Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya iş yerinden bir bayanla sorun yaşadım. Biraz ağır konuştum. İşte keskin sirke küpüne zarar. O olaydan sonra boyfriendle ayrılma noktasına geldik gittik. Ben rahatsız ettiği için kadından özür diledim üslubum için. Ama hala içimdeki ateş sönmüyo. Hocamı ve antreman arkadaşlarımı çok özledim. En azından böyle kötü olaylarda kaçıp gittiğim bir yer vardı. O hoca zaten düşünme vakti bırakmazdı

üstüste gelmiş ama kendine zarar veriyorsun onlara kızıp saçma yemekler yiyerek bunlar seni daha çok hırslandırmalı.

üstüste gelmiş ama kendine zarar veriyorsun onlara kızıp saçma yemekler yiyerek bunlar seni daha çok hırslandırmalı.
Sabahtan beri şunu diyorum. "Umarım okuduğum bölüme paralel bir iş bulur da burdan çıkarım". Hırslandığım tek konu bu ve ilerde iyi bir sporcu olmak istiyorum bu da var. Yarın yürüyüşe çıkıp,alışveriş yapıp kaliteli yicem. Ve bunları unutmaya çalışcam.

Afiyet olsun canım.guxel birgün olmus

Sağol kaptanım.cok şükür iyiyim..seni özlüyoruz:) ben hiç denk gelemiyorum bu ara sana.
Diyetim.baya iyiydi nazar mi ettim nedir. Bugün misafirim vardı bozuldu sanirim. Hiç yazasım yok

Kahvaltı
2 dilim.ezine 1 dilim kaşar
Salatalık
1 dilim.ekmek

Ara diyecem.ama baya kaloridiydi
Bici bici bir kase ama bicisinden yemedim
Kavun karpuz

Akşam
Yemişli pirinç pilavı
Bamya
Bir kaç kaşık rus salatası
sanirim kendimi sofradaki ana kaptırdım. Kalkarken eyvah ben diyetteydim dedim

Su 2 buçuk
Spor verilen hareketlerden 20 ser tekrar
Melegimkorusun

Nazar boncukluk bir gun olmus canim..

Cok guzel bir gun canim..

Bugun menuler,sular ,egzersizler ne guzel takimimizda :))

Cok guzel bir gun olmus canim, harika bir eksi geliyor bence..

Cok guzel bir ilk gun menusu olmus Handecim, suyunda guzel , 2 ltnin altina dusme canim.
Sinavin nasil gecti?

Canim pazar gunu borek olmasa cok daha guzel olurmus..

Canim 2 ogun dusuk karbonhidratli ya da 2 ogun-1 ara ogun beslenebilirsin o halde.
Sanki bu sekilde bir beslenmeyle rahat kilo verebilirsin gibi hissettim anlattiklarindan.
Yuruyus yapman guzel olur, pilatese devam edersin, evde youtubedan video acip ,ev egzersizleri yapabilirsin.
Ayrica takimimizda egzersiz yarismalarimiz oluyor. Onlarada katilabilirsin.
Es yarismamiz icinde eslemis seni Tansu kaptn cok guzel olmus :)

Guzel birgun olmus canimcim :)

Canim iyiles, gel lutfen aramiza , ozledik, merak ettik...

Patates kizartmasi, aksam patates, corbada sehriye cok karbonhidratli bir gun olmus kuzum..
Benden 10 dk adimlama cezasi geliyor malesef..

Yawrukush kaptanjm 30 mekik cezam tamamdır
Harikasin canim.

Canim gecmis olsun, sinavinda da basarilar diliyorum..

Ust uste gelmis ama , arkadasindan ozur dilemissin, erkek arkadasinla da halledersiniz umarim..
Boyle zamanlarda spor kurtarici oluyor cok haklisin..

Sağol kaptanım.cok şükür iyiyim..seni özlüyoruz:) ben hiç denk gelemiyorum bu ara sana.
Diyetim.baya iyiydi nazar mi ettim nedir. Bugün misafirim vardı bozuldu sanirim. Hiç yazasım yok
Bende seni ozledim canim.
Kotu olmus bugun misafir oldugu icin ama moralini bozma toparlarsin 1-2 gune..

Canim 10 dk adimlama cezasi geliyor bu menuye ama moral bozmak yok ben cumaya kadar guzel bir eksi gorecegine eminim :)

Gunaydin kaptanim bir dahaki borek yaptigimizda foto atayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…