepiniz iyisinizdir umarim, bir selam vereyim istedim kizlar. :KK200:
Selam canim💕
Bazi talihsiz donemlerden geciyorum bahanem olmasin ama kilo da aldim duzensiz beslenmekten🤗
Onun disinda iyiyim şükür...sizler de iyisiniz masallah takir takir kilolar veriliyor ben gittim gideli bakiyorum arada😀
Biraz duzene gireyim gelmeyi dusunuyorum hemen takim disi olsa da.
Buraya bagli olmak cidden kilo vermede buyuk etken.
Opuyorum herkesi🥰

Selam canim💕
Bazi talihsiz donemlerden geciyorum bahanem olmasin ama kilo da aldim duzensiz beslenmekten🤗
Onun disinda iyiyim şükür...sizler de iyisiniz masallah takir takir kilolar veriliyor ben gittim gideli bakiyorum arada😀
Biraz duzene gireyim gelmeyi dusunuyorum hemen takim disi olsa da.
Buraya bagli olmak cidden kilo vermede buyuk etken.
Opuyorum herkesi🥰
Canim umarim her sey yoluna girer bekliyoruz en kisa zamanda, dikkat et kendine. :KK200:

Canim eger istersen foto at bakalim..

Ilkinin pek bi hali kalmamis :))
15932763146828089041278557057972.webp

Kas kaybim olmus ona uzuldum
15932764200032404046792055558386.webp

Back
X