Kaptanım yağda kızarmadi ki dışarıda sac da pişirdik keşke foto cekseydim 2 çocuk ile binbir güç yaptık annemle arada kardeşim çocuklara baktı ama zordusorma kim kimdire çok takılacaksın valla bizde yazsak mı dedik ama gene kaldı.bir foto paylaşılmış millet hesap makinesi defter hazırlamış diziyi izleyeceğim diye. valla bir ara devreler yanıyor hberin olsun.
günün çok güzel olmuş canım ben beğendim. sadece suyunun 2 değil en az 2,5 lt olmasını bekliyorum.
ben milletin takımını gidip basıyorum mantı börek yiyin diye fitne sokuyorum benim kızlarım mantı yiyor olacak iş mi? ben buna direk ceza kesmek istiyorum. 2 bardak su fazladan içmelisin. birde 50 mekik cezası canım. eşinide etiketliyorum cezanı benden aldığına dair.bnnu canım ben cezasını kestim. Yawrukush Birgaripanne kızlar sizinde haberiniz olsun.
2 dilim ekmek yemiş canım normal oranda olmuş. zaten kalori hesabınıda geçmemsi gerek menüsünün oldukça az. bence ceza işi olmamalı.
oy 2 dilim ekmeğe ceza geliyor senden el açması börek ne ola. daha fena ya yağla açılıyor. üstüne yağ konuluyor. eşine yönlendiriyorum seni.Arrietty_ bak kaptişim kaptişimiz ne yemiş.
cezanı kalori miktarına uygun olduğunu düşündüğüm için iptal ettik canım. ama suyunu arttırmalısın.
Hemen etiketi yapıştırıyorum canımBugünkü menüm sabah
1 haşlama yumurta yarim dilimden az tb ekmeği
Öğle
1 kase çorba
Akşam
1 dilim tb ekmeği biraz tahin ve tereyağı yarim yumurta
Şu 2 lt unuttum suyu biraz
Spor 100 bacak hareketi
2000 adım
Eşim kimdi unuttum galiba o da bni unuttu ikimizde birbirimizi etiketlemiyozbi geçmişe gideyim bari
CEYDOS Yawrukush
Üstelik yağ ile açmayız biz kaptanımsorma kim kimdire çok takılacaksın valla bizde yazsak mı dedik ama gene kaldı.bir foto paylaşılmış millet hesap makinesi defter hazırlamış diziyi izleyeceğim diye. valla bir ara devreler yanıyor hberin olsun.
günün çok güzel olmuş canım ben beğendim. sadece suyunun 2 değil en az 2,5 lt olmasını bekliyorum.
ben milletin takımını gidip basıyorum mantı börek yiyin diye fitne sokuyorum benim kızlarım mantı yiyor olacak iş mi? ben buna direk ceza kesmek istiyorum. 2 bardak su fazladan içmelisin. birde 50 mekik cezası canım. eşinide etiketliyorum cezanı benden aldığına dair.bnnu canım ben cezasını kestim. Yawrukush Birgaripanne kızlar sizinde haberiniz olsun.
2 dilim ekmek yemiş canım normal oranda olmuş. zaten kalori hesabınıda geçmemsi gerek menüsünün oldukça az. bence ceza işi olmamalı.
oy 2 dilim ekmeğe ceza geliyor senden el açması börek ne ola. daha fena ya yağla açılıyor. üstüne yağ konuluyor. eşine yönlendiriyorum seni.Arrietty_ bak kaptişim kaptişimiz ne yemiş.
cezanı kalori miktarına uygun olduğunu düşündüğüm için iptal ettik canım. ama suyunu arttırmalısın.
yazdım özgecim . bayağı kötü günler geçirdim . ve tansiyonumu dengeleyemedim bir türlü. onu dengeledim migren başladı. 3 ağrı kesici içim bugün ve hala geçmedi başım . çok dağıttım kendimi. takım dışı devam edeceğim,izine ayırmışsın sağ ol canım. takımı çok kötü etkiledim iyi oldu ayırman . bir iki güne liste dışı dönüş yapacağım .@Derya_the_queen nasilsin canimcim?
@fmad bir ses ver sinavlarin nasil gecti kuzum?
fyzanur nasil oldun, canim hic ugramiyorsun merak ediyorum seni, bu haftada saglikli yemek tarifi ve nerede hata yaptim linkine yazman gerek kuzum...
@Aomine Daiki nasilsin canim annen, kaynin nasil oldular?
@matilda34 ugramiyorsun takima canisi, listedesin de, aktif olma sozu vermistin..
mifihafa sen nasilsin canim?
1. Hareketten 100 tane 2.den 20 tane 3.den 50 tane yaptimGünlük Spor YarismasiKizlar spor yarismamizdan bu hafta ben sorumluyum bildiginiz gibi. Maksat daha aktif olup farkli kas gruplarini calistirmak ve sporu aliskanlik haline getirmek.
Dün sadeceBirgaripanne ve ben yaptim galiba ilk gun egzersizini. @BlueSkyyyy ve CEYDOS özel sebeplerden dolayi farkli egsersiz yaptilar. Zorlanan veya yapamiyacagini düsünenler izin alternatif bulabiliriz. Bu arada kizlar dün ne kdr yaptiysaniz puanlarinizi hesapladiniz mi?
Umarim bugun daha fazla katilim olur
Bu haftaki puanlama sadece atilan adim sayilariniz ve günlük verilen egzersizden hesaplanacaktirBugünün egzersizi : Ic bacak egzersizi
Bu iki seye dikkat edip paylasinca beni etiketlemeniz yeterli.
1 sag ve 1 sol yapildiginda 3 puan ediyor
Eki Görüntüle 2655335
B Beklenen2 @JaneRizzoli @minimalce_ @Aomine Daikiaydingelini
bnnu @BlueSkyyyy Hyperborea17 @Melegimkorusun @matilda34
@Derya_the_queen B barga @melek adamifihafa Birgaripanne @Akrrep
esmeriiim @1delimavi CEYDOS fyzanur @Milana firuze Yawrukush
Malesef sağlık iznine ayrilamadin canımyazdım özgecim . bayağı kötü günler geçirdim . ve tansiyonumu dengeleyemedim bir türlü. onu dengeledim migren başladı. 3 ağrı kesici içim bugün ve hala geçmedi başım . çok dağıttım kendimi. takım dışı devam edeceğim,izine ayırmışsın sağ ol canım. takımı çok kötü etkiledim iyi oldu ayırman . bir iki güne liste dışı dönüş yapacağım .
Etti 110 mekiksorma kim kimdire çok takılacaksın valla bizde yazsak mı dedik ama gene kaldı.bir foto paylaşılmış millet hesap makinesi defter hazırlamış diziyi izleyeceğim diye. valla bir ara devreler yanıyor hberin olsun.
üstüne hiç mi yağ koymadın kuru kuru mu yedin canımKaptanım yağda kızarmadi ki dışarıda sac da pişirdik keşke foto cekseydim 2 çocuk ile binbir güç yaptık annemle arada kardeşim çocuklara baktı ama zordu
mutlaka lezzetlidir ama börek yinedeÜstelik yağ ile açmayız biz kaptanım
Tava böreği ama saçda
canım keşke olsaydı ama malesef kurallar gereği sağlık iznine yarılamıyormuşsun. özgecim gelince detaylı açıklar sana benim kurallar kısmım biraz eksik. neden böyle oldu canım. çok mu yordun kendini. mutlaka bir nedeni olmalı.yazdım özgecim . bayağı kötü günler geçirdim . ve tansiyonumu dengeleyemedim bir türlü. onu dengeledim migren başladı. 3 ağrı kesici içim bugün ve hala geçmedi başım . çok dağıttım kendimi. takım dışı devam edeceğim,izine ayırmışsın sağ ol canım. takımı çok kötü etkiledim iyi oldu ayırman . bir iki güne liste dışı dönüş yapacağım .
sen misin mantı yiyen bir daha tövbe edeceksin gibime geliyor.Etti 110 mekik
Bütün raporumu attım komutan yedim ama niye yedimsen misin mantı yiyen bir daha tövbe edeceksin gibime geliyor.
yeni cezan geliyorSelam kızlaar menüm
sabah: 1 haş. Yumurta. 4 çatal patates kızrtması( bi çatalda 2-3 geliyo en fazla) yarım dilim ekmek 2çk tahinpekmez 2 çay
ara yok
öğlen 13 badem
ara: 1 türk kahvesi 1 ceviz 10
akşam:3 minik kepçe şehriyeli tavuk çorbası
3 mini köfte 1 çeyrek patates
su: 3 lt
Spor 30-30 günün sporu ters köprüyü yapmadım ama . 364 merdiven inip çıkma
esmeriiim Arrietty_
ne münakaşası canım boyfriend ile mi oluyor. bence regl yüzünden ekstra asabi olabilirsin ondan kaynaklı bir olumsuzluk hali vardır sende.gün kötü olmamış aslında beslenmen yani ama yinede mantı ödül günü dışında yenmemeli.bnnu
Selam atmayı unuttum. Moralim bozuktu oturdum ağladım biraz
Sabah: 2 sosisle yumurta kırdım
Öğle:1 muz
Akşam: Resimdeki gibi yoğurdu bol mantı,3 erik
Su: 2 lt
Ara öğün: 1 kayısı(dolapta meyvem yok)
Spor: yapamadım,yarın sınavım var,regl sancısı çekiyorum,2 gündür bir münakaşa içerisindeyim.
Yok kaptanım içinde bile azıcık hakiki z yağı var sadeceüstüne hiç mi yağ koymadın kuru kuru mu yedin canım
mutlaka lezzetlidir ama börek yinede
canım keşke olsaydı ama malesef kurallar gereği sağlık iznine yarılamıyormuşsun. özgecim gelince detaylı açıklar sana benim kurallar kısmım biraz eksik. neden böyle oldu canım. çok mu yordun kendini. mutlaka bir nedeni olmalı.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine cezaları sınavdan sonra yaparsınbnnu
Selam atmayı unuttum. Moralim bozuktu oturdum ağladım biraz
Sabah: 2 sosisle yumurta kırdım
Öğle:1 muz
Akşam: Resimdeki gibi yoğurdu bol mantı,3 erik
Su: 2 lt
Ara öğün: 1 kayısı(dolapta meyvem yok)
Spor: yapamadım,yarın sınavım var,regl sancısı çekiyorum,2 gündür bir münakaşa içerisindeyim.
Selam kızlaar menüm
sabah: 1 haş. Yumurta. 4 çatal patates kızrtması( bi çatalda 2-3 geliyo en fazla) yarım dilim ekmek 2çk tahinpekmez 2 çay
ara yok
öğlen 13 badem
ara: 1 türk kahvesi 1 ceviz 10
akşam:3 minik kepçe şehriyeli tavuk çorbası
3 mini köfte 1 çeyrek patates
su: 3 lt
Spor 30-30 günün sporu ters köprüyü yapmadım ama . 364 merdiven inip çıkma
esmeriiim Arrietty_
Yine de sabah kalktıkça setler halinde yapmaya çalışırımYok kaptanım içinde bile azıcık hakiki z yağı var sadece
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine cezaları sınavdan sonra yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?